Cròniques i resultats dels equips sènior del CB Samà

SÈNIOR MASCULÍ (3a CATALANA – GRUP 7)
TOTSPORTS CB SAMÀ – CANTAIRES TORTOSA 62-88

UNA VERGONYA

Els Cantarires de Tortosa amb un parcial de 7 a 29 als primers 10 minuts de partit van sentenciar l’encontre i no van donar cap opció als locals per aconseguir la victòria. Un Totsports CB Samà absolutament fora de joc durant el primer quart, no va ser capaç de remuntar el marcador en els 30 minuts restants fins el xiulet final.

La sensació de vergonya que es va viure des de la banqueta va ser insuportable. La imatge terriblement trista que estava mostrant el CB Samà, fent tot malament a nivell tàctic, en atac i en defensa, però sobretot sense cap tipus de tensió ni desig de victòria, va donar lloc a una desídia del col·lectiu que el seu entrenador va ser incapaç d’eliminar.

Dels tres quarts següents, poc a dir, simplement que es va veure el partit de bàsquet que tothom esperava, amb defenses fortes, joc ràpid, pressions i atacs fluids per ambdues bandes donant lloc als parcials següents: 18-21 (2on quart), 17-13 (3er quart) i 20-25 (4rt quart). De totes formes, un partit de bàsquet dura 40 minuts, i al CB Samà li van sobrar els déu primers.

SÈNIOR FEMENÍ “A” (1a CATALANA – GRUP 1)
TGN - TOTSPORTS CB SAMÀ 38-49

EL TOTSPORTS SAMÀ S’APROPA AL SEGON LLOC

Divuitena victòria del Totsports Samà femení. Aquesta vegada a la difícil pista del TGN. Les samistes es col·loquen d’aquesta manera en quarta posició en solitari, gracies a les derrotes del Sabadell i St. Fruitós, a només una victòria del CB Lleida i CB Tarragona que ocupen la segona i tercera plaça de la classificació. A més la propera setmana les noies entrenades per Dani Ventosa reben al CB Tarragona en el partit més important del que portem de temporada, amb la segona plaça en joc a falta de 3 jornades.

Diumenge el Samà jugava amb les baixes de Ruth i Lara, totes dues degut a estar de viatge. Tot i les absències el Totsports CB Samà va jugar un partit molt seriós i molt efectiu en defensa, anul·lant a les millors jugadores locals durant molts minuts.

Isern va tornar a ser l’ànima de l’equip, sempre preparada per donar un cop de mà en totes les facetes del joc, amb 16 punts, 19 rebots i una valoració de 36. Va estar molt ben ajudada sota els taulells per tot l’equip, en especial Meri amb 6 rebots i Saray, Mire i Anna amb 5 rebots més cada una.

El primer quart va ser de color vermell clarament, amb un parcial de 5 a 13 iniciat amb un triple de Saray, el Samà va deixar clar que volia jugar per la victòria des del primer moment sense deixar opció a cap sorpresa. Sota els taulells la feina feta per les interiors visitants es feia notar a traves dels ràpids contraatacs que es podien organitzar.

El segon quart va seguir la mateixa dinàmica, lluita sota els taulells, amb molt poques faltes personals xiulades cap als dos equips i una Eli Isern anotant des de totes les posicions properes a cistella. El quart va acabar amb una cistella de Gemma i una altra de Saray per deixar un 12 a 24 al descans.

Al tercer període el CB Samà va resoldre el partit amb un parcial de 0 a 10 que deixava el marcador amb un 12 a 34. En els 2 últims minuts la pivot local Torné va anotar 8 punts seguits i va retallar simbolicament les diferències.

A falta de 10 minuts el Totsports CB Samà guanyava 20 a 40.
A l’últim període el Samà va administrar la diferència tot i els esforços locals per apropar-se al marcador. Cinc punts seguits de Meri a falta de 4 minuts van acabar amb la resistència tarragonina i les del Garraf s’enduien la victòria per un clar 38 a 49.

Diumenge el Samà rep al CB Tarragona a les 17:45 al Pavelló poliesportiu del Garraf amb la segona plaça de la competició en joc, i que dona dret a jugar la fase final de la lliga.