FUTBOL

Volen tres punts mes de l’Estadi

El conjunt Vilanoví ha saltat al camp amb les ganes d'emportar-se la victòria contra el reus, en la primera meitat hi ha hagut molta intensitat amb el joc per tal dels dos equips, però era el Vilanova el qui apretava mes el reus e intentava arribar a la porteria de Moragon. La Primera part ha sigut casi un monòleg del conjunt vilanoví, que tenia la possessió de l’esfèric quasi tota l'estona. Ha sigut en el minut 16 quant una centrada de Carlitos que remata forçat el segon pal Epitie, la recupera boira que xuta des de el punt de penal i ha rebotat en un defensa del reus. Els dos equips creaven poques jugades de perill i això feia que els davanters tinguessin de baixar una mica per tocar pilota per crear alguna jugada. En un error de la defensa del Reus, Triguero en el minut 27 ha encarat el porter i el xut l'ha enviat ha corner. Així s'ha arribat a la mitja part amb un Vilanova dominador i un Reus que no havia creat cap jugada de perill.

A la represa nomes havent disputat 4 minuts, l’àrbitre ha assenyalat un dubtós penal de Valldosera a Querol, que Pallares ha sabut transformar i fent pujar el marcador el 0 a 1. El Vilanova no ha baixat els braços hi ha continuat jugant i atacant com en la primera meitat, però amb la mala fortuna que totes les faltes li pintaven en contra i l’àrbitre no deixava jugar massa els del conjunt del Garraf. Triguero en el minut 54 ha rebut una pilota dintre l’àrea i a la mitja volta ha xutat i el porter aturat de nou, el Reus després del gol s'ha quedat enrere i nomes buscava el contracop, però la defensa vilanovina tallava totes les accions rivals. El minut 74 una passada d'Epitie cap a Triguero que ha volgut sorprendre el porter ja que estava avançat i aquest s'ha tingut d'estirar per enviar l’esfèric a corner. El reus ha tingut una oportunitat per ampliar el marcador desprès de que Pablo reves la pilota tot sol i el xut sortís creuat per la porteria de mario. En la recta final del matx el Vilanova ha sigut quant ha tingut les millors oportunitats, en el temps de descompte Carlitos que marxava sol rep un esfèric i el seu xut surt desviat per un defensa a corner. En el corner següent remata Epitie el segon pal i l’àrbitre no ha xiulat penalti per unes mans d'un defensa del reus, l'estadi Vilanoví ha saltat de ràbia per l'arbitratge que estava fent l’àrbitre en contra del Vilanova i mes a favor del Reus. El matx ha finalitzat amb una esbroncada monumental dirigida cap els col•legiats del encontre i amb uns aplaudiments cap els jugadors del Vilanova per donar ànims desprès de la derrota.

Ara els 4 últims partits que queden per jugar a casa, el camp te de ser una olla pressió per tal de donar suport els jugadors i guanyar tots els punts possibles, per tal d'assegurar la permanència lo mes aviat millor i no tenir de patir fins el final.

CFVILANOVA: Mario, Valldosera, Baraldes, Cano ( Pipa 82’), Boira, Epitie, Triguero, Soler ( Bonamich 69’), Carlitos, Jarabo ( Guillem 62’) i Javi Garcia

CFREUS: Moragon, Edu, Taranilla, Sangra, Ferran, Borja, Alvaro, Pitarque ( Urraca 84’), Querol, Pallares ( Pablo 65’), Masque ( Marques 69’)

ARBITRES: Sr. Jordi Molina Fernández, Pinzano Rodriguez i Turro Fuentes