FUTBOL

El Ribes guanya i queda a la espera dels descensos compensats

CD RIBES 3-2 CINCO ROSAS

El partit no podia començar millor pel Ribes i al minut 2 Josua avança al Ribes en un cop de cap a la sortida d’un córner, el segon gol se li resisteix a pesar de les ocasions de Òscar al minut 5, Jose Luis al 9 i al 28 que envia la pilota al travesser i Luismi al 32 desprès d’una bona combinació amb Jose Luis, la primera part acaba amb el marcador favorable al Ribes 1-0.

A la represa del partit la P.B. Cinco Rosas surt conscienciada a remuntar el partit i assetja la porteria del Ribes, el primer gol dels visitants és un gol en pròpia porta de la defensa quan intentaven rebutjar uns centrada al minut 53 i s’avança al minut 66 (1-2), els canvis fets per Fernando fan reaccionar al Ribes que aconsegueix l’empat al 70 gracies a un gol de Jose Luis que torna a marcar al 80 per avançar de nou al Ribes, al 86 Raúl podria haver marcat la sentencia però falla quan ja estava superat el porter.

Fins al minut 94 ja no hi haurà més futbol, si molta tensió, faltes, interrupcions, encarades dels jugadors visitants amb el públic i targetes, fins que al 94 una picabaralla davant de la banqueta visitant es converteix en una baralla entre tots els jugadors, l’arbrit marxa als vestidors i llavors son els espectadors visitants els que envaeixen el camp, als quals segueixen els locals, finalment els ànims es calmen i els jugadors marxen als vestidors.

El Ribes ha complert amb el que li tocava aquesta setmana, la victòria del Suburense al camp del Vilanova (0-1) fa que aquests dos equips del Garraf l’any que ve es mantinguin a primera territorial, el Ribes queda a la espera dels descensos compensats.

C.D. Ribes: Javi, Eloi, Josua, Pineda, Luismi (Serra, 60’), Gàmez (Moha, 60’), Félix, Tomi, Albert (Josan, 67’), Òscar (Raúl, 76’) i Jose Luis (Moreno, 87’).