FUTBOL

Recital de joc del Ribes

LA GUÀRDIA 0-1 CD RIBES

Des del inici del partit el Ribes demostra que té la intenció de jugar a l’atac, quan té la pilota imposa el seu joc però al mateix temps quan no la controla també ensenya les seves mancances defensives, així, nomé començar el partit La Guàrdia tindrà una ocasió al minut 4 però el Ribes respon ràpid amb una ocasió de Moha al minut 5 i un altra tot seguit de Gàmez amb un xut fora de l’àrea, desprès d’una jugada ràpida, al 14 novament desprès d’una transició ràpida el Ribes disposa d’una dobla ocasió, primer Moha que para el porter local i desprès Serra que envia fora, al 25 serà Serra qui tingui una nova ocasió a centrada de Gòmez que s’ha mostrat molt actiu els minuts que ha estat al camp.

La Guàrdia s’ha fet amb el control uns deu minuts, al minut 26 Javi fa una bona aturada i al 29 el jugador local Ivan Guerrero envia una pilota al travesser en una bola que la defensa no encerta a treure.

El Ribes novament recupera la pilota i al 36 torna a tenir una doble ocasió primer Gàmez que atura el porter i desprès Moha que envia fora, al 38 una nova bona triangulació ràpida acaba amb una centrada de Gómez que Guille a l’àrea petita envia fora, al descans acabaria amb un injust 0-0.

A la represa el partit a continuat igual, al minut 53 Tomi, que s’ha mostrat molt actiu en tot el partit, fa una bona jugada per banda dreta, que ell mateix finalitza fent lluir al porter local. Al minut 59 un xut de forà de l’àrea de La Guàrdia es enviada a córner per un defensa Ribetà i d’aquest córner es produirà la millor ocasió local amb una rematada al pal que bota a la línea i finalment atura Javi, posteriorment una bona jugada de La Guardia per banda esquerra acaba amb un xut al pal en el que han estat els millors minuts dels locals.

Al minut 67 una bona jugada entre Gàmez i Guille acaba en un clar penalt comès sobre aquest últim que l’arbrit no assenyala, al 75 nova ocasió per Gàmez, aquesta vegada de cap que treu el porter local i al 77 serà Tomi qui novament provi el porter en un xut des de fora de l’àrea.

Quan les forces ja escassejaven i tot semblava indicar que el partit a pesar dels esforços del jugadors del Ribes acabaria 0-0, al minut 85, Guille enganxa un fort xut des de la frontal de l’àrea gran ajustat al pal dret del porter que aquesta vegada no pot impedir el gol Ribetà.

El gol enfonsa als jugadors de La Guardia que ja sense forces s’entreguen al Ribes, que hagués pogut tornar a marcar al 87 amb xut de Jose Luis i al 88 amb una nova ocasió per Guille però el marcador ja no s’ha mogut.

La Guàrdia C.D.: Omar, Naranjo (Cruz, 56’), Jordi, Johnny, Jiménez, García (Adri, 16’), Miguel, Mario, Rachid, Guerrero (Leison, 83’) i Torres (Riba, 76’).

C.D. Ribes: Javi, Eloi, Josua, Josan, Tomi, Gàmez, Luismi, Serra (Vila, 90’), Moha (Pineda, 80’, Moha lesionat), Gómez (Jose Luis, 69’) i Guille (Moreno, 89’).