FUTBOL

Victòria important i bon joc del CF Vilanova

Vilanova i Prat s'han enfrontat el camps dels Alumnes Obres, amb un Vilanova que necessitava guanyar per esvair els dubtes de l'equip, i ho ha fet guanyant per 3 a 2 en un dels millors partits jugats a casa aquesta temporada

El Vilanova ha saltat el camp amb la ment posada en la victoria i en la millora del joc de l'equip, això s'ha notat quant en el minut 5 una jugada individual de Boira, desprès que l'arbitre dongues la llei de l'avantatge s'ha quedat sol davant el porter que ha enviat l'esferic a corner. El Vilanova atacava i el Prat estava tancat dintre el seu propi camp, en el minut 7 un servei de banda, Guillem a pentinat la pilota cap el segon pal on no hi arribat cap jugador per rematar. El tècnic Robert Elvira donava instruccions els seus jugadors perquè el Prat no els agafes en contres per la velocitat dels seus jugadors, en un mig del camp esplèndid avui una recuperació de pilota que ha anat a parar a boira que ha vist a Triguero que entrava per banda Esquerra dintre l'area, li ha fet un passe intern que triguero no ha desaprofitat i en el minut 15 feia pujar el 1 a 0 el marcador. El Prat no passava del mig del camp i la defensa vilanovina avui estava encertedissima treien pilotes cap a dalt, el Vilanova jugava el toc i a passes llargs com un que en el minut 26 l'hi arribat a Triguero que ha centrat massa obert pero Sergi soler des de la frontal ha engaltat un fort xut que el porter s'ha tingut d'estirar per evitar el segon gol. Amb un dels pocs descuits que ha tingut el Vilanova, el Prat ho aprofitat mitjançant una centrada de Mechi cap a l'interior de l'area on Olles entrava tot sol el primer pal hi ha rematat a gol davant Mario per pujar l'empat el marcador. El Vilanova s'havia que podia guanyar el matx pel joc que estava oferint, en el minut 42 una Gran Jugada individual d'Eloi desprès de recuperar la pilota el mig del camp, ha driblat a dos defenses del Prat i tot sol davant el porter a desfet l'empat fent pujar el 2 a 1 el marcador del Municipal. En temps afegit el Prat s'ha quedat amb un home menys desprès que Carrasco veies la segona targeta groga desprès d'una entrada a Triguero.

A la represa el Prat ha sortit una mica mes despert que en la primera meitat, en un servei de banda la pilota s'ha passejat per davant de la porteria de Mario i en el segon pal Mechi ha fet un centre ras cap el punt de penal on Miguel Rubio ha marcat els gol de l'empat a 2 pel Prat. El Vilanova no es desesperava i en una jugada que s'ha començat en defensa i que gairebé tots els jugadors han participat, Guillem ha centrat el segon pal on Triguero ha rematat a porteria i el porter no ha pogut blocar l'esferic que acabat entrant el fons de la xarxa fent pujar el 3 a 2, era el minut 62 i Triguero ho celebrava havent marcat el seu gol nº 150 amb la camiseta del Vilanova. El minut 70 Robert Elvira ha mogut la banqueta i ha fet entrar a Carlitos per Marcos per tal d'arribar amb mes efectivitat a la porteria rival i marcar el gol de la tranquil•litat.

El Vilanova buscava el gol i el Prat començava ha reaccionar ens els minuts finals del partit per intentar treure algun resultat positiu. La banqueta Vilanovina es continuava movent per tal D'esgarrapar alguns minuts i en el minut 86 Marc Bonamich ha entrat per Eloi, el Prat que no donava per perdut el partit quant en el minut 86 Mario ha sortit fora l'area per tallar una pilota que anava cap a Mechi que es quedava tot sol davant d'ell per enviar-la fora. En els minuts de descompte Pep ha entrat substituint a Triguero, per perdre una mica de temps, però el Prat ha sigut qui ha tingut l'ultima oportunitat quant Cirio s'ha quedat tot sol davant Mario i ha enviat la Pilota els núvols. El partit ha finalitzat amb una victoria que dona una mica d'oxigen a un Vilanova que escalarà alguna posició a la taula classificatòria.

CFVILANOVA: Mario, Fede, Valldosera, Baraldes, Boira, Guillem, Marcos ( Carlitos 70’ ), Jarabo, Soler, Eloi( Bonamich 86’ ) i Triguero( Pep 90’ )
AE PRAT: Toni, Carrasco, Perez, Murillo ( Porcel 71’ ), Ezquerra, Fernando( Duran 66’ ), Mechi, Valls, Cirio, Olles( Jaime 52’), Rubio
ARBITRES: Srs. Rafael Diaz Melero, Gomez Hernandez i Alarcon Iglesias