AMATEUR (Primera divisió Regional Grup 3)
U.D. Vallirana 4-4 C.F. Vilanova B
Jornada 30 – 26/04/2009

L'Amateur empata a 4 amb el Vallirana en un partit amb moltes alternatives

Des dels primers minuts, l'Amateur va sortir al camp molt concentrat en el partit. Tot i això, els vilanovins van cometre algunes errades en defensa que van fer que al descans el resultat fos ben ajustat, 2 a 3. A la segona meitat, es va perdre una mica de joc al mig del camp i no hi van haver tantes arribades per cap dels dos equips. Els locals van capgirar el resultat fins a posar-se 4 a 3. Afortunadament, ja en temps afegit, un clar penal va donar als vilanovins la oportunitat d'empatar i salvar un punt. El Vilanova va fer un bon partit, però va cometre errades que van fer que no marxés de Vallirana amb una victòria que s'hauria merescut.

Jugadors: Alfaro, Franc, Dragos, Sergi, Capa, Pau, Abel, Adrià, Serra, Marcos, Morillas.
Recanvis: Gerard, Ortega, Agus, Juanma, Marc.

FEMENÍ AMATEUR (Primera divisió Grup 1)
U.D. Marianao Poblet 2-2 C.F. Vilanova

El Femení perd dos punts en els minuts finals

El Vilanova va sortir desconcentrat i abans de completar-se el primer minut de joc, als 37 segons, va encaixar el primer gol. Aleshores, l'equip va despertar-se de cop i va començar a controlar el partit. Així, abans del descans, Sònia G. Posava l'empat a 1 al marcador. A la represa, el Femení no va poder desplegar el seu millor joc. La causa principal va ser l'agressivitat del Marianao que no deixava tocar amb tranquil•litat. Tot i això, Sarita va avançar posar a les vilanovines per davant en el marcador transformant un penal comés sobre Cristina.
Els últims minuts van ser de molta agressivitat, amb moltes faltes que l'arbitre no va saber controlar. En possible fora de joc, el Marianao va empatar el partit.

Jugadores: Vero, Alba, Lauri, Adri, Anna, Marina, Sarita, Cristina, Mariona, Sonia, Lau.
Recanvis: Eli, Sara R., Albita, Lídia, Lury.

FEMENÍ JUVENIL-CADET (Futbol-7 Grup 7)
Fundació Vilanova 2-0 C.E. Esparraguera
Jornada 26 – 25/04/2009

El Femení Juvenil supera un dur Esparraguera

El Vilanova va sortir a apretar i quan tot just s'havia jugat un quart d'hora, un punt d'or li va servir per deixar el partit encaminat. Patry i Alba feien dos gols que deixaven el camí ben planer. A la segona meitat, les vilanovines van intentar augmentar l'avantatge que havien aconseguit a la primera. Malauradament, les moltes ocasions que van tenir no es van aprofitar. Tot i així, el joc dur de les rivals tampoca va donar fruits i, per tant, el domini vilanoví va ser recompensat amb els tres punts.

Jugadores: Bea, Angie, Marineta, Lorena, Ester, Olga, Lara, Patry, Aida, Judith, lba, Anna, Vero.

FEMENÍ INFANTIL A
C.D. Sant Gabriel 3-0 Fundació Vilanova
Fase Campionat de Copa Catalunya – 25/04/2009

Derrota del Femení Infantil A amb resultat enganyós

Malgrat l'ampli resultat que reflectia el marcador al final del partit, el joc va ser igualat i només en els últims minuts va arribar la victòria per al Sant Gabriel. Les vilanovines van posar contra les cordes a les campiones de la lliga al seu grup de la primera divisió. A deu minuts pel final del partit, el marcador era d'empat a zero. Fins i tot, el Femení Infantil A podria haver guanyat, però un gol en jugada, un xut directe de falta i un altre de penal més que dubtós van fer del final del partit una festa per a les locals.
Jugadores: Irene, Yaiza, Laia, Clàudia P., Marta, Ari, Alba, Nerea, Anna F., Clàudia.

FEMENÍ INFANTIL B (Segona divisió Grup 1)
Fundació Vilanova 1-3 C.F. Levante-Las Planas

Partit igualat i lluitat però amb poca sort per al Femení Infantil B

El marcador es va mantenir amb empat a zero fins al minut 20 en què el Levante va inaugurar-lo i el Vilanova va baixar una mica els braços. Abans de la mitja part, el resultat no va variar més. El començament de la segona part no va portar novetats al partit. Al minut 15, el Levante tornava a marcar. El mateix guió de la primera meitat. Aquesta vegada, però, les vilanovines van posar-se les piles i van retallar diferències. Un gol poc abans del final del partit va sentenciar-lo, deixant al Femení Infantil B sense opcions. El partit havia estat lluitat per part dels dos equips, tot i que el Vilanova no va estar al seu millor nivell. El Levante-Las Planas es va merèixer la victòria.

Jugadores: Mireia, Ruth, Ari, Eden, Guti, Judith, Sofia, Aina, Anna S., Laura.

JUVENIL A (Primera divisió Grup 1)
Fundació Vilanova 3-2 P.B. Sant Vicenç dels Horts
Jornada 28 – 26/04/2009

Tres punts més per al Juvenil A

Es tractava d'un partit difícil i dur en què el més important era aconseguir els tres punts en joc. El Vilanova va realitzar un partit poc brillant però molt seriós. Va crear les seves ocasions de gol i va evitar que el contrari crees gens de perill.

Jugadors: Marc, Frank, Joseph, Ruben, Monfort, Carlos, Serrano, Pinilla, Gorka, Moha, Víctor.
Recanvis: Fèlix, Alex, Isham, Solà, Ayala, Toni.

JUVENIL B (Primera divisió Grup 2)
C.F. Unió Llefià 5-0 Fundació Vilanova

El Juvenil B no fa un bon partit i perd clarament

El partit va comneçar igualat. Això va durar fins que els locals van encetar el marcador i, poc després va fer el segon. A partir d'aquí, domini clar per part del Llefià fins arribar a la mitja part. Desprès del descans, els vilanovins van sortir disposats a marcar un gol i així va ser. L'àrbitre, però, hi va veure fora de joc i no va deixar que pugès al marcador. Desprès d'això, el Llefia va tornar a ser l'amo del partit i va fer el tercer, el quart i el cinquè enmig d'un clar domini. Un Vilanova amb moltes baixes no va trobar el joc d'altres jornades i el Llefià, que va jugar un bon partit, va guanyar merescudament.

Jugadors: Dani, Barjola, Jesús, Blai, Isaac, Haritz, Guillem, Adrià, Víctor, Miquel, Martí.
Recanvis: Ramos, Samba, Jesús S.

JUVENIL C (Segona divisió Grup 25)
Fundació Vilanova 1-3 C.F. Base Espirall
Jornada 25 – 25/04/2009

El Juvenil C cau derrotat a casa per l'Espirall

El partit no va començar bé per al Juvenil C. El joc no va ser gens bo durant els pirmers minuts i l'Espirall va avançar-se per 0 a 2. Aleshores, els vilanovins van reaccionar i van gaudir de diverses ocasions de gol. Fins i tot, van fallar un penal. Van marxar al descans amb un clar 0 a 3 en contra. A la segona part, la tònica va ser la mateixa dels últims minuts de la primera part. Moltes ocasions però poc encert. Finalment, derrota per 1 a 3. Tot i el resultat final, el partit del Juvenil C va ser prou bo.

Jugadors: Albert, Yago, Nil, Jack, Blai, Vives, Brull, Alex, Jesús, Julià, Angel. Recanvis: Ramírez, J. Carlos, Diogo.

El Cadet C compleix guanyant a La Granada

La primera part no va ser molt bona per al conjunt vilanoví. De cara a porteria no
Estaba encertat tot i les moltes ocasions que va tenir i, fins i tot, va fallar un llançament des del punt de penal. A la mitja part, el marcador els era favorable, però, tan sols, per 0 a 1. A la segona meitat, els vilanovins van seguir tenint molta arribada però poc encert. L'expulsió d'un jugador del Cadet C va permetre als locals presionar una mica, però el bon treball defensiu del Vilanova va evitar problemes. Al final del partit, 0 a 2 i tres punts que van viatjar cap a Vilanova amb l'equip.
Tot i estar 18 minuts en inferioritat numèrica, els vilanovins van ser els dominadors del joc i van mantenir controlat al seu rival. El segon gol, al minut 78, recompensava la feina i l'esforç de tots els jugadors.

Jugadors: Carlos, Villazan, Abraham, Ezequiel, Barresi, Hugo, Tejero, Tineo, Cristian, Montserrat, Marc.
Recanvis: Carles, Ahmed, Navarro, Caldwell, Joel, G., Joaquin.

L'Infantil B es retroba amb la victòria

El Vilanova va sortir al camp concentrat, amb la intenció de jugar el futbol de toc que tant bons resultats li ha donat. D'aquesta manera, la primera part es va desenvolupar al mig del camp contrari i l'Infantil B va aconseguir quatre gols de jugades trenades que deixaven el partit gairebé sentenciat. A la segona part, els vilanovins van notar una mica el desgast físic de la primera. Els dos gols del Cunit van ser conseqüència d'errades de defensives. Bon partit i bona actitud de tot l'equip de l'Infantil B. Tots els jugadors van treballar i lluitar durant els noranta minuts. Ara cal seguir en aquesta línia per canviar la dinàmica dels últims
resultats, pensant en el partit de dimecres contra el Calafell.

Jugadors: Borrás, Escribano, Pescador, Pérez, Bos, Garcia, Polo, Angulo, De La Cruz, Martínez, Joel.
Recanvis: Benítez, Martí, Vilanova II, Vilanova I, Bakhadda, Llorenç.

INFANTIL C (Segona divisió Grup 24)
Fundació Vilanova 2-3 C.F. Atlètic Sanfeliuense

La falta de sort davant de porteria condemna a l'Infantil C

La primera part va ser de domini vilanoví. Els blaus van tenir força ocasions que no van aprofitar i, en una contra, els visitants es van avançar en el marcador. Just abans del descans, l'Infantil C va fer el gol de l'empat. A la segona part, la dinàmica del partit no canvia. El Vilanova desplega un bon joc, però la pilota no vol entrar. El Sanfeliuense torna el marcaor al seu favor. Els vilanovins, van poder tornar a empatar, però a cinc minuts pel final del partit, els visitants van fer el definitiu 2 a 3. Un cop més es va complir una de les màximes del futbol: un equip pot arribar moltes vegades a porteria, però si perdona massa, ho acaba pagant.

Jugadors: Jordi, Tello, Rovira, Roger, Guillem, Cristian, Colme Úrtis, Ferran, Edgar, Aitor.
Recanvis: Gerard, Nil, Adrià, Ricki, Andreu, Marc, Titus.

INFANTIL D (Segona divisió Grup 21)

ALEVÍ A (Primera divisió Grup 7)
E.F. Calafell 0-7 Fundació Vilanova

L'Aleví A fa un partit molt seriòs i guanya a Calafell

L'Aleví A va començar el partit presionant força al seu rival. Tot i que el joc no era tant fluïd com altres vegades, els vilanovins robaven ràpidament la pilota i creaven ocasions de perill. A la mitja part s'hi va arribar amb un clar 0 a 3 pels vilanovins. La segona part va començar bé per l'Aleví A que en cinc minuts va fer dos gols més que sentenciaven del tot el partit. Va seguir apretant i fent bones combinacions col•lectives i a les acaballes del partit va rematar la feina amb dos gols més.
Cal destacar la bona actitud dels vilanovins, que no van baixar la intensitat i el ritme del partit en cap moment. Això els ha de servir per afrontar els propers partits amb plenes garanties.

Jugadors: Erik, Aitor, Pol, Pau P., Marc F., Marcel, Iker, Sergi, Alejandro, Ignasi, Vítor.
Recanvis: Eric, Ricard, Ruben, Marc R., Javi, Pau R.

L'Aleví D goleja per 0 a 7 a la Torre de Claramunt

Després d'un inici amb algunes indecisions, poc a poc, el Vilanova va anar imposant el seu estil de joc i es va fer amb el control del partit. D'aquesta manera, va aconseguir arribar al descans amb un còmode 0 a 2. A la represa, el joc de toc i combinació va resultar més ràpid i efectiu.
Com a conseqüència, els locals van patir un allau d'ocasions que anaven transformant-se en gols pels vilanovins. No van poder oposar resistència i el resultat va inflar-se fins al 0 a 7 final. Bon partit del conjunt vilanoí, que va controlar totes les facetes de l'encontre,sòlid en defensa, inspirat en la creació i resolutiu en els metres finals.

Jugadors: Javi, Nil, Adrià A., Theo, Jordi R., Oriol, Jose, Isham, Youssef, Adrià A., Aarón.
Recanvis: Nico, Sergi, Javi, Michael, Asier, Quim, Eric.

BENJAMÍ A (Divisió Preferert Grup 1)
C.F. Sant Cugat 0-0 Fundació Vilanova

Empat sense gols del Benjamí A davant del Sant Cugat

El Benjamí A va sortir amb les idees ben clares al camp i, partint d'una bona col•locació, va crear força perill a la contra. Amb aquest joc agressiu, no va permetre que els locals gaudissin, pràcticament, de cap bona ocasió. A la segona part, el Vilanova va sortir a guanyar el partit des de l'inici i va tenir el rival tancat al seu camp. Els blaus van estavellar dues vegades la pilota al pal, però la sort no els va acompanyar i no van poder marcar cap gol. El Benjamí A va fer un partit molt seriós i no va deixar que el rival se li apropès a l'àrea. Només la mala sort de cara a porteria va fer que el Vilanova no guanyès el partit.

Jugadors: Aarón, Agustí, Gerard Liao, César, Isaac, Marc P., Marc S., Alejandro, Quim, Dani.

BENJAMÍ B
Fundació Vilanova 9-2 C.E. Vendrell
Copa – 25/04/2009

El Benjamí B goleja al Vendrell i continua imbatit en la copa

El Benjamí B va marcar dos gols tot just començar el partit. Semblava que l'equip jugaria amb molta tranquil•litat i podria mostrar tota la seva qualitat. Els vilanovins, però, no van trobar el ritme de joc. Tot i així, el resultat al descans era de 5 a 1. A la segona part, el Benjamí B va tenir més possessió de pilota i va jugar a ràfagues. Al final, un cómode resultat de 9 a 2 donava una nova victòria al Vilanova. Els golejadors van ser Gerard (4), Oltra (2), Andrès, Gerard F., i Álvarez.

Jugadors: Roger, Guillem, David, Álvarez, Martí, Boris, Andrés, Gerard, Pau, Jordi, Gerard F., Pol.