HOQUEI PATINS

A la quarta va la vençuda

El Vilanova cau derrotat a Riazor però manté encara les possibilitats de classificar-se per a la final a 8 de la Lliga Europea

Per quart cop en aquesta temporada i només quatre dies després de l'ultim enfrontament, el C.P. Vilanova L'ull Blau s'enfrontava al Liceo de José Querido. Aquesta vegada, però, en un partit de Lliga Europea.

En la competició de la il·lusió, el conjunt de J. LL. Del Riu fins ara estava completant una magnifica actuació després de les tres jornades que es portaven disputades, ja que encara no havia perdut cap partit i tenia la classificació a l'abast. Al seu torn, el conjunt gallec, segon classificat de la taula, es veia amb l'obligació de guanyar l'enfrontament i de capgirar el “goal average” per evadir un possible empat entre els dos primers en la classificació final del grup.

El partit va començar amb un Patí que es posicionà molt bé sobre la pista de Riazor i que va aturar sense problemes la sortida inicial de l'equip de José Querido. Durant els primers compassos del partit, Gende (minut 3) i Bargalló (minut 5) van intentar posar per davant el seu equip, però sense fortuna, ja que tenien davant un inspirat David Arellano. La primera ocasió del Patí va arribar al minut 9, quan Rocasalbas va estavellar una bola al pal esquerre de la porteria de Llaverola. Només dos minuts més tard, un penal de Rocasalbas sobre Bargalló era aprofitat pel català del Liceo per avançar l'equip gallec i establir l'1 a 0 al marcador. Just abans d'acabar la primera meitat, Julivert tenia l'oportunitat d'empatar l'encontre amb el llançament d'un penal, però el xut del vendrellenc sortia desviat.

A la represa, el conjunt vilanoví va sortir amb més intensitat i durant els primers 6 minuts, Julivert, Rocasalbas per partida doble i Boira van buscar l'igualada, però la manca d'encert impedí que pugés cap gol al marcador. La mala sort acompanyava l'equip del Garraf ja que, un minut després de l'ultima ocasió de Boira, Josep Lamas, que tot just acabava de sortir a la pista, aprofitava un fort xut al pal curt de la porteria vilanovina per afegir un segon gol del Liceo al lluminós. El Vilanova intentava escurçar diferències, però una vegada més, un Llaverola molt encertat i els atacs infructuosos dels jugadors del Patí no afavorien que es mogués el marcador. Abans d'acabar el partit, Brichs gaudí d'una clara ocasió però el seu xut acabà estavellat al pal.

Bon partit, malgrat la derrota, dels homes de J.LL. Del Riu, que han vist com el Liceo els derrota per primer cop aquesta temporada, havent estat necessari esperar fins al quart partit disputat entre els dos equips. El resultat final de 2 a 0 no fa justícia al joc desplegat per uns i altres i un empat possiblement hauria estat més just.

Tot i la desfeta, el Vilanova continua depenent d'ell mateix per entrar a la “final a 8”, i té ara l'ocasió d'aconseguir-ho davant de la seva afició en les dues últimes jornades que li queden per disputar de la fase de grups de la Lliga Europea, contra Barcelos i Follonica.

C.P. Vilanova: Arellano, Casadevall, Rocasalbas, Brichs, Boira. També han jugat Palau i Julivert.

H.C. Liceo: Llaverola, Grasas, Bargalló, Lamas, Reinaldo García. També han jugat Gende i Payero.

Gols: Min 13 – Bargalló (P) (1-0)
          Min 32 – Lamas (2-0)