El Bàsquet Sitges aconsegueix una victòria sobrada davant el Viladecans

Sènior “A” – masculí - Copa Catalunya – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 97

M.Perez, C.Fuentes 5, A.Mestres 16, M.Sabaté 8, D.Rodriguez 10, J.Torres 15, D.Carreter 15, N.Velasco 4, A.Barro 1, X.Sabaté 13, I.Figols 10, I.Vicente.

Entrenadors : E.Piñero i R.Esteller Delegat: David Nuñez

Parcials: 15-30 16-18 7-25 23-24

El C.B. Sitges viatjava el passat cap de setmana a Viladecans per enfrontar-se al Sant Gabriel C.B. Viladecans, quart classificat, empatat amb el tercer que és l’Igualada amb sis partits guanyats en tant que el Sitges, líder del grup, tan sols ha perdut tres partits. EL Viladecans no podia permetre’s perdre el partit a casa si no volia veure’s superat per el Collblanc i veure’s fora de les places de Play off, el que feia preveure un partit d’alta tensió.

El C.B. Sitges sortia amb Fuentes, Mestres, Rodríguez, Carreter i Xavi Sabater. Els primers minuts de molta tensió feia que els dos equips juguessin una mica accelerats i amb baixos percentatges, al minut cinc 10-9. Una bona defensa del Sitges que provocaria un parcial de 5-19 amb tres triples quasi consecutius d’un incommensurable Dani Carreter, feia que el marcador al final del primer quart fos 15-30. De sortida del segon quart un parcial de 0-10 amb dos triples de Xavi Sabater destrossava el intent de zona del Sant Gabriel amb un lluminós del pavelló del centre que marcava 15-40 al minut tres del segon quart. Tímida reacció del Viladecans per arribar al descans amb 31-48.

Desprès del descans el Sitges sortia encara amb més intensitat defensiva i fins el minut quatre del tercer quart el Viladecans no anotà els primers punts amb el marcador 33-54. El Sitges conservava els 20 punts d’avantatge fins el 37-57 del minut cinc i d’aquí fins el final del quart un parcial de 1-16 feia que al final del tercer quart el marcador ja fos insalvable pel Viladecans 38-73. El Sitges havia sentenciat el partit i davant de casa del quart classificat, n’havia tingut prou amb 30 minuts. Els darrers 10 minuts de partit van ser d’autèntic festival d’atac i triples per part de Torres, Arturo i Nacho Velasco, el base Júnior que està suplint amb molta solvència el lesionat base Ignasi Vicente. Un marcador de 40-80 feia fàcil el càlcul de la diferència de punts, a manca de cinc minuts pel final del partit, amb un Viladecans totalment entregat i un Sitges que no volgué fer més mal del que ja havia fet. Els cinc últims minuts del partit serien de pur tràmit fins el marcador final que seria de 61-97.

Sembla fàcil el que està fent aquest equip dirigit per el Piñero, que guanya al camp de rivals directes per l’ascens, com aquesta setmana al Viladecans i fa dues als Lluïsos de Gràcia, però no és gens fàcil deixar el segon equip millor anotador que es el Viladecans amb 1578 punts anotats en 20 partits (el primer es el Sitges amb 1610) ,que a manca de cinc minuts per el final l’enfrontament entre tots dos, el equip local hagi anotat tan sols 40 punts (amb 35 minuts) i es que darrera hi ha molta feina ben planificada i executada, per aconseguir que alguns jugadors estiguin aquesta temporada jugant al millor nivell de tota la seva carrera esportiva i d’altres estiguin assolint el màxim nivell el que havien estat en passades temporades.

La propera setmana visita la pista del sènior “A” del C.B. Sitges, el Mayoral Vendrell, un del tres equips que han aconseguit guanyar al Sitges aquesta temporada, amb el que pot ser un bon partit de bàsquet de Carnaval. El dissabte a les 18:00 hores al Pavelló de Pins Vens.

Sènior “B” – masculí – 2ª Catalana – Grup 02

C.B. Viladecans – Sant Gabriel “B” 76

Bàsquet Sitges – Quality Methode “B” 67

P.Lahoz, J.Dominguez 5, T.Caverdos 3, C.Sanchez 12, A.Sant 4, N.Guillen 11, M.Lahoz , M.Perez 12, T.Marcer 19, P.Lopez , M.Hopper 2, J.Borrell , N.Velasco.

Entrenadors : J.López i F.Dominguez

Parcials: 21-16 17-14 17-21 21-16

El Sitges Quality Methode “B” visitava la pista del Sant Gabriel de Viladecans, un equip empatat a victòries amb el Sitges i per tant a punts a la part baixa de la classificació. El Sitges tenia les baixes aquesta setmana de Pau López i Pol Lahoz.

El cinc inicial del Sitges el formaven Jordi, Caverdós, Cristian, Aniol i Mauro. La tensió i intensitat defensives del Sitges no eren les apropiades per un partit d’aquesta transcendència i el Viladecans molt més concentrat en el partit dominà el primer quart, sense aconseguir marxar en el marcador 21-16. En el segon quart el Viladecans aconseguia un preocupant 39-24 del minut set que el Sitges retallava fins el 39-30 del descans.

En un tercer quart molt igualat el Sitges aconseguia un parcial de 17-21 i retallà les diferències fins el 56-51 del final del tercer quart. Al inici dels últims 10 minuts un triple del Viladecans posà el marcador a 51-59 que el Sitges tornava a escurçar fins el 59-54 moment en que es produïren dos fets importants. L’entrenador local posaria en pista el jugador Nº 10 Peña que és titular i càpita del l’equip de Copa Catalunya (que esta lluitant per una Plaza d’ascens) i que el Viladecans fa jugar amb el B a segona Catalana (que esta lluitant per fugir del descens), en partits transcendentals com el d’aquesta setmana i que amb tres triples consecutius en l’últim quart decidiria el partit. Això s’ajuntà amb la permissibilitat arbitral que deixava repartir de valent a la zona del Viladecans, en tant que tres taps absolutament legals de Jordi, Aniol i Toni Marcer eren sancionats amb personals, en la zona del Sitges. Resultat final 76-67.

Propera setmana partit a Pins Vens front un altre rival directe per fugir de la zona de descens el C.B. Cornellà “B” a les 16:00 hores.

Júnior “A” – masculí - Nivell “A” – Grup 06

Escolapis Sarrià “A” 75

Bàsquet Sitges “A” – Cal Noi 88

C.Nogales, D.Bernaus, F.Gracia, D.Navarro, D.Paniagua, A.Roca, A.Font, O.Olearte, P.Sant, I.Velasco, S.Roig, A.Piquè.

Entrenador: Cristian Sánchez Delegat: Àngel Paniagua

Parcials: 24-21 16-22 26-16 14-29

El Sitges inicia el partit amb 2 contra 1 en línia de fons, per evitar que els jugadors grans del Sarrià anotin punts, això porta al primer quart a un intercanvi de cistelles per part dels dos equips. El Sarrià al segon quart comença a fer una pressió al base que provoca pèrdues de pilota en la línia de mig camp, fent que el Sarrià és poses 10 punts per sobre del marcador. Ara li tocava al Sitges reaccionar, que comença a sortir bé de la pressió. Obligant al Sarrià a defensar amb menys agressivitat, acabant el quart 3 punts a baix.

Al inici del tercer quart el Sitges no vol tornar a deixar perdre el partit, és col·loca en una zona bastant treballada aconseguint durant els 8 minuts posant-se 5 punts a sobre a favor del Sitges. Amb poca ajuda arbitral, els últims 2 minuts d’aquest quart permet massa el contacte, el que fa que el Sitges no pugui encistellar i el Sarrià ho faci a partir de la línia de tirs lliures.

Comença el marcador amb un 61-59, amb una intensitat molt elevada per part dels dos equips fa que sigui un intercanvi de cistelles, fins en el moment que el Sitges trenca el partit en el minut 6, fent un parcial de 0-13, a falta de un minut el Sitges ja es col·locava amb una diferència de 12 punts.

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 12:00 hores contra el C.B. Martorell – Solvin “A”

Cadet “A” – masculí – regular - Nivell “A2” – Grup 06

S.E. Casal Vilafranca “A” 46

Bàsquet Sitges “A” 54

M.Sequerra, A.Sanjose, J.Lopez, G.Albes, J.Solis, E.Retamero, N.Borrell, L.Perez, B.Aguilar, D.Nieto, T.Velasco.

Entrenadors : G.Bover i M.Lahoz Delegat : Roman Perez

Parcials: 12-9 14-12 10-13 10-20

El bàsquet sitges aconsegueix la victòria desprès d'un molt bon partit. tot hi que en la primera part es va jugar un joc molt irregular, en la segona meitat es va saber dominar completament el partit.

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 12:00 hores contra el C.B. Castelldefels “1”

Cadet “B” – masculí – regular - Nivell “C1” – Grup 01

C.B. Martorell – Solvin “B” 49

Bàsquet Sitges “B” 44

H.Baig, R.Matas, D.Martinez, J.Martinez, M.Marcet, M.Tsvetkov, X.Matas, D.Almirall, P.Lopez, S.Gonzalez, P.Martinez, F.Olivella, J.Martinez.

Entrenadors : J.Lopez i C.Lopez

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 10:30 hores contra el C.E.B. Palleja

Cadet “C” – masculí – regular - Nivell “C2” – Grup 04

A.E. Bàsquet Pratenc 56

Bàsquet Sitges “C” 64

M.Sella, E.Navarro, O.Alcocer, A.Campillo, B.Arnaudas, D.Lazaro, G.Pique, L.Itarte, D.Alvarez, O.Porras, A.Almirall.

Entrenadors : N.Guillen Delegat : Santi Navarro

Parcials: 13-14 14-13 15-10 14-27

L’ últim quart decideix el partit.

El cadet “C” del bàsquet sitges va anar perdent tot el partit, fins que a l’ últim quart molt bo, va aconseguir la 7 victòria de la segona fase, els primers quarts el pratenc va comença molt més encertat i entonat i sempre va estar per davant en el marcador, però tot quedava per arribar, amb un parcial de 14-27 el sitges va trencar el partit.

Queda molta feina per fer. Moltes felicitats.

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 9:00 hores contra el Creu Alta Sabadell - 6

Infantil “A” – masculí – regular - Nivell “A2” – Grup 03

Bàsquet Ribes – Glen Chemical 52

Bàsquet Sitges “A” 45

M.Rodrigo, A.Canovas, I.Morales, S.Otaduy, I.Royo, J.Quintana, E.Hernandez, B.Melo.

Entrenadors : A.Sant

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 10:30 hores contra el Recanvis Gaudi – C.B. Mollet “A”

Infantil “B” – masculí – regular - Nivell “D” – Grup 02

Europa Sports Centre 29

Bàsquet Sitges “B” 38

A.Galindo, D.Mezo, S.Pares, X.Carbonell, Y.Choquet, V.Llonch, S.Perez, Y.Nuñez.

Entrenadors : P.Castaño i F.Gracia

Parcials: 10-4 8-2 4-9 0-5 0-4 7-14

Primera part molt fluixa i mancada de les ganes suficients per disputar un partit, ja que, els jugadors sitgetans ja se sabien guanyadors del partit d'avantmà degut a la falta de jugadors federats de l'equip local. En la segona part s'aconseguí millorar l'actitud tan en defensa com en atac i es pogué capgirar el marcador advers de la primera meitat.

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 12:00 hores contra el C.B. SAB

Pre-Infantil “A” – masculí – regular - Nivell “B2” – Grup 03

C.B. Nou Esplugues 84

Bàsquet Sitges “A” 46

V.Maso, D.Selma, N.Bernad, D.Alcazar, L.Jose, D.Marti, A.Marti, X.Uria, D.Sanjose, O.Camprubi, H.Goya, J.Sella.

Entrenadors : P.Lahoz i A.Lara Delegat : Antoni Uria

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 9:00 hores contra el C.B. Begues.

Mini “A” – masculí – regular - Nivell “B2” – Grup 01

Bàsquet Sama “B” 35

Bàsquet Sitges “A” 39

J.Planas, M.Puig, X.Mila, O.Capdevila, A.Ripoll, A.Ibañez, I.Grau, F.Albadalejo, V.Alemany, J.Vila.

Entrenadors : P.Sant Delegat : Marta Schuster

Parcials: 6-2 5-1 0-1 8-5 4-11 5-2 2-4 5-13

Un començament de partit molt fluix en defensa i molt poc encertat en atac, fallant fins a trenta canastes a la primera part. A la segona part, els sitgetans van reaccionar i van començar a defensar de manera més agressiva, fet que va fer que es fessin amb la victòria.

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 10:30 hores contra el S.E. Casal Vilafranca “A”

Mini “B” – masculí – regular - Nivell “C1” – Grup 04

Bàsquet L’Arboç 59

Bàsquet Sitges “B” 73

P.Arnau, M.Aumatell, P.Rodrigo, F.Alcocer, O.Royo, D.Villellas, C.Izquierdo, B.Magdalena, A.Llopis, R.Garcia, A.Casterad, M.Zitan, A.Sole.

Entrenadors : A.Llorens Delegat : Isabel Moreno

Parcials: 6-10 10-2 6-6 12-6 6-25 8-10 6-5 5-9

Els sitgetans superiors com equip, però per la fluixa defensa en alguns punts del partit no aconseguien guanyar de més punts. En el cinquè període es demostra la gran superioritat amb un parcial de 6-25.

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 9:00 hores contra el C.B. Corbera “B”

Comarcal – Benjamí “A” – masculí – Grup “Blau”

Bàsquet Sitges “A” 57

C.B. Ribes “A” 22

Joseph Roman, Bruno Andres, Pau Masana, Pau Chacon, Marçal Gonsalvez, Nacho Davila, Nil Bellmonte, Ramon Matas, Marc Marcet, Daniel Yañez, Alex Hereu, Gonzalo Morales, Marti Mila.

Entrenadors : N. Velasco i M. Olivier

Parcials: 13-6 14-5 13-7 17-4

El sitges va començar des d’un principi fort amb la defensa, d’on van treure avantatge, malgrat que el Ribes no en va tenir gaire en els tirs.

Proper cap de setmana D E S C A N S A

Sènior “A” – femení – 3ª Catalana – Grup 01

C.B. Martorell – Solvin “B” 50

Bàsquet Sitges – La Oca 47

Andrea Ll. 8, Gemma V. , Alba L. 9, Maria M. , Rosa Mª A. , Judit N. 9, Lorena M., Carol I. 14, Laia R. , Vinyet B. 7, Carme Ll., Maria M. , Raquel , Olga .

Entrenadors : I.Vicente Delegat: David Nuñez

Parcials: 14-15 7-10 15-12 14-10

Des de el primer minut el sitges era superior, però fallava cistelles fàcils que provocava que no poguessin marxar en el marcador de gaire diferencia. L'encert des de la línia de 6,25 de les noies de Martorell feia que recuperessin distancia i mantenien el resultat igualat, així doncs a la mitja part només s'aconseguia marxar de 4 punts en el marcador (21-25)

Tot el tercer i quart període les locals es col·locaven en una zona 2-1-2, en atac no es baixava el ritme i s'aconseguia atacar la zona força bé però el Martorell seguia estar igual o més encertat des de el tir de mitja i llarga distancia, més l'efectivitat en tirs lliures feia que poc a poc anés igualant la distancia. L’últim període començava amb molta igualtat en el marcador, les sitgetanes aconseguien seguir dins el partit amb els tirs lliures anotats per la duresa de les faltes que fins aleshores no s'havien xiulat. A falta de 10 segons per acabar, amb possessió de l'equip local i 2 punts per sota, les sitgetanes aconseguien robar la pilota, però no s’arribava atacar, perdien la pilota i feien falta. La jugadora numero 10 només un dels dos tirs lliures i en l’últim segon es llençava un tir des de mig camp que gaire bé entrava. Amb una mica de sort les sitgetanes haguessin guanyat aquest partit que es mereixien després de jugar un millor bàsquet que les de Martorell.

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 19:30 hores contra La Escola Pia Igualada

Cadet “A” – femení – regular - Nivell “A2” – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 81

C.E. Sant Nicolau “1” 56

Andrea L, Andrea M, Andrea A, Andrea P, Olga R, Patricia G, Judit L, Olga, Silvia F, Raquel G, Carla A.
Entrenadors : G.Bover i M.Munne Delegat: Enrique Romero

Parcials: 20-12 20-13 18-19 23-12

Després d'un inici fluixet, l'equip a partir de la defensa va aconseguir un parcial de dotze a zero que va facilitar el joc posterior. Aquesta vegada les ajudes van funcionar i el rebot es va controlar força bé. En atac s'enllaçaven bones jugades d'equip alternades amb ràpids contra cops. Partit rodó, treballat des del principi.

Proper cap de setmana, diumenge a les 12:00 hores desplaçament a la pista del C.B. Nou Esplugues “A”

Cadet “B” – femení – regular - Nivell “C2” – Grup 02

Bàsquet Sitges “B” 99

Anfer Navarcles 20

Noelia G, Núria P, Clara M, Mireia C, Anna R, Maria M, Vinyet C, Eva V, Rebeca C, Clàudia A, Núria S, Mar R, Clara G.

Entrenadors : I.Vicente, M.Munne i C.Ivorra

Parcials: 20-4 37-2 22-6 20-8

Tot i les nombroses baixes per lesió o malaltia, les 7 jugadores del Cadet B van realitzar un partit molt bo, tant en defensa com en atac. Des del principi el partit va ser molt còmode per les locals i, gràcies a un gran encert de cara a cistella, van poder fer un rècord d’anotació. Felicitats i a seguir així noies!

Proper cap de setmana, dissabte a les 12:30 hores desplaçament a la pista del C.B. Vallirana.

Infantil “A” – femení – regular - Nivell “B2” – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 47

Jesuïtes Gracia – Kostka verd 46

Alba O, Ares C, Aroa A, Nerea A, Cristina R, Ariana R, Nicole V, Anna E, Randy R, Maica F.

Entrenadors : A.Lopez i L.Ripoll

Parcials: 6-4 10-4 8-5 5-17 9-6 7-7 prorroga 2-1

L'infantil guanya per la mínima a la pròrroga arrossegant un mal 4t quart.
Les infantils rebien a un equip invicte fins al moment i van sortir molt motivades i dures en defensa. A la mitja part es va arriba amb una distància de 9 punts per les sitgetanes, però el parcial de 5-17 al 4t quart va posar a les barcelonines per davant. Finalment es va recuperar una mica i es va poder lluitar la pròrroga.

Proper cap de setmana, dissabte a les 12:30 hores desplaçament a la pista del A.E. Casp.

Pre-Infantil “A” – femení – regular - Nivell “C” – Grup 03

C.B. Nou Esplugues 43

Sofia V, Aina N, Margaux D, Marta V, Claudia A, Marina S,Valaya M, Andrea B, Marta D, Dhara P, Tiare T.

Entrenadors : C.Sanchez

Proper cap de setmana, dissabte a les 9:15 hores desplaçament a la pista del B. Ateneu Montserrat.

Mini “A” – femení – regular - Nivell “C” – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 52

Bàsquet Ribes 42

Ona A, Nuria G, Emma S, Claudia B, Marina H, Paula L, Carolina F, Maria H, Julia B, Jaya, Kelly, Camila.

Entrenadors : I.Fernandez i V.Bosch Delegats : V.Gil i J.Serrano

Parcials: 6-4 12-4 2-8 5-3 6-7 8-4 3-8 10-4

Derbi molt igualat durant tot el partit, resolt a l'últim quart amb una merescuda victòria.

Proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores desplaçament a la pista del C.E. Joventut L’Hospitalet “B”

Mini “B” – femení – regular - Nivell “D” – Grup 03

Bàsquet Sitges “B” 19

C.B. Santpedor 59

Anna A, Berta A, Judit G, Alba T, Elisenda C, Jana L, Jana H, Beatriz G, Viney M, Paola C, Marina P, Nina M.

Entrenadors J.Nuñez i E.Trujillo

Parcials: 2-5 4-6 4-6 2-14 0-4 0-10 5-8 2-6

Partit jugat sense intensitat. no varem defensar com havíem i la falta de participació en el rebot, tenint en compte l'alçada de les rivals, ens va passar gran factura. la mala sort de l'altre equip de cara a cistella donava moltes opcions a agafar el rebot i sortir en contraatac, però les nostres jugadores no van ser capaces de fer-ho constantment. propera jornada toca descansar, el proper partit es el dia 12 de març a casa contra el S.A.Súria.

Comarcal – Benjamí “A” – femení – Grup “Verd”