hoquei patins

El Vilanova perd clarament a Portugal

S'hauran de remuntar ters gols de desavantatge

En la primera part l’encontre ha estat molt igualat, amb contínues accions en una i altra àrea, però els locals en el minut 17 i mig han inaugurat el marcador en rematar Tiago Santos una bola rebutjada pel pal a tret de Pereira. Però la desgràcia pel Pati ha arribat mig minut més tard quan un clar penal l’ha transformat el mateix T. Santos. El Vilanova no ha caigut en desànim i Galán en el minut 21 escurçava diferències i tornava a entrar en el partit, però a manca d’un minut pel final una bona jugada de Tiago Santos l’ha rematat To Silva i feia pujar el tercer gol portuguès en el marcador.

La segona part ha començat amb el mateix guió que la primera, però el Patí en el minut 4 ha marcat el seu segon gol en desviar Bartrés una bola davant el porter. Dos minuts més els arbitres han assenyalat una falta directa més que rigorosa contra el Patí amb targeta blava a Galán. La falta l’ha transformat Tiago Santos, però menys d’un minut més tard Rocasalbas marcava el tercer gol dels catalans. A manca de deu minut To Neves (agafeu-se 44 anys) feia el cinquè gol local. El Vilanova podia haver tornat a entrar en el partit si J. Ferrer hagués transformat una falta directa acumulativa o una bola de Creus no s’hagués estavellat en el pal.

El Oliveirense ha tornat a marcar obra de To Neves en el minut 18 i un minut més tard el mateix To Neves en transformar una falta directa acumulativa feia el setè gol local. A manca d’un minut Rocasalbas ha transformat un penal i deixa el partit de tornada una mica més obert.

Mal resultat pel Vilanova que a fe de ser sincers haurà de treballar molt i bé per remuntar l’el.liminatòria, ja que l’Oliverense te molt ofici i ja veurem com “adorm” el partit de tornada. Però hem de tenir esperança, ja que es el darrer que hem de perdre

FITXA TÈCNICA
Arbitres Srs. Ferrari i Matteo Galoppi d’ Itàlia. Arbitratge estil europeu. Amb això ho diem tot

U.E.OLIVEIRENSE .- Domingos Pinho, To Neves, Diogo Silva, To Silva, Resende (equip inicial) Tiago Santos, N. Pereira, Araujo,

C.P. VILANOVA .- LL. Gil. ,Rocasalbas , J. Bartrés ,J. Ferrer Galán ( equip inicial), F. Gil ,Creus, Roca

GOLS.-

Primera part
1-0 T. Santos (min 17 i mig); 2-0 Tiago Santos de penal ( min 18), 2-1- Galán ( min 21) ; 3-1- To Silva ( min 24)

Segona part
3-2- Bartrés ( min4), 4-2- Tiago Santos FD ( min6); 4-3- Rocasalbas ( min 7), 5-3- To Nevés ( min 15); 6-3- To Neves ( min 18), 7-3- To Neves de falta directa acumulativa ( min 19)7-4- Rocasalbas de penal ( min 24)

INCIDÈNCIES:

Partit disputat en el Pavelló Dr. S. Machado d’Oliveira d’Azemeis, amb una molt bona entrada de públic

Targetes Blaves directes: Galán