FUTBOL

El Suburense no té sort

SANT MAURO 3-2 SUBURENSE

Toni Muñoz 09-11-2009 21:46 Lectures 198

Arxivat a:

Durant tota la setmana es comentava a Sitges que aquest partit no seria pas fàcil i així ha estat. A més, el vent s'ha sumat a la festa i feia gairebé impracticable el bon joc. En el minut 10 els locals ja avisaven i Armando enviava la pilota al fons de la xarxa després d'aprofitar una rematada al pal.

El Suburense amb el gol no va anar cap enrere i podia empatar en el minut 31. Abans que l'àrbitre xiulés el descans Josu veia la targeta vermella directa. Josu era l'últim home i va tallar una jugada molt clara d'atac.

Ja a la segona part les males notícies continuaven pel Suburense. Callejón es lesionava i Jordi Serra no podia fer cap canvi, ja que havia esgotat aquesta possibilitat. Els sitgetans havien de jugar 27 minuts amb només 9 jugadors.

En el minut 71, en clar fora de joc, el Sant Mauro va fer el 2 a 1. Però una vegada més el Suburense no es va arronsar i en el 78 Ignasi va posar les taules en el marcador. I la mala sort es va apoderar de l'equip sitgetà quan en el 97 Sarabia feia el 3 a 2. Després del gol, l'àrbitre va xiular el final del partit.

ALBERT , FRANCESC , JOSU , SERGIO , CANDEL , ( MARC AUGE ) SEVILLA ( IGNASI ) GASTON , JOANET ( CALLEJON ) JUAMAN ( XAVITO ) BLAS , GRANADOS ( JAVI GONSALES )

Resultats d'altres equips del Suburense

Sènior femení

LA ROCA 2- SUBURENSE 1

Cadet- juvenil:

MARIANAO POBLET 5- SUBURENSE 2


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres