Bon resultat dels vilanovins contra el Cornellà B

CE VILANOVA I LA GELTRÚ 67-58 CB CORNELLÀ B

VD Imatge d'arxiu

Carles Navarro, va liderar molt bé al conjunt groc sumant 25 punts, molt ben repartits, en els moments més decisius de l’encontre.

L’equip de Cornellà va dominar els primers 20 minuts gràcies a una defensa molt agressiva i amb un gran encert en els llançaments exteriors arribant a tenir un avantatge de 13 punts en el minut 15 (20-33).

En la segona part els visitants es van diluir i no van causar tantes dificultats a l’ equip vilanoví.

Molta part de culpa de la baixada de rendiment dels visitants, la va tenir la gran defensa del conjunt d’Ismael Dichós que va dominar totalment el rebot tant en defensa com en atac, deixant sense idees els atacs del Cornellà que sols van la aconseguir sumar 19 punts, en els últims 20 minuts.

Es va entrar amb un ajustat 50-47 en l’últim quart, un parcial de 15-3 tenint com a màxims protagonistes a Navarro i Petar Stojcevic que van dinamitar el partit, donant dos important punts a l’equip local.

ALINEACIONS: Barot (2), Albarral (2), Arjona (2), Vallverdú( 13), Medina (4), Xisco (12), Camí (-), Garriga (-), Navarro (25), Stojcevic (7)