TENNIS TAULA

El CTT Cubelles salva els mobles a Sant Quirze del Vallés

VD 09-11-2009 23:37 Lectures 501

Arxivat a:

El passat diumenge, el CTT Cubelles disputava la 4a jornada de lliga amb un dels rivals teòricament assequibles del grup, St. Quirze del Vallés. L’equip local, cuer de la categoria, no coneixia la victòria i en aquest encontre va estar ben aprop de fregar el que seria la seva primera victòria.

Els jugadors cubellencs, liderat pel capità Adrián Baltanás, amb l’aportació de Carlos Pina, i el debut del fitxatge del primer equip, Bernat Ortiz, han aconseguit treure una complicada victòria per 3 punts a 4.

L’encontre començava favorable pels de Cubelles, Baltanás anotava el primer punt al marcador en superar a Josep Mª Álvarez per 3 jocs a 1. Aquest avantatge mínim pels visitants, poc durava, ja que Pina i Ortiz cedien els seus partits per 3 jocs a 0 contra Joan Pahissa i Lluis Garcia.

Amb un 2-1 en contra, els cubellencs intentaren retallar distàncies, però Pina i Baltanás acabarien perdent el dobles en el cinquè joc contra la parella Pahissa/Álvarez. Amb aquesta derrota, es complicaven encara més les coses, el marcador 3-1 favorable pels de St. Quirze i els cubellencs que no es trobaven molt encertats a la taula, se la jugaven a la última carta.

Pina s’enfrontava amb Álvarez, i el partit se les prometia ple de nervis, ja que tots els jocs eren molt igualats i perquè arribarien el cinquè joc, i si el jugador del Cubelles cedia aquest definitiu joc, l’equip del Garraf perdria el seu primer encontre la temporada. Però la sort va acompanyar el visitant, i Pina acabaria guanyant en un agònic 5è joc per 14 punts a 12.

En el següent partit, es calmava l’ambient, la còmode victòria del millor jugador del Cubelles, Baltanás, que superava 3 jocs a 0 a Garcia i d’aquesta manera col·locava l’empat a 3 al marcador. Amb la igualada al marcador, Pahissa per part local i Ortiz per part visitant, es jugaven el punt de la victòria.

El jugador de St. Quirze guanyava el primer joc per 11-2, però Ortíz, empatava i es posava 2 jocs a 1 per davant, al guanyar per 13-11 i 11-9. El partit es prometia d’alta tensió, ja que Pahissa obligava a disputar-se al cinquè joc del partit, en guanyar per 11-3.

Tots els espectadors de l’encontre tenien els nervis a flor de pell, menys Bernat Ortíz, segur de les seves opcions, va començar bé l’últim joc, col·locant-se per davant del marcador de punts i va saber finalitzar-lo, aconseguint d’aquesta manera una remuntada èpica, de 3-1 advers, guanyar l’encontre, i no conèixer la derrota una jornada més.


El CTT Cubelles amb un balanç de 4 victòries i 0 derrotes, es troba a la 2a posició, empatat amb el primer del grup, Parets del Vallés. Per la propera jornada, la número 5, el conjunt del Garraf espera no patir tant com aquesta jornada i superar a casa a l’altre cuer de la categoria, CN Mataró.


ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No