BÀSQUET

El Totsports CB Samà “A” acaba la seva preparació amb una victòria

TOTSPORTS-CB SAMÀ “A” 72–48 CB MARTORELL

Desprès d’una pretemporada força regular i sense entrebancs el CB Samà va jugar l’últim partit de preparació dissabte abans de començar la lliga el proper cap de setmana.

Al primer quart el CB Samà va sortir molt concentrat i ràpidament es va col·locar per davant amb ràpids contraatacs. Al minut 10, 22 a 9.

El Martorell va col·locar-se en zona, però l’equip va saber atacar amb paciència i al descans havia augmentat la diferència fins un 46 a 29.

La segona part del partit va ser més igualada, però amb un Samà que es veia superior, tot i no estar encara a l’estat òptim de preparació.

Al final el Samà encara va ser capaç d’ apretar una mica més i va acabar guanyant de 24 punts.