BÀSQUET

El Totsport CB Samà arrenca la lliga amb una merscuda victòria

CB LA PALMA “A” 52–69 TOTSPORTS-CB SAMÀ

VD Imatge d'arxiu

El partit va començar amb un parcial 4 a 0 dels locals que ràpidament va ser contrarestat per l’atac samista acompanyat per una forta defensa que, sense fer ni tan sols una falta personal, va col·locar un 10 a 14 en el marcador a la fi del primer quart.

En el segon quart, el CB La Palma va sortir amb l’intenció de millorar el seu joc i ho va aconseguir. Fruit d’aquesta millora va situar un 20 a 16 després d’un parcial 10 a 2. Els vilanovins van reaccionar i, recuperant de nou la defensa del primer quart, van aconseguir marxar al descans amb una renda de 3 punts (25 a 28).

A la represa, els nois d’Abel Lora van sortir decidits a sentenciar el partit i, tot i les nombroses errades des de la línia de tirs lliures, van realitzar un parcial de 10 a 23 que donava una tranquil·litzadora renda de 16 punts a la fi del tercer quart (35 a 51).

L’últim quart va començar amb un parcial de 0 a 6 pels visitants que va permetre que l’equip es dediques a controlar la situació i a mantenir aquesta renda fins el final del partit.

La propera setmana, el TOTSPORTS-CB SAMÀ rep, el dissabte a les 17h45m, al CB Cambrils al Pavelló municipal del Garraf..