FUTBOL

Pequen de confiança

UE SITGES 2-2 MARTORELL

I així va ser, perquè el Martorell no va donar la sensació en cap moment de ser un rival feble malgrat la seva condició de darrer classificat. Tot el contrari. El conjunt visitant va estar molt aprop d’endurs-se els tres punts davant un Sitges que en cap moment va trobar la millor situació al camp i que es mostrà massa erràtic en gairebé totes les seves accions defensives i ofensives.

Ja des del primer minut, el Martorell va intentar sorprendre amb un xut de Xavi que sortia llepant el travesser. Al minut 32, fruit d’una errada de Pablo al mig del camp, Xavi aconseguia batre a Arnalot en rematar una centrada d’Angel des de la banda esquerra. Era el 0-1 i la sensació de començar a tenir aquells problemes cada cop que el rival aconsegueix avançar-se al marcador. I és que fins al minut 37, amb una centrada-xut de Rafita, no es va acostar amb un cert perill a la porteria d’Hèctor. Sortosament, en el descompte de la primera meitat, Jacques aconseguia enviar al fons de la xarxa una pilota solta a l’interior de l’àrea i el partit es tornava a igualar (1-1).

A la segona part, la sortida del Sitges, amb el canvi de Pardo per un erràtic Pablo, feia creure que el guió seria diferent al de la primera, però unes mans innocents de Guzmán van provocar el segon gol del Martorell al minut 52, obra d’Angel en transformar un cop franc. Els visitants es tornaven a posar per davant i seves van ser les millors ocasions per acabar sentenciant. Primer amb un xut al pal al minut 60 i més tard, al 68, amb una magnífica intervenció d’Arnalot en una acció calara de contracop. De nou, però, la sort semblava del costat del Sitges ja que a set minuts del final, Axel feia el gol de l’empat a 2 en rematar de cap el servei d’una falta de Jacques. Quedaven encara alguns minuts per intentar el miracle de la remuntada, però fou el Martorell, amb una contra molt perillosa al minut 94 i amb els dos equips jugant amb un home menys per les expulsions de Carlitos i Angel, el que va tenir una immillorable ocasió per endur-se els tres punts. La pilota no va entrar per m