Victòria que permet seguir als llocs capdavanters

Totsports CB Samà 'A' - Casal Vilafranca 70 - 62

SÈNIOR MASCULÍ “A” (2a CATALANA – GRUP 2)

TOTSPORTS-CB SAMÀ “A” - CASAL VILAFRANCA 70-62

VICTÒRIA QUE PERMET SEGUIR ALS LLOCS CAPDAVANTERS

El Totsports-Bàsquet Samà no va jugar un bon partit però va vèncer contra un rival que tradicionalment és molt difícil de guanyar, el Casal de Vilafranca. El Totsports-Bàsquet Samà va fer un joc ofensiu molt travat, amb excés de bot i poca fluïdesa de la pilota però amb grans moments d’encert que amagaven el mal joc. Per contra, la defensa va ser sòlida i segura durant pràcticament els 40 minuts.

Per primer cop en tota la temporada, el Totsports-Bàsquet Samà, va comptar amb tot els seus jugadors per afrontar un dels partits més complicats que s’han vist al pavelló del Garraf.

Al primer quart, els samistes van sortir força concentrats darrera, amb una alta circulació de pilota a l’atac i amb força encert. Aquesta situació però, no va durar gaire estona i tot i que defensivament l’equip es trobava sòlid, a la part ofensiva van començar a aparèixer tirs precipitats, poc joc vertical exterior interior per jugar esquena bàsquet i increment dels bots per atac. El primer quart va finalitzar amb un 17 a 14 pels locals.

El segon quart és similar al primer, inici bo dels samistes que arriben a agafar una renda de 10 punts, però que amb la precipitació ofensiva, 5 pilotes perdudes i un pobre balanç es redueix a 2 punts abans del descans, per marxar al vestidor amb un 31 a 29 pels locals.

L’ inici contundent dels vilafranquins a la represa, agafa mig adormits al vermells que es posen 6 avall ràpidament. La intensitat defensiva dels visitants fa perdre la concentració als locals que els hi costa entrar novament al partit i no acaben de trobar opcions clares de basquet. A més a més, la tensió defensiva decau i la renda de dos punts dels descans desapareix, acabant el tercer quart amb un 42 a 46 pels visitants.

A l’últim quart, a falta de 6 minuts per finalitzar el partit i 5 punts avall pels vermells, i quan tot semblava adquirir un color poc clar pels de casa, 4 triples pràcticament consecutius en només 2 minuts donaven la volta al marcador i posaven als samistes 1 punt per sobre. A partir d’aquí, amb un De Diego fregant l’excel·lència (19 punts, 14 als últims 5 minuts), els visitants van xocar tots els atacs contra la defensa del Totsports-Bàsquet Samà i només van sumar un punt en els darrers tres minuts dels partit, i fent que el marcador finar fos de 70 a 62 pels vilanovins.

El Totsports-Bàsquet Samà es desplaça el proper dissabte a la complicada pista del Nàstic de Tarragona.

SÈNIOR MASCULÍ “B” (CC SÈNIOR B – GRUP 2)

TOTSPORTS-CB SAMÀ “B” - CB SAB “B” 68-33

CB Samà: Pere Hernandez 16, Juli Amaro 3, Aaron Milà 0, Dani Ximenes 0, Jordi Ferrando 10, Lluis Fernandez 6, Albert Paredes 12, Marc Pasqual 12, Joan Manel Casals 2, David Ruiz 6.

Parcials: 23-11, 21-8, 11-1, 13-14

EL TOTSPORTS-CB SAMÀ “B” GUANYA SENSE PROBLEMES.
El partit va ser un clar reflexa del resultat, no van haver-hi moltes possibilitats per l'equip visitant, el SMB va sortir des de el principi a deixar clar que volien guanyar el partit i no els hi van donar opció, un resultat va fer que l'equip no trenques la ratxa positiva i poder afrontar l'últim partit de la primera volta amb optimisme partit contra els líders imbatuts de la categoria el C B TERRASSA.

SÈNIOR FEMENÍ “A” (1a CATALANA – GRUP 2)

TOTSPORTS-CB SAMÀ “A” - SALLE REUS PLOMS “B” 59-47

CB Samà: ELENA, CRISTINA M. (4), LARA (8), CRISTINA E. (3), ISERN (4), ANNA (3), GEMMA (16), LAIA, MARIA (6), MIRE (13)

EL SAMÀ VENÇ I ES COL·LOCA COLÍDER

Nova victòria de les noies de Ventosa i Andreu, aquesta vegada gracies a un espectacular primer període on es van anotar 27 punts, amb un marcador de 27 a 11 es tancava el primer període amb una excel·lent Gemma amb 12 punts en aquest període (16 punts, 3 rebots).

Les reusenques van intentar canviar el ritme del partit i dur-lo a un terreny molt més lent. Tot i que van aconseguir-ho gracies a una zona 2-1-2, mai van poder retallar la diferència per sota dels 12 punts.

Al inici del segon període les diferències van augmentar una mica més (29 a 11). La tranquil·litat final va arribar de la mà de Lara amb 2 triples i de 4 punts de Cristina Martín.

Maria i Isern, que va tornar a ser la màxima rebotejadora amb 12 rebots, van dominar sota els taulells durant la primera meitat.

Al descans 37 a 22.

A la represa el Samà va sortir amb una Mireia en un gran estat de forma (13 punts, 8 rebots, 4 assistències) que va ajudar a col·locar un 53 a 33 al final del tercer període.

A l’últim període, gracies a Daroca, La Salle Reus va retallar les diferències fins el 59 a 47 final.

El Samà es col·loca colíder juntament amb Sabadell i Sant Fruitós, amb 10 victòries i 3 derrotes, a falta d’una jornada per acabar la primera volta.

La propera jornada el Samà visita la pista del Secà de Lleida, l’equip més anotador de la categoria.

SÈNIOR FEMENÍ “B” (3a CATALANA A – GRUP 5)

BF CORNELLÀ - TOTSPORTS-CB SAMÀ “B” 78-44

CB Samà: Gemma, Marta, Anna, Montse, Txell, Este, Neus, Maria, Alcalà

MASSA CORNELLÀ!

El sènior femení B del CB Samà va veure trencada la seva bona ratxa davant d’un molt bon equip, com és el BF Cornellà. Les jugadores van sortir “sorpreses?”, del fort inici del equip local, molt agressiu en totes les accions.. El Samà atacava a ratxes i era complicat mantenir un partit d’aquesta manera.

L’equip del Llobregat no va parar en quaranta minuts i va demostrar que, com a mínim, en aquest partit, està un esglaó per sobre de les vermelles, i molt segurament serà un equip que aconsegueixi la plaça per pujar a segona catalana.

La setmana vinent l’equip rep la visita del CB Roquetes, i les samistes tindran la oportunitat de tornar a la ratxa de victòries..