KORFBAL

Victòria del sènior 1 del CEVG per tancar la 1a volta

Victòria clara dels locals, per 17-9. Un inici molt fort dels grocs, que al minut 14 dominaven per 6-0 va deixar clara la diferència entre un conjunt i l’altre. Els últims 15 minuts de la primera meitat van ser però per als visitants, que van deixar el marcador al descansa mb un 9-5, un cert relaxament dels del Garraf i la falta d’encert, van provocar això.

A la segona part però, un altre parcial favorable als grocs ja posaven més diferència pel mig, 13-7 al minut 45. I un altre parcial de 4-2 per als locals ja posava punt i final al partit. Van participar tots els jugadors i jugadores, també els de la banqueta, alguns d’ells júniors.
Ara l’equip sènior ja comença a pensar en l’Europa Shield 2010, campionat que juguen els segons classificats de les lligues europees de korfbal, i que aquesta edició, la juguen un total de 8 equips, a una ciutat propera a Budapest (Hungria). El CEVG serà el representant català, els dies 22-23-24 de gener.

La tarda de diumenge es va completar amb els partits de copa catalana júnior, en la seva fase prèvia, on el CEVG jr. va empatar el primer partit a 5 gols contra l’UKSA (Sant Adrià de Besòs) i després va perdre contra el KECA, 13-14. Encara té possibilitats de ser a la fase final a 4, el cap de setmana 26-27 de desembre que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú, i que pot accedir-hi com a millor segon dels 3 grups.
Entre mig dels partits júnior i sènior, un total de 40 nens i nenes de la comarca, van poder gaudir de les activitats de promoció que duia a terme la secció de korfbal del CEVG.