FUTBOL

La UE Sitges perd a Horta

HORTA 2-0 UE SITGES

Puntuar al camp de l’Horta era, d’entrada un repte complicat per al Sitges. L’equip, que venia d’encaixar quatre gols en l’enfrontament davant el Morell, es presentava al Feliu i Codina conscient de les dificultats que es trobaria amb un rival que presumeix de ser l’equip menys golejat.

Amb tot, i després d’una primera mitja hora sense cap acció destacable per part dels dos conjunts, el Sitges va disposar d’una bona ocasió al minut 34 per obrir la llauna i dur el matx al seu terreny, però el xut de Marc Gargallo després d’una centrada d’Arenas anava a parar al lateral de la xarxa.

Pensava més d’un que al descans s’hi podia arribar perfectament amb empat a zero, però al minut 38 un còrner favorable al conjunt barceloní es va convertir en el 1-0 gràcies a una rematada de cap de Víctor. Motivat per aquest primer gol, l’Horta encara va disposar d’una magnífica ocasió pràcticament al minut 45 amb una volea del lateral Sergio que anava a picar al pal dret de la porteria d’Abenoja.

A la represa, Manel Rodríguez feia tres canvis de cop. Pablo i Uri entraven en el lloc dels lesionats Jacques i Néstor, Gaitán per Rafita i al minut 55 Guzmán també demanava la substitució per problemes físics. L’Horta va aprofitar aquesta circumstància per crear un parell de bones ocasions de Valderas ben resoltes per Abenoja. Al minut 53, però, l’Horta feia el 2-0 en una jugada per banda esquerre que resolia Juanqui.

El partit ja se li havia posat molt coll amunt al Sitges i la qüestió era intentar marcar un gol que el fes entrar de nou. Dues bones ocasions que van arribar a la part final protagonitzades per Uri i Santi Zamora als minuts 86 i 87, respectivament van posar el punt i final i la sensació per part de Manel Rodríguez que les lesions havien condicionat la sort del partit. L’objectiu número u de la setmana passava a ser la recuperació dels “tocats” per rebre en bones condicions al Mollerussa a Aiguadolç.

U.AT. Horta: Álvaro, Sergio (Sergi 78’), Marc, Víctor, Andrés, José (Johny 81’), Amador (Heras 62’), Joan, Juanqui, Cabo (Gerard 89’) i Valderas (Giner 71’).

UE Sitges, Abenoja, Èdgar, Capa, Arenas, Jacques, Guzmán, Pardo, Axel, Marc, Rafita i Néstor.

Substitucions: Pablo per Jacques (46’), Gaitán per Rafita (46’), Uri per Néstor (46’), Santi per Guzmán (55’)

GOLS: 1-0, Víctor (38’) / 2-0, Juanqui (53).

Targetes grogues: José, Víctor, Johny / Arenas, Marc, Gaitán.