hoquei patins

El Liceo primer semifinalista de la Copa del Rei

El Liceo Coinasa  ha derrotat al Proinosa Igualada per 6 gols a 3  i serà un dels semifinalistas   dissabte, de la Fase Final de la Copa del Rei que es disputa A Corunya, contra el guanyador del Vic- Noia.

La primera part ha estat molt igualada i  el Liceo s'ha avançat en el marcador amb dos gols, un de J. Bargalló i l'altre de J. Lamas, contrarestat pels gols de Casanovas desviant un tret de Baliu i del de Busquets. Amb aquest resultat ha arribat el descans.

En la segona part uns minuts força encertats dels locals els han fet avançar-se en el marcador amb gols de J. Bargalló i de J. Lamas. Els igualadins han reduït diferències amb un gol de Baliu, però en el tram final  els gallecs amb un excel-lent gol de P. Alvarez i un altre de J. lamas - avui n'ha fet tres- deixaven el marcador amb el definitiu 6 a 3.