BÀSQUET

El CB Samà celebra el primer campus de setmana blanca

El campus va comptar amb 70 nens i nenes

VD 21-03-2011 0:09 Lectures 142

Arxivat a:

El club vilanoví va celebrar la primera edició del seu campus de setmana blanca. El campus va ser tot un èxit ja que va contar amb 70 nens i nenes de la ciutat i, inclús, algun jugador de Barcelona. Aquesta primera edició, i segurament l’última, ja que no es preveuen més setmanes blanques, va ser celebrada al Pavelló de les Casernes, amb l’horari ja habitual d’aquests campus organitzats pel Samà, de 9h del matí a 13h, donant la possibilitat d’una hora d’acollida abans i després. A part també es va oferir un servei de menjador.

La edat va ser entre els tres i els setze anys. Els més petits van estar treballant amb jocs i tocs carnavalescos amb manualitats i disfresses. Els de cicle inicial i mitjà es van centrar una mica més específicament en el bàsquet i algunes competicions, mentre que els més grans van treballar, com a més important, la tàctica individual.

El primer dia, dilluns, el campus va contar amb pocs nens, ja que només van haver 33. El fet de que fos un dia després de la comparsa i festes de carnaval va fer que molts nens es quedessin a casa. Però un dia després va incrementar d’una manera increïble el nombre de nens. Es va arribar d’un dia a un altre a superar els seixanta jugadors/es. Molts nens van optar per ampliar els dies que havien escollit de campus i quasi tots van estar tota la setmana o quatre dies (el club oferia escollir els dies de campus que es volien realitzar).

Com sempre el CB Samà en tots els seus campus, els nens i nenes van contar amb nombrosos regals, ja siguin per obsequis d’inscripció o premis de competicions. Els nens van gaudir amb tots els monitor, gairebé apunt d’arribar a la desena, i van finalitzar el campus amb moltes ganes de repetir.

Ara, el Club Bàsquet Samà prepara amb moltes forces i energies el següent campus, el de Setmana Santa, on s’espera que es superi la centena de jugadors.


ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No