BÀSQUET

Cara i creu per una doble jornada pel Macdonald's Esportiu Vilanova

Aquest darrer cap de setmana, els nois del Macdonald’s Club Esportiu Vilanova van jugar dos partits amb sort diferent

VD 09-11-2010 22:44 Lectures 215

Arxivat a:

Dissabte rebien a casa a un vell conegut, El Maristes Ademar de Badalona, seriós aspirant a una de les quatre places que classifiquen per la lluita al Campionat d’Espanya. Els vilanovins van mostrar la seva cara més seriosa i eficient. Demostrant una maduresa imprescindible per sobreviure a Preferent van plantejar un partit molt ordenat i amb un guió molt clar, aturar la velocitat rival i eclipsar dos dels seus jugadors més importants ofensivament. Realment l’equip local va fer una gran feina col·lectiva en aquest sentit deixant als dos referents ofensius badalonins en només 5 punts entre els dos.

Això sumat a la determinació i encert atacant de l’Esportiu va fer que al descans els del Garraf assolissin una diferència de 14 punts (47-33). El tercer quart va ser el de la reacció d’un Maristes, ferit en l’orgull, que tirant de defensa i verticalitat ofensiva retallava el marcador fins l’ajustat (58-53) amb el qual s’arribava a l’inici del darrer quart. L’últim quart va ser un període força igualat en el qual les rotacions de l’Esportiu van acabar de declinar la balança (74-63). Important victória en un partit veloç i de gran desgast. Van jugar: Sergi (16), Biel (6), Omar (6), Carles (11) i Martí (4) – cinc incial – Gerard (17), Humbert (5), Guillem (9), Juanlu i Alejandro.

Aquest gran desgast físic va passar factura l’equip vilanoví que en el seu desplaçament al dia següent fins la pista del CN. Sabadell no va poder superar els del Vallès i va caure per la mínim (61-60). Els de Macdonald’s Vilanova no van trobar el seu ritme en tot l’encontre i tot i els problemes defensius plantejats pels locals, va ser capaç de mantenir-se dintre de l’encontre, inclús d’anar per sobre en el marcador durant molts minuts. Al descans l’equip del Garraf dominava per un ajustat (27-28). En un partit plantejat pels de Sabadell a pocs punts, l’equip de Xavi Villanueva sortia perjudicat en no trobar en cap moment la fluïdesa i continuïtat en el seu joc.

Quan quedaven 2 minuts, els vilanovins es veien 13 punts per sota, però un cop més van demostrar que ara que es mantenen entre els quatre primers molt contra pronòstic, no estan disposats a deixar-se anar fàcilment, així van treure força de on no hi havia i van arribar als darrers 5 segons amb 1 punt per sota i possessió. Tot i axiò l’equip no va ser capaç d’anotar la cistella que hagués estat la definitiva. Una decisió arbitral final no concedint una fóra als de l’Esportiu a 1 segon del final, no deixava de ser una anècdota. L’equip ho va intentar però El Sabadell havia plantejat un gran partit, molt incòmode pels vilanovins. El resultat final (61-60).

Van jugar: Sergi (8), Biel , Omar (14), Carles (12) i Alejandro (6) – cinc inicial – Humbert , Gerard (12), Guillem (4), Martí (4) i Juanlu. Aquest dissabte a les 18:30h al Pavelló Poliesportiu del Garraf, l’equip rep el tot poderòs CB.L’Hospitalet, segon classificat darrera del Joventut de Badalona.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres