2a REGIONAL
0 ST. PERE MOLANTA: Senen, Planes, Abdeslam, Adrià, Nadir, Lau, Ventura, Lluís, Aguilera, Jordi i Roger. Canvis: Rodri, Rafael, Chus, Aziddin i Ignasi.

2 CF CUBELLES: José Javier, Ojeda, Emilio, Fortu, Santi, Toni, Xavi, Jordi, Luis, Rafa i Òscar. Canvis: Cristian, Jaume, Xesco, Alberto, Javi i Àngel.

Gols: 0-1 Rafa, de penal (min. 26), 0-2 Luis (min. 85)

Àrbitre: López Moreno (Baix Llobregat). Regular. Va expulsar Àngel, del Cubelles, amb targeta vermella directa en el minut 91 per una forta entrada a un adversari.

El CF Cubelles encadena ja quatre victòries consecutives en les quatre primeres jornades de competició. Aquesta última es va produir al camp del Sant Pere Molanta, on els cubellencs van dur el pes del partit i van tenir les millors ocasions. Ja en els primers minuts, els cubellencs van tenir una bona oportunitat en una falta llançada per Òscar. Els visitants, que vestien amb el segon equipatge de color vermell, van saber adaptar-se perfectament al terreny de joc de gespa, i en el minut 26, després d'una combinació al primer toc entre Luis i Jordi, Toni va ser objecte d'un penal que Rafa va saber enviar al fons de la xarxa. D'aquesta manera el quadre visitant s'avançava en una primera meitat sense més història.
En la segona part, el matx va entrar en una fase de joc dur en què el quadre de Sant Pere Molanta va posar amb dificultats el Cubelles, que va ser sancionat amb un penal que havia comès José Javier i que ell mateix es va encarregar d'aturar. Els jugadors locals es van quedar amb deu homes per l'expulsió de Lluís, però els cubellencs, tot i merèixer la victòria, només tenien una diferència mínima. L'equip va saber jugar amb calma i esperar l'ocasió per sentenciar el partit, i aquesta va arribar cinc minuts abans de la conclusió, quan Luis va rematar a plaer des del segon pal una bona centrada d'Àngel; així pujava el 0-2 definitiu.
Amb el duel vist
per a sentència, la polèmica arbitral no va acabar aquí, i en temps de descompte, en el minut 91, Àngel va veure la targeta vermella directa arran d'una entrada lletja sobre un contrincant. Al cap i a la fi, el CF Cubelles aconseguia tres punts més i continua mantenint el lideratge, compartit amb el Torrellenc. Els homes de Morcillo són l'equip amb el millor balanç golejador, ja que han marcat deu gols i mantenen la porteria imbatuda des del principi de temporada. El pròxim partit serà al municipal cubellenc (dissabte, a un quart de sis de la tarda), on rebrà la visita del Riudebitlles, quart classificat.