BÀSQUET

Les jugadores interiors del Ribes enfonsen l'Abrera

Tercera Catalana Femenina

Les de Marc Ferrer tenien la premisa d’afrontar el partit amb una bona defensa que els permetés jugar còmodes en atac, i ho van complir des del primer minut. Les visitants es trobaven amb problemes per arribar a cistella, i quan ho feien demostraven força desencert, mentre que el Ribes agafava embranzida gràcies a un gran encert de Lídia. Després de resoldre el primer temps per 18-6, durant el segon període les blaves van donar una mica d’aire a l’Abrera, mentre que elles es bloquejaven en atac i coixejaven en defensa. Això va permetre a les visitants apropar-se 20-15, però les locals van redreçar ràpidament la situació per marxar al descans amb un coixí de 32-16.

Era tan senzill com seguir treballant amb la mateixa línia, i així va ser. Les de Ferrer van mantenir una bona dinàmica defensiva, mentre que en atac trencaven la defensa visitant sense gaires complicacions, tant amb Anna sota els taulells com amb bones divisions de les exteriors. D’aquesta manera afrontaven la recta final del partit amb un clar domini de 47-23. L’últim quart ja es va convertir en un tràmit, on el joc interior del Ribes va seguir lluint-se amb un gran paper novament de Lídia, mentre que l’Abrera ja no sabia a què recórrer i es veia resignat a encaixar el resultat final de 62-30.

Bàsquet Ribes: Anna (11), Blanca (13), Adri, Pagès (5), Romeu (1), Gemma, Cris (5), Liz (1), Aïda (4), Lídia (23), Alejandra.

La propera jornada per a les ribetanes s’avança a aquest dimecres, quan a les 20.45h s’enfrontaran al Samà al pavelló poliesportiu del Garraf.