HANDBOL

Cròniques i resultats dels partits del CEVG d'handbol

Resultats dels partits disputats durant el cap de setmana del 13 i 14 de novembre

IMPORTANT VICTORIA DEL CUSAL A DOMICILI DAVANT UN RIVAL DIRECTE
CH.SANT ESTEVE SESROVIRES 25 - CE VILANOVA-CUSAL 28

11-12 a la mitja part
CEVG: Joaquin, Martí, Adrià (3), Enric (6), Eloi (1), Quique (1), Genis, Jordi (4), Ricart (5),
Ivan(1), Tomàs (5), Cuti i Marc (2)

Gran partit del Vilanova Cusal davant d’un rival directe a la taula , el Sant Esteve Sesrovires, amb les mateixes necessitats que els vilanovins per a sumar punts i pujar a la zona tranquil·la de la classificació amb possibilitats d’ascens. Els locals van plantar cara als grocs, en el que va ser un partit molt lluitat i intens però que no poder fer res davant el joc d’un Vilanova, que a partir del minut 10 de la primera part va agafar el domini del marcador i no el va deixar fins al final dels 60 minuts.

Desprès d’uns minuts inicials d’igualtat, amb predomini de les defenses sobre els atacs, i amb un
joc ràpid dels jugadors del Sant Esteve, que va posar en el marcador un 3-1, una reacció dels vilanovins amb un parcial d’1 a 6, va tornar les coses en el seu lloc i va evidenciar el millor joc del Cusal.

A la segona part, un Vilanova molt intens i ficat en el partit, va assolir una còmode avantatge de 5 gols (15-20) , que malgrat els intents locals per a reaccionar amb un parcial favorable als seus interessos de 3-0 i alguns moments de desconcert dels del Garraf, els va permetre gestionar el temps del partit, recolzant-se altra cop en la superba actuació del porter Joaquin.

Al final, com ja comença a ser un mal costum, els vilanovins van tornar a donar mostres d’excessiva relaxació permetent als locals maquillar el resultat fins al definitiu 25-28. La propera setmana , el Vilanova, rep a casa al GEiEG de Girona, amb l’objectiu de sumar els dos punts i consolidar-se en el grup de dalt de la categoria.

C.E.VILANOVA B 30 – CH. EL PAPIOL-MOLINS DE REI 28
Segona victòria a casa del sènior B

14 – 11 a la primera part
CEVG: Antonio, Edu, Adriàn (4), Sergio (2), Francesc, Sergi(1), Roger(9), Pol, Juan P. (1), José A.(3), Javi (6), Sebas (3), Isma (1), Jose.

Segurament, el sènior B del Vilanova, va patir més del necessari per a doblegar a un dels rivals més fluixos de la categoria, i que recolzava només la seva presencia al camp en el llançament del seu num 9. Els vilanovins, que van començar molt bé el partit, van caure en el parany de les precipitacions i el relaxament, i malgrat la falta de precisió en alguns atacs, la manca d’idees del rival, els hi permetia seguir controlant el partit.

A la segona part, els del baix Llobregat van aconseguir un empat a 15 al minut 5, que els locals van superar sense acabar de consolidar la superioritat en joc i en el marcador, però que va ser suficient, per, tot i afrontar amb alguns nervis els darrers minuts, obtenir la segona victòria en tres partits en aquesta lliga de tercera catalana. La propera setmana el Vilanova B intentarà seguir la ratxa de victòries a la difícil pista del Gavà.

CH. ESPLUGUES 31 - CE. VILANOVA 16

Cadet: Segona catalana Grup C

Bon partit dels infantil davant un equip de més edat a Gavà
SAFA Gavà 25 – C.E.Vilanova 17
CEVG: Franc, David, Eloi, Ivan, Martí Rull, Pere, Gerard, Enric, Jordi, Miquel, Marc Linares, Martí
Sanchís, Adrià, Marc Gallart

Segon partit de competició i notable millora respecte el curs passat i el primer partit. Els grocs
van caure davant un equip amb majoria de jugadors de més edat, que participa sense optar a la
classificació, però ho van fer disputant tot el partit amb més convenciment que la passada
setmana. A destacar el bon treball defensiu de la segona part amb força recuperacions de pilota i
el bon to mostrat en el joc posicional d’atac.