hoquei patins

El Barça goleja al Liceo en el primer partit de la sèrie final de l’OK Lliga

El F.C. Barcelona ha derrotat per 5 gols a 0 al Liceo Coinasa en el primer partit de la sèrie final de l’ OK Lliga disputat aquesta tarda en el palau Blaugrana.

En la primera part, que ha finalitzat amb un clar 3 a 0, el Barça ha sortit disposat a tot i abans del minut cinc ja manava en el marcador amb dos gols marcats per Paez i per Panadero. Desprès el Liceo ha intentat adormir el partit , però a manca de 30 segons pel descans C. Lopez ha fet un gol de traca i mocador.

En la segona part, amb la mateixa tònica el Barça ha augmentat la seva avantatge amb dos gols pràcticament seguits de Panadero i de Teixidó.

Ara amb la sèrie favorable al Barça per 1 victòria a 0, el dilluns a dos quarts de nou del vespre es jugarà en el mateix escenari el segon duel d’aquesta final.