FUTBOL

El Femení A perd el primer partit de la temporada a l'Estadi

CF VILANOVA 0-4 CD SANT GABRIEL

Les vilanovines no van abaixar els braços i va seguir lluitant, però la sort no les va acompanyar, ja
que van arribar al descans amb 0 a 2 al marcador. En la represa, el Vilanova va intentar imposar
el seu joc, però, per contra, les visitants van ampliar el seu avantatge de lliure directe. El
Femení A va seguir amb el seu caràcter lluitador fins a l'últim minut sense cesar en l'intent de
fer el seu joc. Finalment, el partit va acabar amb un 0 a 4 a favor del Sant Gabriel.

Les vilanovines van donar una bona imatge intentant jugar la pilota en tot moment i mostrant
l'esperit de lluita i d'equip durant els 90 minuts sense perdre la concentració. Tot i això, la
derrota va ser clara.

Jugadores: Gemma, Laia, Clàudia, Capobianco, Montse, Roser, Lorena, Yaiza, Alba, Tania, Luri.
Recanvis: Cidoncha, Laura, Ariadna, Ana, Marta, Albita, Cecilia.