MOTOR

El passat 1 de maig es va celebrar l'Enduro de Nens de Les Gunyoles

VD 05-05-2010 0:15 Lectures 577

Arxivat a:

El darrer dissabte dia 1 de maig el Moto Club Sitges va organitzar l’Enduro de Nens de Les Gunyoles, primera prova del Campionat de Catalunya d’Enduret , amb la participació de cent vint-i-quatre pilots que van haver de fer quatre voltes a un recorregut d’uns quinze quilometres per camins rurals del municipi d’Avinyonet del Penedès i de Sant Cugat Sesgarrigues, amb dos trams cronometrats per volta, tot i ploure molt lleugerament al principi de la prova, desprès va sortir el sòl i els espectadors que van apropar-se fins Les Gunyoles van poguer gaudir amb l’actuació dels joves pilots.

La categoria Iniciació (per motos fins a 50 cc i pilots de 6 a 9 anys) va guanyar-la amb autoritat Francesc Aguilar (KTM) del M.C.Tona, seguit de Marc Pamias (Metrakit) i Cesc Ribera (KTM), a nomès dos segons del tercer va quedar Alex Angrill (KTM) pilot del Moto Club Sitges .

La categoria Aleví (per motos fins a 65 cc i pilots de 8 a 11 anys) va guanyar-la Gerard Gomez (KTM) d’Igualada, seguit de molt a prop per Albert Girona (KTM) i el pilot del M.C.Sitges Adrià Font (Polini), Victor Redondo (Kawasaki) va finalitzar novè i Josè Ahumada (Polini) dinovè .
La categoria 85 (per motos fins a 85 cc i pilots de 10 a 14 anys) va guanyar-la amb autoritat Josep Garcia (Kawasaki) del M.C.Baix Berguedà, seguit de Miquel Pujol (KTM) i Simeó Ubach (KTM), el pilot local Amós Teixidó (Kawasaki) va finalitzar en vintidosena posició, Alvaro Gassol (Kawasaki) en vintisisena i Federica Montornes (Polini) en trentadosena .

La categoria Oberta (per motos fins a 125 cc i pilots de 6 a 15 anys) va guanyar-la el pilot del Moto Club Sitges Jordi Font (Yamaha) amb nomès sis segons de diferencia sobre Xavier Ferrer (Yamaha) i onze sobre Miquel Lluch (KTM), Arnau Querol (Gas Gas) va finalitzar setè, Carlos Serralta (Kawasaki) novè i Anna Angrill (Honda) onzena .

La categoria Fèminas (per noies de 6 a 15 anys) va guanyar-la Mireia Badia (Honda), seguida de Monica Botifoll (Kawasaki) i Laia Masdeu (KTM), Federica Montornes (Polini) va finalitzar cinquena i Anna Angrill (Honda) setena .

La categoria Clàssiques (sense limitació d’edat, per motos d’Enduro consideradas clàssiques) va guanyar-la Felix Moyes (Montesa) del M.C.Llorenç, amb menys de dos segons de diferencia sobre Xavier Castey (Husqvarna), tercer va ser el pilot local Joan Teixidó (Montesa) .


ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No