FUTBOL

El Vilanova torna a tirar d'èpica

CF VILANOVA 4-3 UE RAPITENCA

Per segon cop aquesta temporada el Vilanova va tornar a marxar al descans amb un resultat en contra jugant com a local. I també per segon cop, els de Robert Elvira van ser capaços de donar-li la volta i endur-se la victòria.

L'equip va tornar a fer una primera meitat per oblidar, encara que en aquest cas sí va sortir concentrat en els primers instants. Durant el primer quart d'hora els blaus van poder dominar i generar ocasions de gol. Les més clares, dues errades defensives de la Rapitenca, una de les quals aprofitada per Guillem Prieto per fer pujar el primer gol al marcador.

Aleshores, incomprensiblement, el Vilanova va desaparèixer del partit. I la Rapitenca, guiada per un inspirat Chavero i gràcies a errades defensives, jugades a pilota aturada i contraatacs va donar-li la volta al marcador.

Després de marxar als vestidors amb un resultat d'1-3 Robert Elvira va moure la banqueta, fent entrar Marc Bonamic (ja al descans) i Eloi, que van aconseguir donar un altre cara al joc ofensiu vilanoví. Al minut 62 Eloi es plantava a la frontal i amb un xut col·locat feia el 2-3 que donava esperances a la parròquia vilanovina. En menys d'un quart d'hora Triguero feia aquestes esperances realitat fent pujar l'empat. I el deliri arribaria amb el cronòmetre marcant ja el minut 90 i a pilota aturada. Centrada mil·limètrica de Marc Bonamich des del córner i Carles Valldosera rematava a plaer de cap fent el 4-3 que completava l'èpica remuntada i donava una nova victòria a casa al Vilanova.

Els de Robert Elvira intentaran seguir el mateix camí diumenge a camp del Castelldefels, on buscaran la primera victòria a domicili.

VILANOVA: Manel, Sabiote (Boira, 70'), Valldosera, Sergi Pérez, Baraldés, Jarabo (Marc Bonamich, 45'), Guillem Prieto, Pep (Eloi, 58') Sergi Soler, Triguero i Epitié.

RAPITENCA: Miki, Manel, Villa, Pere, Alvaro, Cristian, Dani Tacon, Efren, Sergi Jose (Roberto García, 74') Chavero (Edu Aguilar, 82') Callarisa (Galindo, 67').

GOLS: 1-0 (9') Guillem Prieto. 1-1 (24') Chavero. 1-2 (29') Chavero. 1-3 (38') Callarisa. 2-3 (62') Eloi. 3-3 (76') Triguero. 4-3 (90') Valldosera.

ÀRBITRE: Gallardo Martínez, Escarena Carmona i Turro Fuentes.