Resultats dels partits de vòlei del CEVG

Partits disputats el cap de setmana del 23 i 24 d'octubre

Campionat Catalunya 1a divisió sènior masculina

CV Sant Just 3 - Opticàlia Holandesa CE Vilanova 2

Ajustadíssim el partit disputat el passat dissabte a casa del CV Sant Just, que esperava als vilanovins reforçats amb jugadors que la campanya passada disputaven en categories superiors.
Tot i això els nostres no es van deixar ensorrar i van plantar cara durant tot el partit amb opcions d’endur‐se un triomf fins a l’últim moment, triomf que hagués estat vital per donar vida als nostres en la classificació general. Tot i això sumen 2 sets que aniran molt bé per la classificació general al final de la lliga.

Els nostres van perdre el primer set per no saber, altre vegada i apareixent els fantasmes de la setmana passada acabar el final de set, doncs els grocs van arribar per davant a finals de set i deixant escapar la victòria per un ajustat 26‐24. Al segon set victòria dels nostres per 22‐25 amb contundents atacs i fermesa a la recepció. Al tercer set va ser vital l’entrada d’Alfonso per Francesc(zona 4) i Txema per MiKi (centrals) per donar força i contundència al bloqueig. Va sortir molt bé la jugada del nostre entrenador Juan Miguel Rosell i s’endugueren els d’Opticalia Holandesa per un ajustat 23‐25.

Al quart set la igualtat seguia patent des del començament, cap dels dos equips s’escapava del marcador, destacable la feina d’Andrés Herrera amb contundents atacs amb una perfecta connexió amb Facu que va disputar un grandíssim partit. Però al final no es va saber finalitzar el set amb un parell d’errors no forçats que va donar la victòria als de Sant Just per un 25‐23. Tot estava per decidir al cinquè set. Igualtat en tot el set fins que el millor jugador dels de Sant just es posa al servei aconsegueix una tirada de 4 serveis seguits que descol∙loca als grocs i no permet remuntar la diferència al marcador 15 ‐11.

Campionat Catalunya 2a Divisió Sènior Masculina

Vòlei Sant Esteve 2 - Opticàlia Holandesa CE Vilanova 'B' 3

Campionat Catalunya 3a Divisió Sènior Femenina 'C', grup B

Opticàlia Holandesa CE Vilanova B 0 - Sant Pere Sant Pau Tarragona 2017 3

Tercer partit de temporada del sènior B femení que els enfrontava contra Tarragona, amb victòria de l'equip visitant 0 - 3. El primer set va estar molt igualat al principi, fins i tot les noies del Vilanova tenien avantatge, però l'equip visitant es va emportar la victòria 19 - 25.

Durant el segon i el tercer set les noies del Vilanova van esforçar-se al màxim per seguir endavant i intentar aconseguir avantatge però les visitants tenien una bona defensa i el resultat va ser el mateix en els dos sets 17‐ 25.

Jugadores: Karen, Marta, Meri, Gemma, Joana, Ariadna, Clara, Helena , Isabel, Valeria i Sonia.