Fundació Vilanova 1-4 C.E. Europa
FEMENÍ INFANTIL A (Primera divisió Grup 2)
Jornada 3 – 24/10/2009

El Femení Infantil cau derrotat a la segona part

El partit de dissabte va començar molt igualat a la primera meitat. Les defenses s'imposaven a
les davanteres i els equips estaven ben posicionats sobre el terreny de joc. Per aquesta raó, a la
mitja part el marcador no s'havia mogut. A la segona meitat, un gol matiner de l'Europa va
deixar molt tocades a les jugadores vilanovines. A partir d'aleshores, les visitants van imposar un
ritme molt alt que les jugadores del Femení Infantil, inferiors físicament, no van poder
aguantar. Al final, Judith A. va fer un merescut gol de l'honor per reduir la diferència, massa
amplia, que mostrava el marcador.

Malgrat la derrota, l'actitud de l'equip va ser molt bona. El grup gaudeix d'un molt bon ambient,
les jugadores són lluitadores i assimilen ràpidament els conceptes futbolístics.

Jugadores: Anna, Judtih P., Judith A., Micaela, Irene, Ari, Sandra, Aina J., Ruth, Aina F., Patricia.

C.F. Gavà 3-1 Fundació Vilanova
JUVENIL A (Divisió preferent Grup 1)
Jornada 5 – 24/10/2009

El Juvenil A perd en molt bon partit de futbol

La primera part del partit va ser molt igualada, amb els dos equips jugant-se de tu a tu. El Gavà,
però, va aprofitar dos refusos per marcar dos gols que van permetre-li marxar als vestidors amb
un còmode avantatge. Ja a la segona part, el Gavà va perdre un dels seus homes per expulsió i el Vilanova va aprofitar la superioritat numèrica per fer-se amb el control del partit. De seguida va retallar les distàncies amb un gol de Martí i, quan l'empat semblava a tocar, va arribar el tercer
gol del Gavà en un contraatac.

El Juvenil A va deixar escapar un partit que tenia a l'abast de la mà gràcies a un gran esforç.
L'equip va donar una bona imatge però li va faltar rematar el contrari quan va tenir l'ocasió.

Jugadors: Marc, Ayala, Molina, Ruben, Javi, Blai, Carlos, Toni, Julià, Samba, Guillem.

Recanvis:Martí, Alex, Gerard, Kike, Dani, Gorka, Adrià.

Fundació Vilanova 3-2 E.F.O. 87
JUVENIL B (Primera divisió Grup 1)
Jornada 5 – 25/10/2009

El Juvenil B s'emporta els tres punts després d'una treballada remuntada

El Vilanova i l'EFO van protagonitzar una primera meitat igualada. Les ocasions eren del Juvenil
B però, malauradament, els gols els va fer el conjunt visitant. A la mitja hora de joc, en un
minut fatídic, van caure dos gols que desequilibraven el marcador. Afortunadament, al minut 44
Josep Mª va aconseguir un merescut i important gol.

Després del gol aconseguit al final de la primera part, a la segona, el Vilanova va sortir decidit a
emportar-se el partit. Va atacar tot el que va poder i més i finalment va trobar el premi amb dos
gols, un de Víctor Félix i un altre de Borja, que li donaven els tres punts. El partit havia estat
equilibrat, però per ocasions de gol el Vilanova es mereixia el triomf. Cal reconèixer que l'EFO
va posar les coses molt difícils.

Jugadors: Alex, Barjola, Jack, Marcos, Kevin, Borja, Laguna, Haritz, Víctor Urbano, Josep Mª,
Victor Félix.

Recanvis: Dani Egea, Paris, Miquel, Patrick, Jona.

Fundació Vilanova 4-0 C.F. Mas Catarro
JUVENIL C (Segona divisió Grup 20)

Finalment el resultat dóna la raó al joc del Juvenil C

El Vilanova va sortir, com sempre, disposat a dominar el partit amb un futbol de possessió i amb
transicions ràpides. Aviat va avançar-se en el marcador i el resultat favorable va donar-li
tranquil·litat a l'equip. Ja a la segona part, el Juvenil C va seguir buscant la porteria rival i va
obtenir, així, el premi de tres gols més. Un d'ells, a més, d'un gran tret d'Ahmed des de la frontal
de l'àrea i un altre amb una excel·lent jugada de tiralínies.

Dissabte només hi va haver un equip amb ganes de jugar a futbol, el Vilanova. En tot moment,
l'equip va buscar la porteria contrària, mentre els visitants es dedicaven només a destruir tot el
futbol que els vilanovins intentaven crear. Si l'encert davant de porteria haguès estat major, el
resultat hauria pogut ser d'escàndol.

Jugadors: Marc, Xavi, Abraham, Nil, Jose, Joel, Toni, Ahmed, Tineo, Diogo, Marcelo.

Recanvis: Nico, Jordi, Marc Egea, Cristian, Iban, Ezequiel.

Fundació Vilanova 9-0 C.F. Sant Esteve Sesrovires
CADET A (Primera divisió Grup 7)

El Cadet A guanya clarament al Sant Esteve Sesrovires per 9 a 0

El partit va començar molt fred per a un Vilanova que es va trobar un equip visitant amb moltes
ganes i ben ordenat defensivament. Abans del descans, el Cadet A només va poder marcar un
solitari gol. L'autor va ser Gery. Ja a la segona meitat, els vilanovins van jugar amb molta
ambició, van dominar i van mostrar un joc molt millor. Van atacar al contrari continuament i així
van començar a caure els gols fins a un total de 9.

El Vilanova es va trobar un rival amb molta il·lusió per afrontar el partit contra l'actual líder de
la categoria. És per això que li va costar iniciar el joc i atacar còmodament. Amb el pas dels
minuts, el primer classificat va demostrar perquè és primer i va imposar la seva superioritat. Els
gols els van fer Oscar (4), Oriol, Guille, Fran, Gery i Roman.

Jugadors: Ángel, Miguel A., Toni Ayala, Gerard, Ruben, Oriol Nabil, Raul, Guille, Francisco J.,
Gery.

Recanvis: Toni Pérez, Román, Oscar, Aitor, Toni Buch.

C.F. Atlètic Gironella 2-7 Fundació Vilanova
CADET B (Primera divisió Grup 9)

Fundació Vilanova 2-0 C.F. Base Torrelles
CADET C (Segona divisió Grup 18)
Jornada 3 – 25/10/2009

El Cadet C guanya en un partit molt seriós

Els jugadors del Vilanova van sortir al camp molt concentrats, controlant els contraatacs del
contrari que també havia sortit molt fort. Mica en mica, els locals van anar fent-se amb el
control del partit i, encara més, després de marcar el primer gol poc abans del primer gol. La
primera part part va transcòrrer sense més incidents.

A la segona meitat, la tònica va ser semblant. Contraatacs del Torrelles amb pilotes llargues que
els defenses locals controlaven sense problemes. El gol de la tranquil·litat va arribar als 20
minuts de la represa, obra de Serra.
El Cadet C va completar un molt bon partit, tant en defensa com en atac. Va mostrar molta
concentració davant d'un rival que estarà en la mateixa zona de la taula. A més, cal destacar
que els dos gols van arribar gràcies a jugades d'equip. Bona feina de l'equip.

Jugadors: Carles, Javi, Manel, Gabri, Dani, Albert, Balduz, Serra, Jonatan, Gonzalo, Joel O.

Recanvis: Joel S., Alex, Jordi, Carra, Jose A., Miguel.

CADET D (Segona divisió Grup 19)

Fundació Vilanova 3-0 C.D. Tortosa
INFANTIL A (Divisió preferent Grup 1)

Gran victòria de l'Infantil A davant del Tortosa

Els vilanovins van completar una primera meitat de clar domini. Els locals van ofegar al contrari
amb una gran pressió i no el van deixar maniobrar en cap moment. Un gol de Manel va fer que al
descans s'arribés amb un just 1 a 0. A la segona part, la tònica de domini vilanoví va seguir i
l'Infantil A es va mostrar molt superior al seu rival. D'aquesta manera va aconseguir marcar dos
gols més i acabar guanyant per un clar 3 a 0.

El Vilanova va fer un gran partit en tots els aspectes. Es nota que l'equip ja ha assimilat tot el
que ha treballat fins ara. Cal felicitar als jugadors per tal que segueixin en la mateixa línia.

Jugadors: Genís, Dani, Adri, Marc Fort, Enric, Nico, Mati, Ignacio, Daniel, Abdel, Mati.

Recanvis: Polo, Lucas, Albert, Ricart, Sergi, Pau.

C.F. Cubelles 7-0 Fundació Vilanova
INFANTIL B (Primera divisió Grup 7)

L'Infantil B s'emporta una golejada massa àmplia

El Vilanova va sortir al camp molt ben col·locat sense pilota i va aguantar les estrabades del
Cubelles fins a la mitja hora de la primera part. Aleshores, va rebre un gol en un refús i el partit
ja es va complicar. Abans del descans els cubellencs van aconseguir fer el segon. A la represa, la dinàmica va seguir sent la mateixa. Bona defensa sense pilota i sortides al contraatac per part
del Vilanova. En els últims 20 minuts, però, el cansament va passar factura a l'Infantil B i les
lesions van desfigurar un equip que ja no va tenir cap opció i va acabar rebent 5 gols més.
Era clar que el Cubelles seria un rival complicat, però, el resultat va acabar sent molt exagerat
pel joc que es va veure al camp.

Els cubellencs van marcar tot el que van xutar. Es tracta d'un contratemps per l'equip, però cal que en el proper partit a casa els jugadors surtin al cent per cent per sumar tres punts que donarien molta calma i alguna cosa més.

Jugadors: Erik, Bueno, Marc, Pol, Aitor, Marcel, Pujol, Sergi, Ignasi, Jordi Bravo, Rovira.

Recanvis: Ruben, David, Alejandro, Saura, Ricard, Víctor.

U.E. Segur de Calafell 3-5 Fundació Vilanova
INFANTIL C (Segona divisió Grup 16)

L'Infantil C es recupera d'una mala primera mitja hora i s'emporta els tres punts

El Segur de Calafell va començar el partit en tromba i va passar per sobre dels vilanovins durant
els primers 25 minuts. Els locals van establir un clar marcador de 3 a 0 que semblava posar les
coses molt complicades per l'Infantil C. A la mitja hora, els vilanovins van despertar i van
maquillar el resultat amb dos gols que els deixaven perdent només per la mínima al descans.
A la segona part, el Vilanova va sortir molt motivat i fort i el Segur no va poder seguir el ritme
imposat. Així, els visitants van remuntar amb tres gols i van emportar-se els tres punts. Els
golejadors del partit van ser Roberto, Arnau, Jose, Michel i Gali.

Jugadors: Dario, Sergi, Alejandro, Jony, Kevin, Jose, Roberto, Roman, Amir, Arnau, Michel.

Recanvis: Alex, Enric, Alan, David, Manel, Gali, Julián.

U.D. San Mauro 4-3 Fundació Vilanova
INFANTIL D (Segona divisió Grup 17)

La polèmica arbitral gran protagonista en la derrota de l'Infantil D

El partit entre el San Mauro i l'Infantil D va començar una mica descontrolat. Els vilanovins van
errar algunes arribades amb perill que van tenir i van acabar pagant-ho. Just abans d'acabar la
primera meitat, el San Mauro es va avançar i el Vilanova es va quedar amb un jugador menys. La
inferioritat al descans era doble. A la represa, els visitants van sortir a pel partit i Alex va
aconseguir l'empat a minut 2. Tres minuts després, el San Mauro va tornar a avançar-se, però el
Vilanova va tornar a igualar el marcador en la sacada de centre.

La igualtat numèrica va reestablir-se també i l'Infantil D va aprofitar-ho per avançar-se en el marcador per primera vegada. El partit, però no s'havia acabat. L'àrbitre va anul·lar un gol que hauria estat la sentència a favor del Vilanova i, per contra, el San Mauro va empatar a 3 de penal. El Vilanova va seguir atacant per buscar els tres punts, però a l'últim minut del partit, els locals van aconseguir el quart en un contraatac decisiu.

Jugadors: Carlos, Javi, Gonzalez, Jaume, Sergi, Alex Báez, D. Morgades, david, Alex, Ferran,
Adrià Gil.

Recanvis: Guillem, Kilian, Isern, Dorian, Rami, Marc B.

Fundació Vilanova 7-1 U.F. Base Jabac Terrassa
ALEVÍ A (Primera divisió Grup 7)

L'Aleví A manté el lideratge guanyant clarament al Jabac Terrassa

El partit va començar amb un ensurt per als locals que van veure com el Jabac de Terrassa
s'avançava a pilota parada. A partir d'aleshores, l'Aleví A va fer-se amb el domini i va anar
intensificant-lo fins arribar al descans amb ajustat però ja favorable 2 a 1. A la represa, els
vilanovins van afinar l'encert i van aconseguir un ampli 7 a 1 que feia justícia als mèrits dels
locals.

De moment, l'Aleví A aguanta la pressió de ser el líder de la categoria, concient que haurà de
treballar al màxim per mantenir-se en les posicions de privilegi. Cal donar molts ànims a l'equip.

Jugadors: Gerard, Oriol, Teo, Alin, Ivan, Alex, Ignasi, César, Nil, Magí, Adrià.

Recanvis: Diego, Javi, Oriol Ll., Marc, Dani, Edu, Isma.

U.D. Viladecans 2-0 Fundació Vilanova
ALEVÍ B (Primera divisió Grup 9)

Derrota de l'Aleví B a Viladecans

Durant la primera part, l'alternança en les ocasions dels dos equips va ser la tònica dominant. EL
Vilanova es va mostrar força sòlid en tasques defensives però no va acabar d'estar del tot
encertat en els metres finals. Després del descans, els locals van avançar-se de penal i no van
tardar gaire en aconseguir el segon. A partir d'aleshores, el Vilanova va començar el setge a la
porteria rival. El treball va ser infructuós, però, per culpa de la contundència de la defensa del
Viladecans.

Els locals van obtenir un premi massa gran pel futbol que van desplegar. EL Vilanova no va saber
definir i ho va acabar pagant amb la derrota. El resultat coll amunt i la potència del rival era
una dura prova però els jugadors de l'Aleví B ho van intentar en tot moment, sent fidels al seu
estil de joc i mostrant una actitud immillorable durant tot el partit.

Jugadors: Dani, Martí, Liao, Agus, Pol, Tomás, Alex, Pau, Gerard, Juan, Isaac.

Recanvis: M. Sánchez, Aarón, Ortiz, Pérez, Boris, Carlos, Silva.

Fundació Vilanova 4-0 U.E. Segur de Calafell
ALEVÍ C (Segona divisió Grup 19)

L'Aleví C goleja 4 a 0 al Segur de Calafell

El Vilanova va retrobar-se amb la victòria després de l'ensopegada amb l'Olèrdola. El conjunt del
Garraf va demostrar la seva superioritat en tot moment i va sentenciar, abans del descans, amb
tres gols de Jordi, i Asier (2). El joc de la primera meitat no va ser brillant però sí efectiu. A la
represa, el nivell d'intensitat va baixar. El Segur de Calafell es limitava a defensar i els
vilanovins no van ser capaços de combinar bones accions.

El resultat i la passivitat del rival van fer que el ritme del Vilanova se'n ressentís. El quart i definitiu gol el va marcar Pol al minut 39.

Jugadors: Javi, Eric, Jordi, Gerard, Adrià, Alex, Claudi, Josep, Asier, Artigas, Jorge.

Recanvis: Nico, Sergi, Max, Quim, Youssef, Pol, Aarón.

C.F. Pobla de Claramunt 5-0 Fundació Vilanova
ALEVÍ D (Segona divisió Grup 20)

Un Calaf molt efectiu guanya a l'Aleví D

A la primera meitat, la possessió de la pilota va repartir-se entre els dos equips, però, en canvi,
la Pobla de Claramunt va arribar amb molt més perill a l'àrea del Vilanova. Dos errors defensius
de l'Aleví D en l'últim minut van suposar el 2 a 0 amb el qual es va arribar al descans. A la segona
meitat, el partit no va canviar gaire. La possesió de l pilota per part del dos equips seguia sent
igualada, però els locals arribaven amb molta més claredat i continuïtat. Així, la Pobla de
Claramunt es va endur els tres punt amb ampli resultat, 5 a 0.

La col·locació tàctica del Vilanova va ser bona, però la superioritat física del seu rival va
decantar el partit. Els dos gols al final de la primera part van ser un cop massa dur per als
vilanovins que ja no van poder aixecar-se.

Jugadors: Jordi Moreno, Gabriel, Víctor, Alex Pérez, Joel, Andrés, Alex Torres, Oriol, Jordi
Calvet, Manel, Cristian.

Recanvis: David, Mateo, Pau Peña, Vicenç, Marc Sáez, Oriac, Pau, Álvarez.

U.D. Cornellà 10-0 Fundació Vilanova
BENJAMÍ A (Divisió preferent Grup 1)

El Benjamí A no pot amb un fort Cornellà

El Benjamí A va caure derrotat clarament en la sempre difícil visita al camp del Cornellà. Els del
Llobregat van fer un joc extremdament efectiu i van competir millor que el Vilanova. El resultat
de 4 a 0 del descans ja era ampliament favorable als locals. Pot ser una mica massa pel que es
va veure sobre el camp. El Vilanova va fallar les seves ocasions i això va marcar el partit. La
segona part va continuar com la primera i el Cornellà va aconseguir golejar.

Tot i així, l'equip confia millorar després d'un inici de lliga molt complicat, en què s'ha enfrontat
als rivals més complicats de la categoria.

Jugadors: Toni, Oscar, Àlex, Marc, Pau, Guzmán, Kenneth, Raul, Julián, Iván, Sergi.

Fundació Vilanova 1-6 E.F. Prat Blaugrana
BENJAMÍ B (Primera divisió Grup 1)

El Benjamí B es veu superat pel Líder, el Prat Blaugrana

En mal inici de partit del Benjamí B, sense intensitat i amb poca concentració va condemnar-lo.
Quan només es portava un quart d'hora de partit, el resultat ja era de 0 a 4. El Prat va
demostrar la seva condició de líder exhibint un bon joc i demostrant la seva superioritat en el
campionat. A la segona part, el Vilanova es va refer una mica i va dominar el partit, però només
va poder fer un gol per culpa de la bona actuació del porter visitant. El gol vilanoví va fer-lo