BÀSQUET

El CB Samà encadena la segona victòria consecutiva

PARE MANYANET 65-82 CB SAMÀ TOTSPORTS

VD Imatge d'arxiu

Els vilanovins van començar el partit molt apàtics en defensa i donant facilitats als locals per marxar al marcador gracies al tir de 6,25 (8 a 2 en el minut 3). Tot i que en defensa les coses no acabaven de rutllar, els nois d’Abel Lora seguien dintre del partit gracies a accions individuals en atac (14 a 16 en el minut 7). D’aquí al final del quart, intercanvi de cistelles per deixar al marcador un 20 a 19 a favor dels locals.

En el segon quart, els visitants van sortir més centrats en defensa i això els hi permetia recuperar alguna pilota i tindre opcions de contraatac per anotar. El problema venia quan no hi havia situacions de contraatac, i s’havia de treballar l’atac estàtic. La precipitació i l’intent de seguir resolent el partit mitjançant accions individuals no permetia als vilanovins anotar amb tanta facilitat. Un parcial 2 a 10 va permetre agafar les primeres rendes del partit (30 a 38 en el minut 8) als visitants, facilitant que marxés al descans amb un avantatge de 6 punts (35 a 41).

A la represa, el TOTSPORTS-CB SAMÀ, va continuar ben ajustant en defensa però desaprofitant les opcions d’atac que acabaven en tirs lliures tal i com està sent habitual des de principi de temporada. A més un parcial 6 a 0 dels locals els hi permetia empatar el partit a 47 en el minut 9.

Els visitants van reaccionar i en un parcial 2 a 8 tornava a recuperar l’avantatge de 6 punts (49 a 55) per tal d’afrontar l’últim quart.

En l’últim quart, es va veure el millor TOTSPORTS-CB SAMÀ de tot el partit. Un parcial de sortida de 3 a 10 col·locava un 52 a 65 al marcador que seria molt difícil d’aixecar pels locals. A més, a diferencia del que ens ha tingut acostumats durant tota la lliga, els vilanovins van estar molts segurs des de la línia de tirs lliures, anotant 12 de 14 per aconseguir una renda final de 17 punts (65 a 82).

Aquesta setmana, i degut a la celebració del Memorial Blume al pavelló municipal del Garraf, el TOTSPORTS-CB SAMÀ TS no podrà jugar el derbi amb el CB Sitges B a casa i es jugarà el dissabte a les 16h al pavelló municipal de Sitges. Cal dir que el CB Sitges B ocupa la primera posició després de 5 jornades.

CB Samà: Aleix (3), Alex (9), Sergi (-), Dani (9), Ruben (14), Aimon (9), Tenor (0); Ramon (10); Ximi (4), Ricky (17), Capella (7).