NATACIÓ

Esther Morales, campiona d'Europa en 50 i 100 metres lliures i 100 esquena

La sitgetana fa un paper extraordinari en el campionat d'Europa de natació per a dismunuïts físics

Toni Muñoz 27-10-2009 20:38 Lectures 686

Arxivat a:

VD L'alcalde de Sitges rep a Esther Morales en una imatge d'arxiu

VD L'alcalde de Sitges rep a Esther Morales en una imatge d'arxiu

Esther Morales que anava a aquests campionats europeus amb una molt bona preparació se sorprenia quan el dijous en les finals dels 100 metres esquena millorava el registre europeu amb un temps d'1h13'40''. Segons la nedadora de l'Illes Balears Swin Team anava menys preparada però a causa que va nedar d´una manera magistral aconseguia batre a unes rivals que fins a les hores havien donat la talla. La sitgetana però demostrava amb aquesta marca que està passant per un moment professional excel·lent.

Els altres dos ors els aconseguia el dijous amb els 50 metres lliures i dissabte amb els 100 metres lliures. Alhora que aconseguia el bronze en relleus.

La propera fita de la nedadora sitgetana són els campionats del món de piscina curta que tindran lloc a Rio de Janeiro el mes de desembre. A més també té la mirada posada en els jocs paralímpics de Londres, els quarts de la seva carrera professional i potser els últims.


ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No