El Sitges rep l'A.E.S.E i s'emporta la victòria

Sènior “A” – masculí - Copa Catalunya – Grup 01

A.E.S.E. “A” 95

M.Perez, C.Fuentes 6, A.Mestres 11, M.Sabaté 4, D.Rodriguez 10, J.Torres 24, D.Carreter 13, A.Barro 5, X.Sabaté 6, I.Figols 16, I.Vicente 3, C.Nogales.
Entrenadors : E.Piñero i R.Esteller Delegat: David Nuñez

Parcials: 19-16 25-26 22-19 14-19 prorroga 18-15

El Sitges rebia en aquest partit que tanca la primera volta de la lliga el A.E.S.E equip que es trobava a la setena posició amb set partits guanyats, per les onze del Sitges, que era tercer classificat.

Piñero podia comptar amb tota la plantilla aquesta setmana i eren convocats pel partit Mauro del Sènior B i Carles Nogales del Júnior. El cinc inicial del Sitges el formaren Marc, David, Dani, Xavi i Isaac. Inici de partit incert amb alternances al marcador 2-4 minut tres, 9-7 minut cinc, 9-14 minut vuit, al final del quart 19-16. En el segon quart els dos equips s’oblidaren de les defenses i el parcial del quart fou 25-26, a la mitja part 44-42.

Al començament de la segona part el Sitges aconseguia un lleuger avantatge de cinc punts 47-42 el minut dos, que el AESE capgiraria amb dos triples consecutius fins el 49-52 del minut cinc, alternances al marcador amb empats a 55 i 59 que dos triples del Sitges en el minut nou trancarien amb el 66-59 que el AESE reduiria fins el 66-61 del final del tercer quart. Màxima igualtat en el darrer quart empat a 66 del minut tres, empat a 73 del minut set i el inici de l’últim minut empat a 78, el AESE s’avançà 78-80 i el Sitges empatà a 80, amb la darrera possessió per guanyar que no aconsegueix transformar el llançament sobre la botzina i pròrroga.

La pròrroga s’inicia amb dos triples un per cada equip, empat a 83 i un nou triple de l’AESE 83-86. Els d’Hospitalet no deixaven llançar el Sitges sense fer personal i el Sitges anotava 5 dels vuit llançament de personal i fallava justament els dos darrers tirs, empat a 88 i de nou pròrroga. Un triple d’Adrià i una cistella amb joc de Fígols donaven avantatge al Sitges, de cinc punts, 93-88 que semblava definitiu però l’AESE aconseguia un parcial de 1-7 (94-95) a falta d’un minut. El AESE no anotaria cap més punt gràcies a la bona defensa del Sitges, que tampoc forçava cap personal, en tant que els visitant només podien parar els atacs del Sitges fent personals tot i que el Sitges tan sols aprofitaria 4 dels vuit llançaments que tindria en el darrer minut, que foren suficients per endur-se la victòria 98-95.

Amb la ensopegada del Collblanc al camp del Viladecans (98-80) el Sitges empata a la segona posició amb el Collblanc a tan un solt un partit guanyat del primer classificat els Lluïsos de Gracia.

Propera setmana primer partit de la segona volta a Pins Vens a les 18:00 hores amb el Climasol – Roser “A”, que és a la catorzena posició i que necessita guanyar per fugir de la zona de promoció de descens.

Sènior “B” – masculí – 2ª Catalana – Grup 02

Bàsquet Sitges “B” 86

Bàsquet Molins “A” 66

P.Lahoz, J.Dominguez 3, T.Caverdos 18, C.Sanchez , A.Sant 7, N.Guillen 15, M.Lahoz 4, M.Perez 17, T.Marcer 7, P.Lopez 5, M.Hopper 4, N.Velasco, J.Borrell.
Entrenadors : J.López i F.Dominguez

Parcials: 17-15 23-18 25-21 21-12

El Sènior B del Sitges rebia aquesta setmana el Bàsquet Molins, equip que és a la zona de tall entre els que juguen la promoció de descens i els que no amb sis partits guanyats, front els quatre del Sitges. La baixa per lesió de Pol Lahoz era coberta per Nacho Velasco del Júnior.
El cinc inicial del Sitges format per Toni Caverdós, Jordi, Cristian, Aniol i Mauro contrarestava en joc ràpid la major corpulència dels jugadors del Molins, minut tres 5-4, minut cinc 10-7, minut nou 15.14, final del quart 15-17. En el segon quart el Molins canviava de defensa individual a defensa zonal i al Sitges li costava una mica atacar aquest tres-dos dels visitants que s’avançaven en el marcador 19-20. Al minut sis empat a 29, la falta d’encert dels visitants en el llançament de tir lliure en els darrers minuts del segon quart 1 de 6 feia que el Sitges marxés al descans amb avantatge de set punts 40-33.

Al inici del segon temps el Sitges arribaria fins els 10 punts de diferència 45-35, cosa que motivà el nerviosisme dels visitants i que les discussions amb les decisions arbitrals obliguessin els arbitres a xiular més d’una tècnica i desqualificar a un jugador amb el consegüent llançament de tirs lliures que donaven més avantatge al Sitges 54-39 que el Molins retallaria fins el 65-54 del final del tercer quart. La victòria no se li podia escapar al Sènior B del Sitges i desprès del 70-55 tots els punts, els jugadors del Joan, els anotaren des del tir lliure amb un esplèndid 16 de 22 en llançaments de tir lliure, resultat final 86-66.

El Sitges B ha guanyat quatre dels cinc últims partits, tots ells rivals directes per fugir de la zona de descens, amb un final de segona volta espectacular en que l’equip entrenat per Joan López, que cada cop més, comença a adaptar-se a la categoria i a jugar amb la identitat que l’entrenador li vol donar.

Propera setmana partit amb el C.E.B. Palleja “A”, tercer classificat, el partit es jugarà a Pins Vens aquest dissabte a les 16:00 hores

Júnior “A” – masculí - Nivell “A” – Grup 06

Bàsquet Sitges “A” – Cal Noi 76

Can Juve – C.B. Viladecans “B” 27

C.Nogales, D.Bernaus, F.Gracia, D.Navarro, D.Paniagua, A.Roca, A.Font, O.Olearte, P.Sant, I.Velasco, S.Roig, A.Piquè.

Entrenador: Cristian Sánchez Delegat: Jordi Sant

Parcials: 25-9 20-11 16-3 15-4

L’últim partit de la primera volta, a casa es troba contra un equip de mitja taula l’equip comença amb una bona dinàmica de partit amb agressivitat i una bona defensa, van passant el minuts i deixant anotar fàcil a l’equip contrari passat 20 minuts de partit, en el tercer període no baixant el ritme i amb un jugador a destacar David Paniagua, tornen amb més força amb un parcial de 12-0 deixant anotar en 10 minuts 3 punts.
Desprès d’aquesta actitud no es recolzant amb la victòria segura, i segueixen fent una molt bona feina el 12 jugadors del Sitges i tornant a fer un parcial de 12- 2.

Ara a seguir treballant per aconseguir les nostres fites. ENDAVANTTTT!!!!
El proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 12:00 hores contra U.E. Sant Cugat “2”

Cadet “A” – masculí – regular - Nivell “A2” – Grup 06

Bàsquet Sitges “A” 60

Bàsquet Molins “A” 45

M.Sequerra, A.Sanjose, J.Lopez, G.Albes, J.Solis, E.Retamero, N.Borrell, L.Perez, B.Aguilar, D.Nieto, T.Velasco.

Entrenadors : G.Bover i M.Lahoz

Parcials: 9-18 14-9 18-9 17-9

Tot hi que el partit a començat molt malament i el primer quart a estat
desastros per l'equip sitgetà, ho han sapigut arreglar en els altres
tres quarts de partit. Un cop el Sitges ha despertat, ha començat a ser un partit disputat
per als dos equips que, fins l’últim període, no s'ha vist un clar avantatge.

El proper cap de setmana diumenge desplaçament a les 10:30 hores a la pista del C.B. Martorell-Solvin A

Cadet “B” – masculí – regular - Nivell “C1” – Grup 01

Bàsquet Sitges “B” 67

Bàsquet Molins “B” 57

H.Baig, R.Matas, D.Martinez, J.Martinez, M.Marcet, M.Tsvetkov, X.Matas, D.Almirall, P.Lopez, S.Gonzalez, P.Martinez, F.Olivella, J.Martinez.

Entrenadors : J.Lopez i C.Lopez
Parcials: 00-00 00-00 00-00 00-00

El proper cap de setmana dissabte desplaçament a les 12:30 hores a la pista del C.B. Roquetes

Cadet “C” – masculí – regular - Nivell “C2” – Grup 04

Bàsquet Sitges “C” 43

Climasol – Roser “E” 41

M.Sella, E.Navarro, O.Alcocer, A.Campillo, B.Arnaudas, D.Lazaro, G.Pique, L.Itarte, D.Alvarez, O.Porras, A.Almirall.

Entrenadors : N.Guillen
Parcials: 4-6 8-21 11-3 20-11

Partit amb dos histories diferents i primera victòria de la segona volta del Cadet de primer any del basquet sitges, la primera part les coses no funcionar en l' atac i defensa del conjunt sitgetà, a la segona una defensar monstruosa amb un gran encert en atac amb triples claus donen la victòria al sitges.
El proper cap de setmana dissabte desplaçament a les 12:00 hores a la pista del C.E. Thau

Infantil “A” – masculí – regular - Nivell “A2” – Grup 03

Bàsquet Sitges “A”

M.Rodrigo, A.Canovas, I.Morales, S.Otaduy, I.Royo, J.Quintana, E.Hernandez, B.Melo.

Entrenadors : A.Sant
Jornada de D E S C A N S

El proper cap de setmana dissabte desplaçament a les 18:30 hores a la pista del C.B. Prat “A”

Infantil “B” – masculí – regular - Nivell “D” – Grup 02

Bàsquet Sitges “B”

A.Galindo, D.Mezo, S.Pares, X.Carbonell, Y.Choquet, V.Llonch, S.Perez, Y.Nuñez.
Entrenadors : P.Castaño i F.Gracia

El proper cap de setmana dissabte desplaçament a les 10:45 hores a la pista del C.B. Abrera.

Pre-Infantil “A” – masculí – regular - Nivell “B2” – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 58

C.B. Prat 52
V.Maso, D.Selma, N.Bernad, D.Alcazar, L.Jose, D.Marti, A.Marti, X.Uria, D.Sanjose, O.Camprubi, H.Goya, J.Sella.

Entrenadors : P.Lahoz i A.Lara

El proper cap de setmana dissabte desplaçament a les 9:00 hores a la pista del Vedruna-Gracia.

Mini “A” – masculí – regular - Nivell “B2” – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 69

C.B. Olesa “B” 74

J.Planas, M.Puig, X.Mila, O.Capdevila, A.Ripoll, A.Ibañez, I.Grau, F.Albadalejo, V.Alemany, J.Vila.
Entrenadors : P.Sant
Parcials: 8-12 7-13 10-9 7-8 6-8 8-12 11-7 12-5

L’equip sitgetà va sortir a la pista molt desconcentrats i amb molt errors a la defensa, durant el partit es van anar coregin els errors, però no va haver prou temps per remuntar el partit

Mini “B” – masculí – regular - Nivell “C1” – Grup 04

Bàsquet Sitges “B” 39

Campus 2011 EBCB Cornella 74
P.Arnau, M.Aumatell, P.Rodrigo, F.Alcocer, O.Royo, D.Villellas, C.Izquierdo, B.Magdalena, A.Llopis, R.Garcia, A.Casterad, M.Zitan, A.Sole.

Entrenadors : A.Llorens
Parcials: 9-10 2-14 6-10 3-14 5-4 2-11 4-7 8-4

Com es pot veure en els parcials, el partit no va ser de total domini dels visitants. Va haver moments que els locals treballant bé en defensa i van poder parar als de Cornellà i igualar el parcial.

El proper cap de setmana dissabte desplaçament a les 9:00 hores a la pista del Bàsquet Ribes “B”.

Comarcal – Benjamí “A” – masculí – Grup “B”

Joseph Roman, Bruno Andres, Pau Masana, Pau Chacon, Marçal Gonsalvez, Nacho Davila, Nil Bellmonte, Ramon Matas, Marc Marcet, Daniel Yañez.

Entrenadors : N. Velasco i M. Olivier
El proper cap de setmana, divendres a les 18:00 hores a la pista de L’Escola Miquel Utrillo, contra el C.B. Cubelles – Vora del Mar

Sènior “A” – femení – 3ª Catalana – Grup 00

Catalana Occident Manresa 38

Bàsquet Sitges – La Oca 33

Andrea Ll. , Gemma V. , Alba L. , Maria M. , Rosa Mª A. , Judit N. , Lorena M., Carol I. , Laia R. , Vinyet B. , Carme Ll., Maria M. .

Entrenadors : I.Vicente Delegat: David Nuñez

Parcials: 14-9 4-10 6-8 14-6

Primera jornada de la segona volta, on les sitgetanes anaven al camp de la segona classificada. El Sitges anava a Manresa amb 3 baixes (Munne, Andrea i Judit). Tot i les baixes, l'equip competia a gran nivell i aconseguia que un equip dels més anotadors de la lliga, no arribes a fer 40 punts.

L’últim període començava amb 3 punts a dalt les nostres jugadores, el cansament i uns errors en la puntuació del marcador enfonsaven els ànims i les Locals podien rematar el partit i guanyar sense gaires dificultats.

La propera jornada es dissabte a les 19:30 hores al pavelló Pins Vens contra C.B. La Mercè, rival directa.

Cadet “A” – femení – regular - Nivell “A2” – Grup 03

Fcia. Torreblanca – Santfeliuenc 54

Bàsquet Sitges “A” 64

Andrea L, Andrea M, Andrea A, Andrea P, Olga R, Patricia G, Judit L, Olga, Silvia F, Raquel G, Carla A.

Entrenadors : G.Bover i M.Munne

Bon partit i victòria del cadet A. No va ser fins el segon període que les Sitgetanes es van començar a imposar al seu contrari,la superioritat en el rebot i en el 1 contra 1 van ser de gran ajuda, la màxima diferencia va ser de 15 punts, a partir d’aquí, la permissivitat arbitral va escurçar el marcador, però el millor control de la situació va donar la victòria a les nostres jugadores.

La propera jornada es dissabte a les 12:00 hores al pavelló Pins Vens contra Bàsquet Sama “B”

Cadet “B” – femení – regular - Nivell “C2” – Grup 02

Noelia G, Núria P, Clara M, Mireia C, Anna R, Maria M, Vinyet C, Eva V, Rebeca C, Clàudia A, Núria S, Mar R, Clara G.

Entrenadors : I.Vicente, M.Munne i C.Ivorra

La propera jornada es dissabte a les 10:30 hores al pavelló Pins Vens contra C.B. Olesa.

Infantil “A” – femení – regular - Nivell “B2” – Grup 01

S.E. Sant Joan de Mata 51

Bàsquet Sitges “A” 28

Alba O, Ares C, Aroa A, Nerea A, Cristina R, Ariana R, Nicole V, Anna E, Randy R, Maica F.

Entrenadors : A.Lopez i L.Ripoll

La propera jornada es dissabte a les 12:00 hores al pavelló Pins Vens contra SMP Xamba.

Pre-Infantil “A” – femení – regular - Nivell “C” – Grup 03

AEC Collblanc – Torrassa 51

Bàsquet Sitges “A” 24

Sofia V, Aina N, Margaux D, Marta V, Claudia A, Marina S,Valaya M, Andrea B, Marta D, Dhara P, Tiare T.

Entrenadors : C.Sanchez
Mal partit en defensa i pitjor en atac. Les Sitgetanes no van poder aturar el joc posicional de les seves rivals i a mes a mes,no van saber jugar de manera organitzada,
es va atacar de qualsevol manera i sempre sense fortuna. Esperem millora molt aviat.

La propera jornada es dissabte a les 10:30 hores al pavelló Pins Vens contra Casino del Centre.

Mini “A” – femení – regular - Nivell “C” – Grup 01

Escola Joviat “B” 45

Bàsquet Sitges “A” 50

Ona A, Nuria G, Emma S, Claudia B, Marina H, Paula L, Carolina F, Maria H, Julia B, Jaya, Kelly, Camila.

Entrenadors : I.Fernandez i V.Bosch Delegats : V.Gil i J.Serrano

Parcials: 12-11 8-0 2-5 8-8 4-10 4-8 5-4 7-8

Primer partit jugat a Manresa i guanyat per les nostres minis. La primera mitja part les locals van sortir amb agressivitat defensiva, cosa que ens va complicar el nostre atac, la segona mitja part varem sortir nosaltres amb aquesta agressivitat guanyant el partit de 5 punts.

La propera jornada es dissabte a les 9:00 hores al pavelló Pins Vens contra A.E.S.E.

Mini “B” – femení – regular - Nivell “D” – Grup 03

C.B. Vilatorrada 92

Bàsquet Sitges “B” 31

Anna A, Berta A, Judit G, Alba T, Elisenda C, Jana L, Jana H, Beatriz G, Viney M, Paola C, Marina P, Nina M.
Entrenadors J.Nuñez i E.Trujillo

Encara el resultat del partit, 92- 31, les noies van fer un dels seus millors partits durant tota la temporada. Van sortir motivades a la pista i van fer un molt bon començament del partit, robant moltes pilotes, i anant a per tots els rebots. Encara aixó, el quart decisiu va ser el 4t, ja que C.B Vilatorrada ens va fer un parcial de 12-0, i el partit cada cop anava sent més favorable per les rivals.

La propera jornada es dissabte a les 9:00 hores al pavelló Pins Vens contra SMP Xamba 2.

Comarcal – Benjamí “A” – femení – Grup “A”

Anna G, Martina G, Belen F, Maria M, Laura N, Dori G, Alba M, Abril R, Maika H, Ona G.

Entrenadors : C. Nogales i C. Piquer

El proper cap de setmana, divendres a les 18:00 hores a la pista de L’Escola Miquel Utrillo, contra el AMPA El Cim “B”