hoquei patins

El Pati deixa pràcticament sentenciada l’eliminatòria de 8ens de la CERS

Goleja als francesos de La Vendeènne per 8 gols a 1

El Pati Vilanova ha derrotat per 8 gols a 1 a l’ equip francès de La Vendeènne per 8 gols a 1 en el partit d’ anada de l’ eliminatòria de vuitens de final de la Copa de la CERS disputat aquest vespre en el Pavelló de la Plaça de les Casernes que presentava una mitja entrada llarga del seu aforament.

La diferència de set gols, que podia haver estat més àmplia pels mèrits d’ ambdós equips sobre la pista vilanovina, deixa el partit de tornada en terres de la Bretanya en una simple anècdota. I no sols per la diferència en el marcador, sinó també en la qualitat entre les dues formacions, ja que l’ equip francès es Sergio Burgoa i quatre mitjanies de jugadors de primera nacional espanyola i no pas dels equips punters.

L’ encontre no ha tingut història, malgrat que els visitants s’ han dedicat, mentre les forces els han acompanyat a evitar sortir golejats, cosa que ha succeït en fallar la condició física especialment de l’ argentí Sergio Burgoa. Així ho demostren els marcador parcials 3 a 1 en la primera part i 5 a 0 en la segona.

En la primera part i abans de que es mogués el marcador els locals han enviat dues boles als pals, per ser R. Marín qui en el minut 10 i mig marques el primer gol en transformar un penal. En el 19 J. Ferrer, ampliava la diferència amb el segon gol vilanoví. En una de les poques aproximacions dels francesos, Sergio Burgoa ha resolt un despiste general defensiu del patí marcant el primer i únic gols visitant , en el minut 22 , però dos minuts més tard J. GaláEn tornava a marcar pel Vilanova, que marxava als vestidors amb aquesta avantatge de dos gols.

La segona part ha començat amb una certa laxitud local, però en el minut 9 i mig Rocasalbas ha fet despertat al personal amb un impressionant tret des de mitja pista que ha entrat en la porteria francesa. El partit estava ja sentenciat, i les situacions han anat apareixent , primer amb una falta directa per acumulació que no ha transformat Marín i amb un penal , en el minut 12 i mig transformat per Rocasalbas

En el minut 15 Burgoa no ha transformat una falta directa per acumulació,mentre que Marín en el minut 18 feia l’ anomenat gol del “tonto” sortint per darrera de la porteria contraria. Mig minut més tard Galán fallava un llançament de penal , i en les acaballes del partit, en el minut 22 una falta directa amb expulsió fallada per Bartrés ha donat pas a un penal, tampoc transformat , contra el francesos, amb expulsió de Burgoa amb targeta vermella. L’ equip francès amb sols dos jugadors de pista ha capejat el temporal com ha pogut i en el minut 23 A. Riba marcava el setè gol local i seguidament el vuitè en transformar una falta directa per acumulació.

En resum , victòria fàcil i fins i tot curta, per afrontar la tornada amb total tranquil•litat .

Ha dirigit l’encontre el col•legiat alemany Herr Thomas M. Ullrich, molt enla línia d’ arbitratges europeus.