Primera i important victòria del Cusal a casa en la lluita per la permanència

Primera Catalana – fase permanència

CE VILANOVA-CUSAL 26 –CH ESPLUGUES 24

16-13 a la mitja part

CEVG: Joaquin,Marti,Julio (8), Jordi (4), Genis (3), Adrià (3), Quique (1), Pepe , Adrian B., Roger , Jose A., Jonathan (3) i Marc (4) .

El Cusal va salvar la segona gran final d’aquesta fase de permanència amb un treballat i importantíssim triomf davant l’Handbol Esplugues, que en tot moment va plantar cara i va lluitar per endur-se també uns punts cabdals per ells. Els vilanovins, van haver de treballar fins al darrer minut per no deixar escapar la victòria i el pavelló va respirar amb el darrer xiulet dels arbitres.

El partit va començar força bé pels locals que amb un joc ràpid i resolent bé els atacs davant la porteria visitant ,de seguida van agafar les regnes del marcador. Un curt avantatge que els grocs no van aconseguir consolidar, no aprofitant les exclusions dels jugadors de l’Esplugues, i en canvi si facilitant, amb alguns despistes defensius que els jugadors del Baix Llobregat es mantinguessin dins del partit.

A la segona part, els vilanovins van marcar de sortida i això els hi donà la màxima diferencia en el marcador de tot el partit, 17-13, però la reacció de l’Esplugues no es va fer esperar i amb un parcial de 1-5 van empatar el partit i amb un nou gol es posaren per primera i única vegada per davant en el marcador. Van ser moments de desconcert vilanoví, que van fer témer una nova decepció groga. El partit s’estava travant, amb pocs gols i moltes faltes. El Vilanova va fer només dos gols ens els primers 15 minuts de la segona part.

El Vilanova, però va reaccionar, i a partir del minut 20, va lluitar i treballar conscient de que aquesta victòria no es podia escapar del Garraf, i va saber jugar molt millor que el rival els tensos darrers minuts. Al finals doncs, dos punts importantíssims per a seguir creient en la permanència a primera Catalana.

La propera setmana, desplaçament a Alcarràs, per jugar davant d’un equip teòricament accessible, que es el cuer d’aquesta classificació.

Sènior B

Tercera catalana grup B

El Vilanova fa el millor partit de la temporada davant del líder

CE Vilanova 25 – CH Gavà 30

13-16 a la primera part
CEVG: Edu, Antonio, Genís (7), Iván (1), Jose A. (1),Javi (2), Isma, Sergi M. (1), Francesc (5), Jose M, Jesús, Juan P. (1), Adrian (2), i Roger (5).
Molt bon partit del Vilanova, davant el líder invicte de la categoria, en un partit que en tot moment va donar la cara i va lluitar, tot i ser conscient de la superioritat d’un equip com el de Gavà, posant-li les coses més difícils dels que segurament es pensaven al arribar al Pavelló del Garraf.

Amb un equip minvat per les baixes, els vilanovins, van demostrar la seva progressió com a conjunt i la seva consistència en partits d’aquestes característiques. El partit va començar força bé pels locals que amb un parcial de 3-0 donaven un primer avís als líders. La reacció visitant no es va fer esperar i desprès d’igualar el marcador, el partit va entrar en una fase de lluita, igualtat i alternança en el marcador, que el Gavà, aprofitant la falta de tensió local en alguns moments, i aportant la seva major experiència van decantar al seu favor.

A la segona part, els visitants semblaven decidits a tancar ja el partit, amb un millor posicionament a la pista i amb més eficàcia davant la porteria local, que els vilanovins amb un joc massa precipitat , no podien aturar. Però quan el partit semblava ja definit, tres gols consecutius del Francesc des de l’extrem van tornar a posar els grocs dins del matx, i van fer revifar el joc fins al final.

Derrota dels jugadors locals davant del líder, però amb la satisfacció d’haver jugat el millor partit de la temporada i d’haver complicat el partit a tot un equip superior com el Gavà.