Cròniques i resultats de la base del CB Samà

JUNIOR MASCULI (C - 3)
C.B. LA PALMA – CB SAMA 61-53

EL JUNIOR NO ACONSEGUEIX LA VICTORIA

Els vilanovins visitaven la pista de la Palma a la tarda del diumenge per tal d’aconseguir una victòria davant un rival per sota la classificació i per tal de corregir els errors de la setmana passada. El partit va començar igualat amb un intercanvi de cistelles d’ambdós equips fins al minut 6 que els locals es van avançar en el marcador amb una diferencia de 8 punts al final del primer quart 19-11.

El ritme del partit era dels locals que estaven jugant molt còmodes en atac i trobant situacions molt fàcils pel bon treball dels seus pivots i desajustos en defensa dels samistes sobretot en el bloqueig directe i en la defensa del rebot defensiu. Els samistes tenien molts problemes en atac els atacs eren molt lents sense saber treure avantatges. L’equip no corria i tenia problemes davant la pressió 2x1 de l’equip rival i la defensa en zona que alternava.

Al segon quart el ritme dels locals va baixar però en atac va predominar el desencert dels 2 equips dominant els de Palma el partit per 27-21.

Al tercer quart els samistes van sortir intensos en defensa amb la zona press i van capgirar el marcador 32-36 en 5 minuts. Hi havia més encert en atac sobretot en els tirs exteriors i el ritme del partit va canviar. Això va ser una il•lusió en els últims 5 minuts l’equip incomprensiblement no va continuar treballant en defensa i va encaixar un parcial 15 a 0 deixant el marcador amb un 47a 39 tota la feina ben feta d’inici no va servir de res.

A l’últim quart els samistes tot i que ho van intentar no van saber remuntar un partit i els de la Palma es van endur el partit merescudament. Els samistes en atac no va a estar al seu nivell habitual sobretot en execució de contraatac i en estàtic va faltar ritme (les pressions 2x1 del rival i la seva zoneta van fer mal). Però sobretot en defensa individual no es va estar a l’alçada.

Bé la propera setmana els vilanovins visiten la pista del Joventut Castelldefels en l’inici de la segona fase. Rival que està en els primers llocs de la taula..

JUNIOR FEMENÍ “A” (A – 2)
CB SAMÀ - CP ROSER 50-40

INICI DE LA SEGONA VOLTA AMB VICTÒRIA

Les samistes van jugar el passat dissabte el primer partit de la segona volta contra el CP Roser, amb les que havien perdut en el debut al nivell A.

L’inici del partit va ser sorprenent ja que les samistes van estar 7 minuts sense anotar i el parcial va ser de 0 a 6.

Tot i així van seguir treballant i com la setmana anterior van anar millorant a mida que avançava el partit. Però no va ser fins al minut 4 del tercer període, amb un triple, que les vermelles es van avançar en el marcador i tancar un parcial de 13 a 0 favorable que posava 8 amunt a les samistes.

Encara que el CP Roser no es va donar com a perdut i va ser capaç d’igualar el marcador gràcies als constants tirs lliures que van llençar.

Les samistes gràcies a ràpids contraatacs van ser capaces de tornar a agafar avantatge fins als definitius 10 punts que van donar la primera victòria del 2010.

La setmana vinent es desplacen a la pista del Sant Medir amb l’objectiu de seguir millorant com a equip.

CADET MASCULI “A” (Interterritorial, grup 2)
ASESE A – CB SAMÀ 68-56

MOLT BONA ACTITUD EN TRES QUARTS

Els samistes visitaven el AESE, un camp molt difícil de guanyar. Els vilanovins van sortir molt concentrats des del minut 1de partit, i això va fer que els dos primers períodes tingueren una excel·lent actitud dins la pista, amb una defensa molt agressiva que va fer que el rival perdés moltes pilotes i realitzes molts errors, arribant a la mitja part un punt a dalt.

En la represa l’equip local, va respondre amb la mateixa moneda dels samistes, pujant la primera línia defensiva, imposant-se clarament en el tercer quart en un 24-8. Tot s’ha de dir que van tenir un molt bon percentatge del tir exterior.

Tot i això, els nois de A. Ortiz, no van baixar els braços i van lluitar fins el final, acabant amb una renda mínima de 12 a baix.

Ha estat un dels millor partits que s’ha pogut veure des d’inici de temporada, tant defensivament com actitudinalment. Esperem que aquesta segueixi millorant positivament.

CADET MASCULI “B” (Fase Regular, A2-7)
RTE. NUEVA OLA SANTFELIU BLAU – BASQUET SAMA “B” 51-42

UN ALTRE PAS ENDAVANT INSUFICIENT PER ACONSEGUIR LA VICTORIA

Els nois d’en Mathias i en Toni Santos visitaven la pista del Santfeliuenc a la matinal del dissabte. Cal dir que l’equip no contava amb el David (malalt) i que en Jordi (amb una fissura al dit) hi era però quasi no va poder jugar. L’Oscar sense quasi entrenar durant tota la setmana i el Monte amb el turmell una mica tocat. No són excuses però amb 5 jugadors al 100 % cal remarcar la situació i l’equip un cop més malgrat la derrota va donar la cara en tot moment davant un rival que es inferior.

En situació normal aquest equip se’l guanyaria. Però com a vegades tot no és normal o ideal les situacions són les que són i s’ha de saber competir.

El partit va començar igualat en tots els aspectes del joc. A partir del minut 4 els locals van endossar un parcial de 8 a 0 però al final els samistes van escurçar el marcador fins al 13-11 definitiu. S’estava sent més agressiu en defensa i en atac que altres partits tot i que cal dir que en atac no s’estaven aprofitant tirs còmodes.

A la represa la igualtat en el joc va continuar i fins i tot els samistes es van avançar en el marcador i dominava el joc sobretot quan l’equip va poder córrer i aconseguir cistelles fàcils en transició. Uns últims 2 minuts dolents en defensa va suposar que els locals finalitzessin la primera part amb una petita diferencia de 2 punts 23-21.

Al tercer quart els samistes en 3 minuts van rebre un parcial de 9-2 durant els 3 primers minuts. Falta de concentració defensiva , nerviosisme en atac comporta el tercer parcial dels de Sanfeliu en el partit i tornar a remuntar. Ara no es va remuntar sinó que els de Santfeliuenc van saber administrar ara una avantatge més gran de 6 punts( 38-32 al final del tercer quart).

A l’últim quart la mateixa tònica els samistes no van ajustar el marcador i van endur-se una altra parcial ja definiu de 11 a 0 en 3 minuts. L’avantatge pels locals ja arribava als 17 punts. Uns últims 2 minuts d’entrega samista i lluitant pel partit va deixar el marcador amb el 51-42 final. Diferència massa gran tal com havia anat el partit però que les llacunes defensives i falta de concentració en moments puntuals del partit va portar a la derrota.

La propera setmana els vilanovins reben la visita dels de Castellbisbal que esperem que amb la plantilla complerta i amb la bona predisposició que hi ha per entrenar és capgiri la mala dinàmica de resultats amb la qual s’ha iniciat aquesta segona fase que no de treball.

CADET MASCULÍ “C” (Fase Regular, D-2)
CE LAIETA - ASC. ENINTER B - CB SAMÀ 49-61

SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA DEL CADET MASCULÍ C

El cadet C del Samà va guanyar el passat dissabte a la pista del Laietà per 49 a 61. L’equip entrenat per en Dani i Willy esta demostrant una evolució positiva en aquesta segona fase, on porta dues victòries de 3 possibles.

La victòria a Barcelona col·loca a l’equip en tercera posició empatat am el Laietà i a només un partit del primer classificat el qual ve a jugar el pròxim dissabte, el AESC Ramon Llull.

El partit va tenir dues parts molt diferenciades. Els dos primers quarts van ser dominats pel Samà (8-20, 10-17), fent un joc molt intens en tota la pista defensant a partir de mig camp individual i amb ajudes. També es va poder veure una transició molt ràpida amb passades llargues per acabar els contraatacs i un bon moviment de pilota en atac estàtic.

Els dos últims quarts van servir al Samà per seguir controlant el joc sense baixar la intensitat encara que una petita reacció va retallar una mica el resultat (9-8 y 22-16).

Destacar la concentració en el joc de tothom que van aconseguir 11 recuperacions de pilota i 13 rebots en una pista descoberta i en un matí bastant fred.

CADET FEMENÍ “A” (PREFERENT, 2a FASE - GRUP 4)
CB SAMÀ “A” – LLUÏSOS DE GRACIA “A” 51 - 53

DERROTA PER LA MÍNIMA

Les noies del cadet A van jugar el passat dissabte contra el Lluïsos de Gracia “A”, rival que com la setmana anterior es desconeixia.

En aquesta segona fase de preferent on l’objectiu es la permanència, les noies del CB Samà havien perdut els dos primers partits amb una lleugera millora en l’últim. Encara que s’havia millorat en l’aspecte actitudinal i l‘agressivitat que característica aquest equip semblava que havia tornat, en cap moment tindria que havia succeït aquest petit “bache”. La primera fase de preferent ja va servir per anar millorant poc a poc i per agafar confiança individualment i col·lectivament. En els tres últims partits de l’any passat semblava que el camí que s’estava agafant era el correcte.

El partit va ser molt igualat durant els 40 minuts amb unes diferències màximes de 6-7 punts. Des d’un bon principi les samistes van sortir amb moltes ganes i defensivament estava molt bé tot l’esforç, encara que faltava una mica de verticalitat en l’atac. El bon encert exterior i la poca confiança en atac va provocar que a la mitja part el marcador fos de 1 punt a baix.

Encara que la defensa estava sent molt bona amb només 20 punts en contra en 20 minuts, l’atac semblava molt poc vertical. La idea era seguir defensant igual o millor i ser molts més valentes cap a cistella.

En els darrers 20 minuts el partit va seguir més o menys amb la mateixa tònica, la defensa no estava sent dolenta però l’atac era molt poc valent i gens vertical. Amb algunes accions individuals de valentia (molt poques), l’equip va arribar a un final ajustat on es va poder aconseguir empatar el partit però la pilota no va entrar.

S’ha de seguir treballant, seguir amb els bons entrenaments i tornar a agafar el camí que va fer que les coses amb confiança sortissin bé. La setmana que ve les noies del cadet A se’n van diumenge a Torelló, equip que aquesta temporada serà el quart partit i esperem que allà es retrobi el camí.

CADET FEMENÍ “B” (Interterritorial, grup 3)
CB SAMÀ “A” – CB PARETS 46-61

EL SAMÀ CAU DERROTAT DAVANT EL PARETS

El cadet femení B del CB Samà va caure en la tercera jornada d’Interterritorial davant el CB Parets. Les samistes van millorar la cara respecte als altres dos anteriors partits, però encara els hi falta més consistència en els quaranta minuts dels partits.

Les jugadores de Rubén i Rudi van sortir fortes a la pista, tant en defensa com ena tac, i van estar a sobre del marcador. Però un segon període fluix en atac va ficar de nous a les visitants dins del matx.

A partir d’aquí, les de Parets van tenir més fluïdesa en atac i les samistes van baixar un xic la intensitat defensiva, fet que ja les va deixar darrera del marcador durant la resta de partit.

A falta de tres minuts, el Samà es va posar a tan sols quatre punts i amb jugada per posar-se de dos, però no va poder ser i les presses i faltes, van fer que el Parets se’n anés.

La propera jornada l’equip viatja a Terrassa per jugar davant el JET.

INFANTIL MASCULÍ “A” (Fase Regular, A1-2)
A.E.C.A.M “A” – C.B. SAMÀ “A” 86 - 37

ESCOMBRATS

Després del millor partit de la temporada, la setmana anterior, ens presentàvem amb il·lusió de poder competir amb uns dels millors equips de la categoria. Però no ho vam poder fer. Al primer quart semblava que a l’equip li pesaven les cames i es trobava molt lent. Gràcies a que l’AECAM (Associació Esportiva Comarca Alt Maresme) no estava encertat de cara al tir el Samà es va anar 1 amunt al final del quart. Però això va canviar.

A l’inici del segon quart, el Samà continuava sense trobar el joc. Masses individualitats, poc joc en equip, poca agressivitat defensiva i poca implicació, vam fer que el C.B.Samà revés un parcial de 11 a 0 en 4 minuts. (18 – 8). Els samistes van millorar una miqueta i vam aconseguir parar el vendaval de l’equip de Malgrat de Mar, però només vam ser capaços d’anotar una cistella en joc (un triple), la resta de punts de tir lliure. En canvi l’equip del maresme anotava des de totes bandes. A la mitja part 15 punt a baix.

El Samà hauria de millorar molt si volia ficar-se al partit, però el que va fer va ser empitjorar. De sortida, parcial de 10 a 0 en 5 minuts. 5 minuts sense anotar i 25 a baix. Vam tornar a poder parar un altra sortida en tromba dels locals, per acabar el quart 26 a sota (57 – 31). L’objectiu, en aquest moments, era donar una bona imatge i intentar acabar el partit donant la cara, però, el pitjor encara hauria d’arribar.

A l’últim quart al Samà li va passar un tornado per sobre. No podíem passar de mig camp, amb la pressió de l’equip local, i als últims 4 minuts el parcial va ser de 18 a 0.

El resum del partit el va fer l’Albert Liao: “El partit va ser com el final del mateix. A la penúltima jugada, el Sergi entra a cistella en un contraatac i li dona a la part de sota del taulell. A la següent jugada, i última, el jugador número 7 de l’AECAM llença de mig camp i anota”.

En general, molt poc encert de tot l’equip i mala actitud per competir amb un rival més fort. L’equip no va saber acceptar la qualitat de l’equip contrari, i no va poder superar en cap faceta a l’equip local. Es van perdre 52 pilotes. Amb aquesta dada queda tot explicat. Si hem de destacar alguna cosa positiva, la incansable defensa del Pau, no va parar en tot el partit, i l’encert de Gregorio en atac.

La setmana que bé, partit a casa, diumenge a les 10:45 amb el Sedis La Seu. Esperem tornar a competir amb un altre dels equips forts de la categoria.

INFANTIL MASCULÍ “B” (Fase Regular, B2-5)
CEB PALLEJÀ - C.B. SAMÀ 50-38

DESENCERT, PASSIVITAT I SEGONA DERROTA

El Samà es presentava a jugar el partit amb els dubtes d’última hora del lesionat Carles i la malaltia d’en Nil. Tot i això va poder acudir al partit amb tot l’equip, encara que es va notar l’estat físic dels dubtes.

L’inicià el partit amb un parcial de 6 a 9, semblava que donaria “ales” al Samà. Però al engegar el segon quart l’equip local va imposar-se clarament al Samà gracies a una ordenada defensa que no permetia al samistes penetrar amb facilitat a cistella. El Samà en atac bellugava la pilota de banda a banda, però no aconseguia penetrar ni tampoc imposar-se en el contraatac. Sota cistella moltes errades i molta por a errar.

Els locals van dominar el marcador fins a la fi, i la reacció que tots esperàvem del Samà no va arribar. Tot i dominar el rebot (47 rebots) gràcies a la superioritat en alçada, el Samà va estar molt irregular en el tir. Els locals gràcies a la passivitat del Samà encistellaven entrades fàcilment i se’n anaven cada vegada mes en el marcador. A la fi es va arribar amb una clara victòria local, una derrota que ha de servir als samistes per aprendre i millorar en actitud defensiva,en encert sota cistella, i en buscar millor els talls en atac(només 15 assistències).

Com anècdota l’actitud de l’àrbitre que semblava no haver dormit i que va mostrar molt poca paciència amb els nois i fins i tot va fer seure al entrenador del Samà, quant nomes donava indicacions als seus jugadors.

INFANTIL FEMENÍ (Fase Regular, B2-2)
CB SAMÀ - CEVG 63-42

MALA ACTITUD DEFENSIVA, PERÒ LES SAMISTES S’ENDUEN EL DERBI

Les noies d’Anna Martí i Ruben Ortiz s’enfrontaven aquest dissabte contra el Vilanova, l’etern rival (el derbi).

El derbi garrafenc començà amb moltes errades ofensives per part dels dos conjunts, a causa d’això la primera cistella del partit arriba al minut 2’.

Els tres primers períodes fou molt igualat amb poques cistelles, com ja he esmentat abans a causa de errades ofensives.

Ja entrant a la segona meitat, la dinàmica del partit canvià totalment, amb un joc més fluït, on les vermelles prengueren avantatge del marcador, arribant a l’últim període amb +9.

L’últim període l’entrenador, R. Ortiz, prengué la decisió de realitzar pressió tota la pista i gràcies això s’endugué el matx amb +21.

PRE-INFANTIL MASCULÍ (Fase Regular, A2-1)
C.JOVENTUT BADALONA “A" - CB SAMÀ 71-20

Derrota esperada

En Joan Soler, va comentar ”varem sortir derrotats a la pista, acomplexats i sense ser nosaltres”. Joan, “que s’ha de fer per agafar el ritme el més aviat possible a aquesta categoria?”, va comentar “entrenar, entrenar, entrenar i sortir sense cap mania a la pista. Son bons, però nosaltres també sabem jugar a bàsquet”.

MINI MASCULÍ “A” (Fase Regular, A1-2)
C.E. ESCOLA PIA SABADELL - CB SAMÀ 86-101

DOS DE DOS, ESTEM “ENXUFATS”

Aquest dissabte 23 de Gener a les 11:30 a l’escola Pia de Sabadell, es va jugar el partit corresponent a la 3 jornada de la Fase regular.

Primer desplaçament d’aquesta fase, contra un equip que ja varem trobar a la prèvia, i al qui varem guanyar tan el partit de casa com el de fora.

En aquesta ocasió el partit va ser de un nivell tècnic molt elevat, hem de tenir present que els de Sabadell disposen de dos jugadors convocats a la preselecció Catalana, un dels quals està als TOP 13, junt amb Joan Olivella del nostre equip. Fins un total de 25 triples, fet que es pot apreciar amb un marcador que va superar el 101 punts per el Samistes y 86 per als de Sabadell, i jugades de molta velocitat a on va predominar la tècnica individual dels jugadors, partit doncs per recordar i per ensenyar.

El partit es va resoldre als 4 primers quarts, i del cinquè al vuitè va ser mantenir el resultat amb intercanvi de cistelles, va aparèixer el “Cantó fosc” poca intensitat defensiva, però amb força per al atac, això indica que no es tracte de un tema físic, es un qüestió d’actitud.

Així doncs segona victòria del Mini A del Sama, i totes les esperances amb un equip que te capacitat i talent per fer moltes coses.

MINI MASCULÍ “B” (Fase Regular, B1-2)
CB PRAT "A" – CB SAMÀ 95 - 56

JOC EN EQUIP... EL NOSTRE JOC

El Bàsquet Samà "B", aquest dissabte, disputava el seu tercer partit de la fase regular contra el PRAT "A". Un equip molt competitiu que van veure en directe al torneig de Molinet.

El partit, tenia pinta de ser interessant, i així va ser. El joc en equip que va desenvolupar el conjunt samista els dos primers quarts, donaven a entendre que el partit seria un intercanvi de cistelles on res es decidiria fins al final.

Però al tercer quart, amb una diferencia de 4 punts en contra, una serie de contraatacs fallats per part del Samà, van provocar el desànim dels jugadors que van propiciar el joc individual per sobre el col·lectiu.

Per molts temps morts que es demanessin, els Samistes, no van saber reaccionar i la diferencia es va veure augmentada de forma considerable.

Els últims dos quarts, quan el partit ja estava perdut, va ressorgir l'esperit d'equip que caracteritza aquest MINI, fen que el 7é quart el perdéssim de 1 sol punt, i l'últim el guanyéssim de 3.

NOIS, EL JOC EN EQUIP ES EL QUE PRIMA EN EL NOSTRE JOC... HEM D'APRENDRE A SEGUIR JUGAN SEMPRE IGUAL.. PASSI EL QUE PASSI...

EL DIA QUE JUGUEM TOTS ELS QUARTS IGUALS, DONAREM MOLTES SORPRESES.

MINI FEMENÍ “A” (Fase Regular, A1 - 1)
CB SAMÀ – CB MATARÓ 43-26

HEM FET UN PAS ENDAVANT MOLT POSITIU

Les minis aquest dissabte han donat un pas endavant, i no pel resultat, que és meravellós, si no perquè s’ha donat una altra imatge, molt més "guerrilleres", mantenint el ritme gaire bé en tot el partit, i totes força concentrades i amb ganes. Però la veritat és que encara falta millorar aspectes, però que ja són a força d’entrenar.

Si ens hagués anat malament, potser ens haguéssim enfonsat, i encara és massa aviat.

El rival no era un rival fàcil per a demostrar que podem estar on estem, però ja des d’un principi s’ha vist unes altres ganes, i això s’ha notat. El CB Mataró amb 3 noies força altes, una d’elles a la selecció, es presentava amb l’intenció de guanyar amb les màximes de facilitats, però tres parcials defensius on elles només han pogut fer 1 cistella en cada quart, ha reflectit en el desenvolupament del matx.

A nosaltres encara ens falta FER PUNTS FÀCILS, ja que cada cistella l’hem de treballar, i millorar les passades, perdem moltes..., però de moment anem a celebrar aquesta victòria que se la mereixen, i per això les felicito.

ENHORABONA, però a seguir treballant!

MINI FEMENÍ “B” (Fase Regular, B2-2)
C.B. SAMÀ – C.N. TERRASSA 72-82

BON PARTIT

El passat diumenge es va jugar al pavelló de les Roquetes el partit entre el Mini Femení B i el CN Terrassa. El partit va estar molt disputat. Les jugadores del Mini femení van oferir el seu millor partit, van estar molt encertades en atac i molt agressives i dures en defensa, el que els va ajudar a veure’s capaces de guanyar el partit. A la mitja part el Mini Femení B perdia per 14 punts. (33-47).

Al inici de la segona part, les jugadores del mini femení, van sortir amb moltes ganes i en la 5ª i 6ª part van reduir la diferència en el marcador fins als 8 punts (56-64). En les últimes dues parts les jugadores no van baixar els braços i van seguir lluitant, però no va poder ser, al final el CN Terrassa es va acabar emportant la victòria.

Els entrenadors volem felicitar les jugadores pel bon partit que van fer. Tot i que al final no es va poder guanyar, el joc de l’equip ens va deixar molt contents. Em de seguir igual noies.

PRE-MINI “A” MASCULÍ (Fase Regular, B1-2)
C.B. SAMÀ – C.E.B. PALLEJA VERMELL 32-61

EL PRE-MINI DESAPAREIX EN ELS ÚLTIMS DOS QUARTS

El passat diumenge 24 de gener a les 10 del matí, el pre-mini masculí “A” jugava el primer partit com a local en aquesta primera volta contra el Palleja, amb ganes de mostrar el bon joc vist la setmana anterior.

Els tres primers quarts van estar molt igualats per part dels dos equips, amb petites diferències a favor de l’equip visitant. El 4rt quart va deixar tocats als nois, quan el Guillem i l’Amos cometien la seva 5ª personal respectivament. Tot i això, van continuar lluitant arribant al descans 11 punts per sota en el marcador.

A la represa, el partit continuava sent equilibrat, però els dos últims quarts els samistes van abaixar els braços i el Palleja se’n va anar en el marcador, finalitzant el partit amb el marcador de 32-61. Ara toca reflexionar sobre els errors que es van cometre i treballar fort per continuar endavant.

El pròxim cap de setmana, el C.B. Samà és desplaça a la pista del C.B. La Mercè el dissabte al matí, amb moltes ganes per part de tots els jugadors per tal de poder-se estrenar en l’apartat de victòries.

PRE-MINI FEMENÍ (CE Garraf, 2a Fase, Benjamí grup 2)
CB SAMÀ – AMPA ESCOLA EL CIM 22-72

CLARA DERROTA DE LES BENJAMINES

El passat dissabte 23 de gener les més petites del Club van tenir el seu segon partit de la segona fase, on es trobaven com a rival l’AMPA Escola El Cim.

Les nostres van assistir al partit amb tres baixes, dos de les quals degudes a lesions, fet que va provocar que la plantilla es reduís a 7 jugadores per disputar el partit.

El primer quart l’equip rival va ser superior, a les samistes se les veia una mica desorientades i poc concentrades en el joc, així que van acabar anotant tan sols 7 punts envers 21 punts de l’equip contrari.

Degut al marcador, les Preminis es van venir avall i el seu joc no era gaire fluid, així que l’equip contrari ho va saber aprofitar i les van deixar a zero en el marcador d’aquest quart.

Tot i aquesta diferència les locals en el tercer quart van sortir amb ganes de defensar i intentar reduir l’anotació dels rivals, i així ho van fer; els benjamins del Cim van acabar anotant tan sols 11 punts, 10 menys que en els anteriors parcials, però l’anotació de les nostres encara era escassa, no estaven gens encertades.

El darrer quart encara i aquesta gran diferència les petites van seguir lluitant; van estar un pèl més encertades però els rivals seguien sent superiors a les nostres i seguien anotant, així que es va finalitzar el partit amb un resultat de 72-22.

Ànims noies, que queda molta lliga per davant i amb les ganes que teniu d’aprendre segur que mica en mica surten molt millor les coses