GIMNÀSTICA

La Fundació debuta al campionat de Catalunya amb dos ors

Després de dos caps de setmana de competició femenina, aquest passat cap de setmana va ser el torn dels nois en la primera fase del Campionat de Catalunya

La competició va dur-se a terme al gimnàs de Salt, un dels escenaris habituals de la gimnàstica catalana. La Fundació hi va participar amb setze gimnastes que van competir en les categories de Base i de Promoció.

L’èxit més gran del vilanovins van aconseguir-lo els gimnastes del nivell 1 de Base. L’equip format pel Marc Espejo, en Luís Calalini i en Manel López va pujar al lloc més alt del podi. Aquesta classificació va ser possible gràcies a l’or d’en Marc i a les sisena i setena posicions d’en Luís i en Manel, respectivament, en la competició individual. En el nivell 3, La Fundació hi presentava dos gimnastes que tampoc ho van fer gens malament, ja que es van classificar en les posicions de finalista. En Jaume Olivella va ser sisè i en Salvador Sánchez va ser vuitè. Finalment, en el nivell 5, en Joan Raya va aconseguir també una medalla, en aquest cas la de bronze, completant una molt bona primera fase per la categoria de Base vilanovina.

Pel que fa a la categoria de Promoció, La Fundació hi va portar dos equips. El primer d’ells, format per l’Aitor Alayeto (8è individual), l’Arnau Martí (17è), en Pau Perea (29è), en Pablo Pastor (35è) i en Francesc García (33è) va ser sisè. Just darrera seu, en la setena posició es va classificar el segon
equip del club. Aquest estava format per en Pau Espero (21è), en Marçal Rioja (25è), l’Óscar Montalbán (27è), en Joel Martínez (30è) i l’Iván Sánchez (43è).

La propera cita de la gimnàstica artística masculina serà la segona fase del propi Campionat de Catalunya, però la seu les dates encara estan per determinar.