TENNIS TAULA

Marc Lari arriba als vuitens de final de l’Open Catalunya sènior B

VD 09-11-2009 23:18 Lectures 370

Arxivat a:

El passat dissabte, es va celebrar la 2a fase del Open Catalunya sènior, consagrat com una de les dures competicions de nivell català. Marc Lari, únic representant del CTT Cubelles, disputà la categoria “B”, per lluitar per una de les places d’ascens que dóna dret a competir a la següent fase contra els jugadors de la èl·lit del tennis taula.

El cubellenc aconseguia de bon matí fer una bona fase de grups en assolir la 2a posició del seu grup. Guanyava per 3 jocs a 0 a Bernat Bisbal (Igualada), per 3 jocs a 1 a Dani Moyà (Falcons de Sabadell) i Sergi Carné (Badalona), i perdia per la lluita de la primera posició del grup contra Ignasi Arranz (Vic) per 3 jocs a 0.

En la fase de les eliminatòries, als vuitens de final, jugaria contra l’olesenc, Jose Antonio Martín, el cubellenc va tenir un partit bastant renyit en que es va haver de disputar el cinquè joc i que finalment Martín va saber guanyar per avantatges en l’últim joc, 14 punts a 12.


ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No