C.D. Carmelo 3-0 C.F. Vilanova
AMATEUR (Primera divisió Regional Grup 3)
Jornada 29 – 25/04/2010

Tres minuts nefastos i la falta d'encert condemnen a l'Amateur

El partit va començar força igualat. Els vilanovins aguantaven van poder aguantar el fort inici dels locals que havien sortit per la feina. Al minut 15, però, un penal que va significar l'1 a 0 i l'expulsió de Fran Gómez va complicar-ho tot.

Tot i la inferioritat numèrica i l'esforç, el Vilanova B no va desaparèixer del partit en cap moment i va crear diverses ocasions de gol. Malauradament, no era el dia del filial i no van tenir l'encert de materialitzar-ne cap que els permetés retallar les distàncies en el marcador.

Es tractava d'un partit complicat i l'Amateur, en tres minuts nefastos va regalar dos gols als
locals. Una renda que, tot i no perdre la compostura i portar el pes del partit, els vilanovins ja
no van poder capgirar pel poc encert en la finalització.

C.F. Vilanova – C.D. Montañesa
FEMENÍ AMATEUR (Primera divisió Grup 1)
Jornada 29 – 24/04/2010

Partit ajornat.

Fundació Vilanova 2–2 C.E. Manresa
FEMENÍ INFANTIL A (Primera divisió Grup 2)
Jornada 3 – 25/04/2010

Empat del Femení Infantil que no pot aprofitar un avantatge de dos gols

Bona primera part en un partit que va començar molt disputat i amb una gran intensitat per part
d'ambdós equips. El Vilanova es va imposar clarament fent pressió a la sortida del rival que
començava Anna S. a la punta i continuava en la línia del mig camp. Això va propiciar moltes
recuperacions de pilota de les quals en van sortir els dos gols d'Anna F. En l'últim minut de la
primera part, un xut aïllat de les manresanes va deixar el 2 a 1 en el marcador.

Després del descans, el partit que es va veure va ser ben diferent. Les vilanovines, més cansades no van controlar el joc i no van poder evitar que les rivals empatessin. Tot i això, va ser un bon partit en un dia calorós, fet que va influir en el rendiment físic de les jugadores vilanovines que no van poder aguantar l'avantatge del què disposaven.

El Juvenil B fa un bon partit a Cubelles i s'emporta el derby

L'inici del partit va ser molt positiu per als interessos vilanovins, ja que Carlos va marcar dos gols molt matiners que van donar una gran tranquil·litat a l'equip. Així, el Vilanova va poder seguir creant ocasions de gol. El Cubelles va fer l'1 a 2, però, abans del descans, en el minut 40, V.
Félix va tornar a posar l'avantatge de dos gols en el marcador amb el tercer dels vilanovins.

A la represa, el Cubelles va sortir a buscar l'empat i va apretar molt. Els locals van aconseguir
retallar novament amb el 2 a 3, però Urbano, amb un gran xut des de fora l'àrea va col·locar el 2
a 4 definitiu a falta de deu minuts per al final.

El partit de dissabte va ser un derby clàssic, amb gols i molta intensitat. El Juvenil B va merèixer
la victòria per actitud, bon joc i, fins i tot, per ocasions de gol, el resultat va ser curt.

Fundació Vilanova 6–4 C.E. Vendrell
JUVENIL C (Segona divisió Grup 20)

Fundació Vilanova 10–1 C.D. Ódena
CADET A (Primera divisió Grup 7)
Jornada 27 - 24/04/2010

El Cadet A goleja a l'Òdena per 10 gols a 1

El començament del Vilanova no podia ser millor. Un sensacional gol d'Oscar avançava l'equip en el marcador i li donava força per encara la resta del partit. Abans del descans, els vilanovins van deixar el partit encaminat amb un ampli 4 a 0, demostrant, així, la seva superioritat.

A la segona part, l'adversari va anar decreixent mica en mica i el Cadet A, sense gaires dificultats, va seguir fent crèixer el resultat. Al final, en una acció en fora de joc, l'Òdena va fer
el gol de l'honor.

La golejada del vilanova arriba davant de l'únic que havia aconseguit derrotar el Cadet A en la
lliga a falta de només tres jornades. A casa, la superioritat dels vilanovins i la il·lusió per
proclamar-se campions la setmana vinent al Vendrell van ser dos factors claus per la golejada.
Oscar (4), Nabil (2), T. Ayala, Aitor, Fran i Gery van ser els autors dels gols.

A.E.C. Manlleu 3-3 Fundació Vilanova
CADET B (Primera divisió Grup 9)

Fundació Vilanova 7–0 Penya Jove Les Roquetes
CADET C (Segona divisió Grup 18)
Jornada 25 – 25/04/2010

Golejada de tràmit davant la Penya Jove

Primera part per oblidar dels vilanovins. Davant d'un rival molt fluix, els jugadors del Cadet C es
van contagiar d'un joc fosc i sense intenció. Massa conduccions i poc encert de cara a porteria.
Tot i així, al descans, el Vilanova ja guanyava per 2 gols a 0.

A la segona part, la tònica del partit va canviar i els locals van començar a trenar jugades. Amb
el toc de pilota, van anar caient els gols, un darrera l'altre. Jugades de mèrit i un joc més vistós
que va acabar amb una golejada que encara va ser curta. Davant d'un rival fluix, als vilanovins
els va costar massa jugar amb una mica de sentit. Es van intentar massa individualitats que van anar en detriment del joc de l'equip. Amb un joc més col·lectiu haurien arribat més gols. Cal
esperar una millora de cara als propers compromisos.

U.D. Sant Sadurní 4-3 Fundació Vilanova
CADET D (Segona divisió Grup 19)
Jornada 25 – 24/04/2010

Fundació Vilanova 2–0 U.D. Gramanet
INFANTIL A (Divisió preferent Grup 1)

L'Infantil A aconsegueix una brillant victòria davant el segon classificat

Els vilanovins van completar una gran primera part plena de força i coratge. Gràcies a les dianes d'Ignasi i de Marc Font, de penal, van poder marxar al descans amb dos gols d'avantatge. A la
segona meitat, la Gramanet, tot i intentar-ho, no va poder superar la solidesa defensiva de
l'Infantil A que no va deixar, ni tan sols, que els visitants tinguessin cap ocasió clara.

L'equip va fer un partit fantàstic davant el segon classificat de la lliga que, a més, venia de
guanyar el Barcelona. Cal felicitar als jugadors per l'esforç que van realitzar. Es tracta d'un
triomf molt important que apropa l'equip a l'objectiu de la temporada.

Fundació Vilanova 2–8 C.F. Blanca Subur
INFANTIL B (Primera divisió Grup 7)

Partit per oblidar de l'Infantil B

A la primera part, el Vilanova no va tardar gaire en rebre dos gols que van fer caure l'equip en la
deixadessa. L'Infantil B no va donar cap senyal de reacció i es va arribar al descans amb el
mateix avantatge per als sitgetans. A la represa, els vilanovins van intentar mostrar una altra
actitud, però a la primera ocasió que va tenir, la Blanca Subur va tornar a marcar i el partit ja
va quedar totalment sentenciat. Al final, el resultat va ser clar, 2 a 8 en contra dels locals.

L'equip no va mostrar en cap moment ser un conjunt. La falta d'interés, la poca actitud positiva i
la baixa intensitat van fer que el partit acabés en drama. Ara, l'Infantil B ha d'alçar el cap i
pensar en els punts que necessita encara per assegurar la permanència.

U.D. Sant Sadurní 0-5 Fundació Vilanova
INFANTIL C (Segona divisió Grup 16)

L'Infantil C guanya a Sant Sadurní

Un gol d'Arnau als 15 segons de joc va reforçar l'equip vilanoví i li va donar confiança per
afrontar un partit que no es plantejava gens senzill. El rival, les dimensions del terreny de joc i
la calor feien preveure un xoc dur i complicat per a l'Infantil C. No obstant, el bon joc
desenvolupat pels vilanovins els va permetre fer tres gols més abans del descans que van deixar el partit vist per sentència. Els artífex de la golejada van ser Arnau, amb dos gols més, i
Roberto.

A la segona part, el Vilanova es va dedicar a controlar al rival que, tot i tenir més la pilota, no
va crear perill. L'Infantil C estava ben col·locat sobre el camp i no va donar opció al Sant
Sadurní. Amir va tancar la golejada amb el cinquè. Tot i trobar-se amb el marcador de cara ben
d'hora, els vilanovins van haver d'esforçar-se molt per culpa de les dimensions del camp i la
calor.

Fundació Vilanova 4–1 C.E. Anoia
INFANTIL D (Segona divisió Grup 17)

Poker de l'Infantil D davant l'Anoia

El Vilanova va sortir a apretar al rival des de l'inici del partit. Ben aviat, al minut 7, després
d'una gran jugada col·lectiva, Carles va rematar de cap al fons de la xarxa el primer gol del
partit. L'Anoia es defensava com podia dels atacs constants de l'Infantil D i buscava el perill amb pilotes llargues. La defensa local, però, estava molt bon posicionada i va impedir qualsevol
apropament.

A la segona part, el Vilanova va sortir a sentenciar ràpidament el partit i al minut 39, altra vegada Carles, marcava el segon. L'Anoia continuava insistint a base de pilotes llargues i contraatacs. Al minut 55, Ferran va fer el 3 a 0 que semblava definitiu després d'una jugada personal de molt de mèrit. Uns minuts després, però, els visitants retallaven les diferències de penal.

Afortunadament, Joel va tornar a posar els tres gols d'avantatge just després de la sacada de centre. El 4 a 1 ja va ser definitiu.

Fundació Vilanova 5–0 A.E. Prat
ALEVÍ A (Primera divisió Grup 7)

L'Aleví A fa un pas important davant del Prat

La primera part va estar marcada pel domini vilanoví, sobretot a partir del primer gol vilanoví,
al minut 9. La diana de Nil va donar tranquil·litat a l'equip que, finalment va marxar als
vestidors amb un fantàstic 2 a 0 a favor, gràcies al gol de Marc.

A la segona part, el conjunt blau no es va adormir i va anar a assegurar la victòria a base
d'ampliar les diferències. D'aquesta manera van arribar tres gols, dos de Marc que completava un hat-trick i un d'Àlex. Cal destacar que el joc d'estratègia de l'equip va ser molt efectiu.

Aquesta victòria apropa una mica més a l'equip a l'objectiu del títol. Un objectiu que encara és
una mica llunyà, ja que a falta de tres jornades l'Aleví A ocupa la primera posició, però empatat
a punts amb la Blanca Subur. Cal que l'equip no es relaxi gens ni mica.

A. Sant Andreu de la Barca 1-0 Fundació Vilanova
ALEVÍ B (Primera divisió Grup 9)

L'Aleví B perd a Sant Andreu de la Barca

El Vilanova va tardar deu minuts a entrar en el partit. Durant aquest temps, el Sant Andreu de la
Barca va fer una gran pressió i va desenvolupar el seu bon joc. Poc a poc, però, els vilanovins va agafar el control del joc i va començar a crear bone ocasions de gol. Quan millor estava jugant
el Vilanova, a pocs minuts pel descans, va arribar el gols dels locals.

A la represa, el partit va crèixer en intensitat i ritme i l'Aleví B va dominar el centre del camp
amb bona circulació de la pilota. Els vilanovins buscaven els canvis d'orientació per sorprendre a un equip local que basava el seu perill en el contraatac. Tot i el setge que va protagonitzar el
Vilanova a la porteria rival, no va ser possible el gol de l'empat. Certament, l'Aleví B va fer un
gran partit i només li va faltar l'encert en els últims metres.

Fundació Vilanova 9–1 A.E. Ramon Sicart
ALEVÍ C (Segona divisió Grup 19)
Jornada 27 – 124/04/2010

C.F. Torre de Claramunt 1-4 Fundació Vilanova
ALEVÍ D (Segona divisió Grup 20)

Bon joc i victòria important de l'Aleví D

La primera part del partit va ser igualada, sobretot en els primers minuts. Poc a poc, el Vilanova
va anar controlant la pilota i va crear ocasions de gol. Una bona triangulació des del darrera
culminada amb un bon xut d'Oriac i un penal transformat per Manel van permetre als vilanovins
marxar al descans amb un clar 0 a 2 en el marcador.

A la represa, els locals van apretar una mica més, però el Vilanova es trobava còmode i en cap
moment va veure perillar el partit. Dues bones combinacions després de robar la pilota en la
zona de creació rival van permetre augmentar l'avantatge fins al 0 a 4. Només una petita errada
defensiva de l'Aleví D va permetre als locals fer el gol de l'honor.

Va ser un partit còmode per al Vilanova, que només va patir durant els 6 primers minuts. La
bona col·locació per part de totes les línies de l'equip va beneficiar la fluidesa de la pilota. Cal
destacar el treball de l'equip que no va perdre el seu estil de joc en cap moment.

Gimnàstic de Tarragona 2-4 Fundació Vilanova
BENJAMÍ A (Divisió preferent Grup 1)

Gran partit del Benjamí A que derrota al Nàstic

El Benjamí A va sortir a pel partit des del primer minut i, gràcies a una bona feina en la pressió,
es va col·locar 0 a 2 en el marcador als tretze minuts. En l'última jugada de la primera part, una
errada per falta de comunicació va permetre als tarragonins retallar les diferències. A la segona
part, va seguir la mateixa dinàmica. El Vilanova feia bones combinacions i arribava a porteria
mentre els locals buscaven el perill amb llançaments llunyans. Un gol en pròpia va significar el
tercer gol vilanoví. Tot i que el Nàstic va tornar a apropar-se amb un llançament de falta, el
Benjamí A va sentenciar culminant una gran jugada col·lectiva. Els golejadors de l'equip van ser
Raúl, Pau i Guzmán.

En definitiva, un gran partit del Benjamí A, tant amb la pilota com en defensa. Aquesta victòria
contra el quart classificat ha de servir per a què els nois afrontin el final de lliga amb confiança.

Fundació Vilanova 4–2 A.E. Abrera
BENJAMÍ B (Primera divisió Grup 1)

Treballada victòria del Benjamí B davant l'Abrera

El Vilanova no va comneçar el partit de la millor manera possible, ja que l'Abrera es va posar per davant en la primera jugada. Afortunadament, Marc va poder empatar tot just al minut 7 a la
sortida d'un còrner. Els pals i la bona actuació del porter visitant van impedir que el Vilanova
s'avancés abans del descans. Al contrari, els visitants van aconseguir el segon gol a base de joc directe i els jugadors vilanovins es van posar una mica nerviosos.

A la segona part, la bona actitud dels blaus va permetre la remuntada amb dos gols de Sergi i un de Jordi. Tres punts d'or que acosten al Benjamí B a la permanència.

Fundació Vilanova 0–5 C.D. Ribes
BENJAMÍ C (Segona divisió Grup 26)

El líder demostra la seva superioritat davant el Benjamí C

El Vilanova va començar el partit molt fort, però el Ribes es va avançar a la sortida d'un còrner.
A partir d'aleshores, els visitants van jugar una molt bona primera part i els vilanovins no hi van
poder fer res.

La segona part semblava que arrencava com la primera, amb moltes ganes per part del Vilanova, intentant jugar la pilota. Malauradament, el Benjamí C va fallar moltes ocasions que després va trobar a faltar. El Ribes va demostrar per què és el lider de la categoria, un equip molt superior al Vilanova. Tot i així, els locals no van parar de córrer i d'intentar jugar a futbol com en els darrers encontres. Així doncs, cal felicitar als vilanovins, ja que també cal remarcar que són tots de primer any.