GIMNÀSTICA

Finalitza la tercera fase de la Copa Catalana

Un cop més, l'amfitrió va ser el Club Gimnàstic Salt. Els resultats de la secció de gimnàstica de La Fundació van ser esplèndids en tots els nivells. Quatre podis per equips, tres d'individuals i altres bones posicions en la classificació individual permetran al club portar moltes gimnastes a la Final de la Copa Catalana.

A la categoria de Promogym, hi participaven 6 gimnastes vilanovines. Cinc d'elles en el nivell 1 en el qual van aconseguir la plata per equips. Es tractava de Erika González (2a individual), Júlia Ortega (19a), Aida Fernández (20a), Clàudia Tonda (25a) i Gemma Carbonell (55a). En el nivell 2 hi va competir Rudi MacGuinness que va aconseguir una fantàstica sisena posició general.

En la categoria Inigym, La Fundació no portava cap gimnasta. En canvi, en els diferents nivells d'Escolar hi va desplaçar prou d'una vintena de noies. En el nivell A-3, Júlia López (3a), Lídia Sánchez (9a) i Clara Garcia (22a) van classificar l'equip en tercera posició i van penjar-se la medalla de bronze. En el nivell B-3, els resultats van ser immillorables. La Fundació s'hi presentava amb dos equips i ambdós van pujar al podi. El primer, format per Anna Hill (1a), Laia Pérez (4a), Ainhoa Rovira (22a ex aequo) i Alba Poley(25a) va endur-se la medalla d'or. Les seves companyes Júlia Rovira (10a ex aequo), Misty Scrymgeour (10a ex aequo), Sara Montalbán (22a ex aequo) i Clàudia Galisteo (30a), per la seva part, van ser terceres. Ja en el nivell B-4, Marina Cazorla (14a), Paula Gabarrón (25a) i Andrea Morte (69) van classificar el seu
equip en novena posició. L'últim equip que presentava La Fundació era el format per Gemma Isern (4a), Alba Maestre (41a) i Ana Garcia (68a) que es va classificar onzè. Per acabar, en el nivell D-4, Aixa Segura va ser novena i Cristina Garcia va ser catorzena.

Després d'aquesta cita a Salt, totes les categories de gimnàstica femenina han acabat la fase regular de la Copa Catalana. Al juny es disputarà la Final en la qual, La Fundació podrà ser present en la gran majoria de categories en què té gimnastes. Un balanç molt bo d'aquesta temporada que està arribant al punt àlgid.