BÀSQUET

Cara i creu per una doble jornada pel Macdonald's Esportiu Vilanova

Aquest darrer cap de setmana, els nois del Macdonald’s Club Esportiu Vilanova van jugar dos partits amb sort diferent

VD 09-11-2010 22:44 Lectures 242

Arxivat a:

Dissabte rebien a casa a un vell conegut, El Maristes Ademar de Badalona, seriós aspirant a una de les quatre places que classifiquen per la lluita al Campionat d’Espanya. Els vilanovins van mostrar la seva cara més seriosa i eficient. Demostrant una maduresa imprescindible per sobreviure a Preferent van plantejar un partit molt ordenat i amb un guió molt clar, aturar la velocitat rival i eclipsar dos dels seus jugadors més importants ofensivament. Realment l’equip local va fer una gran feina col·lectiva en aquest sentit deixant als dos referents ofensius badalonins en només 5 punts entre els dos.

Això sumat a la determinació i encert atacant de l’Esportiu va fer que al descans els del Garraf assolissin una diferència de 14 punts (47-33). El tercer quart va ser el de la reacció d’un Maristes, ferit en l’orgull, que tirant de defensa i verticalitat ofensiva retallava el marcador fins l’ajustat (58-53) amb el qual s’arribava a l’inici del darrer quart. L’últim quart va ser un període força igualat en el qual les rotacions de l’Esportiu van acabar de declinar la balança (74-63). Important victória en un partit veloç i de gran desgast. Van jugar: Sergi (16), Biel (6), Omar (6), Carles (11) i Martí (4) – cinc incial – Gerard (17), Humbert (5), Guillem (9), Juanlu i Alejandro.

Aquest gran desgast físic va passar factura l’equip vilanoví que en el seu desplaçament al dia següent fins la pista del CN. Sabadell no va poder superar els del Vallès i va caure per la mínim (61-60). Els de Macdonald’s Vilanova no van trobar el seu ritme en tot l’encontre i tot i els problemes defensius plantejats pels locals, va ser capaç de mantenir-se dintre de l’encontre, inclús d’anar per sobre en el marcador durant molts minuts. Al descans l’equip del Garraf dominava per un ajustat (27-28). En un partit plantejat pels de Sabadell a pocs punts, l’equip de Xavi Villanueva sortia perjudicat en no trobar en cap moment la fluïdesa i continuïtat en el seu joc.

Quan quedaven 2 minuts, els vilanovins es veien 13 punts per sota, però un cop més van demostrar que ara que es mantenen entre els quatre primers molt contra pronòstic, no estan disposats a deixar-se anar fàcilment, així van treure força de on no hi havia i van arribar als darrers 5 segons amb 1 punt per sota i possessió. Tot i axiò l’equip no va ser capaç d’anotar la cistella que hagués estat la definitiva. Una decisió arbitral final no concedint una fóra als de l’Esportiu a 1 segon del final, no deixava de ser una anècdota. L’equip ho va intentar però El Sabadell havia plantejat un gran partit, molt incòmode pels vilanovins. El resultat final (61-60).

Van jugar: Sergi (8), Biel , Omar (14), Carles (12) i Alejandro (6) – cinc inicial – Humbert , Gerard (12), Guillem (4), Martí (4) i Juanlu. Aquest dissabte a les 18:30h al Pavelló Poliesportiu del Garraf, l’equip rep el tot poderòs CB.L’Hospitalet, segon classificat darrera del Joventut de Badalona.


ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No