hoquei patins

El Vilanova perd davant l'Igualada en partit de pretemporada

El C.P. Vilanova va perdre per 2 gols a 4 davant l'Igualada H.C. en el partit de pretemporada disputat ahir al vespre en el Pavelló de la Plaça de les Casernes.

Edu Fernández ha avançat els arlequinats en el  minut 5, però el Patí  empatava de penal al minut 18 per ser Navarro qui un minut després posava l'1 a 2, resultat amb el finalitzaria la primera part.

En el  segon temps, Pelicano ha fet l'1 a 3 de falta directa al minut 35, i set minuts després Edu Fernández feia l'1 a 4. Després Creus faria el definitiu 2 a 4.