TENNIS TAULA

Marc Lari arriba als vuitens de final de l’Open Catalunya sènior B

VD 09-11-2009 23:18 Lectures 347

Arxivat a:

El passat dissabte, es va celebrar la 2a fase del Open Catalunya sènior, consagrat com una de les dures competicions de nivell català. Marc Lari, únic representant del CTT Cubelles, disputà la categoria “B”, per lluitar per una de les places d’ascens que dóna dret a competir a la següent fase contra els jugadors de la èl·lit del tennis taula.

El cubellenc aconseguia de bon matí fer una bona fase de grups en assolir la 2a posició del seu grup. Guanyava per 3 jocs a 0 a Bernat Bisbal (Igualada), per 3 jocs a 1 a Dani Moyà (Falcons de Sabadell) i Sergi Carné (Badalona), i perdia per la lluita de la primera posició del grup contra Ignasi Arranz (Vic) per 3 jocs a 0.

En la fase de les eliminatòries, als vuitens de final, jugaria contra l’olesenc, Jose Antonio Martín, el cubellenc va tenir un partit bastant renyit en que es va haver de disputar el cinquè joc i que finalment Martín va saber guanyar per avantatges en l’últim joc, 14 punts a 12.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres