FUTBOL

Empat dolorós contra un rival directe

El FC Ascó i el CF Vilanova s'han enfrontat al municipal d'Ascó, on el resultat final ha estat d'empat a dos, en un partit que enfrontava a dos rivals directes per la lluita en la salvació de la categoria, tot i que els vilanovins s'han avançat dues

Els dos conjunts han sortit al terreny de joc amb un mutu respecte, els dos conjunts jugaven molt a la defensiva buscant sorprendre el rival amb passades amb profunditat. En el minut 13 una pilota llarga que ha arribat a Cristian l'ha deixat enrere de primera per Gascon que amb un xut arran de pal davant la sortida del porter ha fet pujar el 0 a 1 al marcador. La reacció de l'Ascó ha arribat 3 minuts més tard mitjançant Luis Garcia, que ha rematat el primer pal després d'una sortida de córner. El partit estava obert i jugaven per les bandes per buscar rematades, en el minut 19 Xavi ha rematat de cap i Mario ha enviat l'esfèric a córner. El Vilanova jugava bastant tancat el darrere, li costava sortir i en el minut 21 Gascon ha rebut una passada en llarg d'Acosta i a la línia de fons centra ras al primer pal on arribava Carlitos. L'Ascó era qui tenia el control del partit i tenia majoritàriament la possessió de l'esfèric. En el minut 41 Eric entra a l'àrea enganxat amb Valldosera tapant l'opció de gol i Mario surt aatrapar l'esfèric.

A la represa el primer en avisar de cara el gol ha sigut l'Ascó quan en el minut 51 Yuriy ha centrat desprès d'un córner tret en curt i Oriol ha rematat sol fregant el pal de la porteria de Mario. El Vilanova intentava crear perill per les bandes per tal de poder rematar a porteria, en el minut 65 Einard fa una carrera per la banda dreta i el límit de l'àrea fa un passi ras cap a l'arribada de Gascon, que el xut rebota amb un defensa sortint a banda, un minut més tard una passada de Cristian cap a Gascón que entra a l'àrea, es creua el defensa Manu i l'àrbitre xiula penalt, que Valldosera des de el punt de penal ha transformat i el marcador s'ha posat a favor dels vilanovins 1 a 2.

Esteve de l'Ascó ha aprofitat un mal refús de Mario per entrar el segon pal i marcar el gol de l'empat a dos, això era el minut 76 i després d'una bona combinació dels jugadors de l'Ascó. El Vilanova no s'ha enfonsat i en el minut 79 una jugada d'un Cristian molt actiu avui, ha centrat el punt de penal i Julià ha rematat l'efèric que ha acabat sortint fregant el pal dret de la porteria de Felip. Anaven passant els minuts i es tocava molt la pilota al mig del camp amb les defenses dels dos conjunts ben col•locades no trobaven cap dels dos equips espai per moure el marcador, ja en el minut 89 una centrada de Sergi Diaz el segon pal, Valldosera ha rematat una mica forçat i l'esfèric ha acabat anant fora. El partit ha finalitzat amb empat a dos amb un sabor agredolç, per l'empat contra un rival directe.

FC ASCÓ: Felip, Jose Ramon, Xavi, Yuriy (74’ Frede), Luis Garcia, Besora, Manu, Esteve, Hernández, Oriol (33’ Èric) i Jaime (74’ Enric)

CF VILANOVA: Mario, Valldosera, Carlitos (46’ Einard), Gascón (75’ Julià), Cristian, Aleix, Venegas(87’ Marcos), Sergi Diaz, Sergi Perez, Acosta i Kiki

ÀRBITRE: Jose Antonio Salas Montoro

AUXILIARS: Hèctor Robas i Óscar Gómez

ASSISTÈNCIA: 200 Espectadors