FUTBOL

Nova i agònica victòria del CD Ribes

Ribes 2 – La Guàrdia 1

Des de l'inici del partit s’ha vist que el Ribes era superior a La Guàrdia i al minut 14 Josua avança al Ribes a la sortida d’un córner, al 28 Gàmez posa el 2-0 al marcador i al 31 un defensa dels visitants treu una ocasió de gol de Guille de la mateixa línea de gol, l’única ocasió de La Guàrdia arriba al minut 43 en un lliure indirecta per joc perillós, assenyalat per l’arbrit dins l’àrea que refusa la barrera que estava col·locada a la mateixa línea de gol.

Al minut 49 La Guàrdia ja havia fet 4 canvis col·locant tota l’artilleria al camp però el protagonista de la segona meitat serà l’arbrit, al minut 51 no assenyala un clar penalt comés sobre Josan en l’àrea visitant i al minut 25 se li escapa definitivament el partit, una entrada absolutament desproporcionada i sense cap intenció de jugar la pilota de Ivan Herrero (dorsal 17 de La Guardia) sobre Serra, que només portava 5 minuts al camp, envia al jugador del Ribes a la caseta, el record de la lesió d’Oscar se’ns ve a tots al cap i Serra ha de ser traslladat a l’hospital per tal de fer-li proves al turmell i veure l’abast de la lesió.

El jugador de La Guàrdia és expulsat però incomprensiblement un partit que fins llavors no havia tingut cap incident destacable es transforma, els jugadors visitants confonen la intensitat amb la agressió.

Al minut 81 l’arbrit li assenyala una falta a Oscar Gàmez que allunya la pilota i veu la segona groga i al 83 Moreno en una jugada de contraatac s’escapa sol a porteria, es caçat per darrera i quan està a terra el porter de La Guàrdia el trepitja, Moreno es regira i tot acaba amb la segona groga per Moreno, el Ribes acabaria amb dos expulsats en un partit en el que ha comès molt poques faltes i li han fet un munt.

La Guàrdia a la desesperada se’n va a l’atac i aconsegueix un gol al minut 93 però no hi haurà ni temps, ni qualitat per més.

C.D. Ribes: Javi, Pablo, Josua, Pineda, Félix (Joanca, 84’), Josan, Tomi, Gàmez, Luismi (Serra, 65’ substituït per Rubèn al min. 70 per lesió), Moha (David, 52’) i Guille (Moreno, 58’).
La Guàrdia C.D.: Jose Antonio, Abel (Benítez, 74’), Oscar (Jonathan, 45’), Correa, Guiraldo, Jiménez, David Nin, Juan Navarro (García, 45’), Raúl Gil (Iván Herrero, 49’), Adrian i Torres (Mario, 45’).

Àrbitre: Rafael Horfas Gil (Barcelona), fatal,excessivament preocupat pel que succeïa a la zona de les banquetes, no assenyala un clar penalt a favor del Ribes, permet el joc dur de La Guàrdia i reparteix targetes grogues innocents als jugadors del Ribes que acaben amb dos homes expulsats, la federació hauria de prendre mesures amb el linier que estava a la banda de les banquetes, es pasa tot el partit pendent de qui hi havia a la zona de les banquetes, està sempre mal col·locat i això no li permet seguir el joc.