hoquei patins

Golejada del Patí a Seregno en la Copa de la CERS

Els vilanovins son practicament ja a quarts de final

El Vilanova ha deixat sentenciada l’el.liminatòria de vuitens de final de la Copa de la CERS, al golejar per 2 gols a 9 al Infraph Seregno en el partit d’anada disputat aquesta nit en la ciutat italiana.

L’encontre no ha tingut ni color ni història tal com demostra el marcador, malgrat que en el primer tram de la primera part el Patí ha estat sancionat amb dos penals i amb dues targetes blaves situacions no aprofitades pels locals i que haurien pogut donar una mica d’emoció al partit, mentre que el Patí si ha aprofitat les dues faltes directes acumulatives i una superioritat numèrica, malgrat que la falta directa prèvia no l’ha transformat.

En la primera part desprès d’un penal contra el Patí no transformat per Bertrán, el Vilanova ha marcat dos gols en els minuts10 i 12 obra de Rocasalbas i J. Ferrer. En el 15 els italians han tornat a disposar d’un penal no transformat per Squeo ni han aprofitat una nova superioritat, al final de la mateixa ha estat el Vilanova qui posava el tercer gol al lluminós i en la jugada següent Squeo amb un fort tret llunyà escurçava diferències.

El Vilanova seguia controlant l’encontre i en el minut 21 Galán feia el quart gol i fins i tot s’hauria pogut anar als vestidors amb més avantatge si Creus hagués transformat una falta directa.

En la segona part i en el minut 1 Bartrés, jugant el Patí en superioritat numèrica feia el cinquè, que deixava ja definitivament si no ho estava abans el partit i l’el.liminatòria resolta. El marcador s’ha anat augmentant sense pausa, marcant Roca en el minut 4 el sisè, Gil el setè en transformar la desena falta acumulativa en el minut 14, Roca el vuitè en el minut 17.

En el minut 22 Squeo, també de fort xut feia el segon gol local i ha tancat la nit J. Ferrer en transformar la quinzena falta acumulativa pràcticament sobre la botzina.

En fi partit sense història i a esperar la tornada d'aquí a un mes al pavelló de la Plaça de les Casernes per complir el tràmit.

FITXA TÈCNICA

Arbitres Srs. Ventura i Alfonso de Portugal.- En la línia dels arbitratges europeus., es a dir amb flaire casolà i sense problemes pel marcador tant favorable als visitants

INGRAPH SEREGNO .- Fontana, Mastropierro, Bertran, Illuzzi, Marchini (equip inicial) Lobasso, Squeo, Mariani Matteo, Mariani Mirco
C.P. VILANOVA .- Ll. Gil, Galán, F. Gil, J. Bartrés , Rocasalbas (equip inicial), Roca, J. Ferrer, Creus

GOLS.-
Primera part
0-1- Rocasalbas ( min 10); 0-2 J. Ferrer ( min 12); 0-3 Creus ( min 17); 1-3 Squeo ( min 17) ;
1-4 Galán ( min 21)
Segona part
1-5- Bartrés (min 1); 1-6 Roca ( min 4) ; 1-7 Gil de FDA ( min 14); 1-8 Roca ( min 17); 2-8- Squeo ( min 22); 2-9 J. Ferrer FDA ( min 25)