FUTBOL

Empat, tot i les ocasions clares de gol

CF Balaguer 1 - 1 CF Vilanova

El partit ha començat amb un Vilanova molt endollat al partit, per tal d'emportar-se el tres punts cap a casa. En el minut 12 Carlitos rebia un esfèric dintre a l'àrea on s'han avançat els defenses i el control davant del porter, se li ha quedat enrere i no ha pogut rematar a porteria. El Vilanova feia una pressió desde tres quarts de camp, que feia que el Balaguer no pogués passar del mig del camp i això feia que el Vilanova tingués més facilitats en arribar a l'àrea de Nogués. En el minut 17 Marcos que havia guanyat l'esquena als defenses, ha passat cap Acosta que en l'intent de fer una centrada, li ha sortit un xut que ha obligat a Nogués ha estirar-se per enviar l'esfèric a córner. En el minut 36 la primera arribava a l'àrea de Mario del Balaguer, l'ha conduït Ribera que ha marxat de Kiki fins la línia de fons on ha centrat ras i l'esfèric s'ha passat per davant de la porteria de Mario sense que cap jugador entrés a rematar. Ja a les acaballes de la primera meitat, en el minut 42 Carlitos per banda esquerra ha entrat dintre de l'àrea fent una passada de mort cap a Marcos que ha rematat i l'ha enviat al cos del porter Nogués.

A la represa ha continuat la mateixa tònica de partit que a la primera meitat, el Vilanova pressionant de mig camp cap amunt, sense deixar sortir el Balaguer del seu propi camp. En el minut 54 Acosta s'ha disposat a treure un córner que al punt de penal ha refusat un defensa cap a fora de l'àrea on l'ha rebut Sergi Pérez, que ha engaltat l'esfèric tal com venia per enviar-lo per l'escaire dintre de la xarxa i així fer pujar el 0 a 1 el marcador.

El Vilanova havia trobat el premi ha tantes ocasions de gol que havia creat durant el partit, però encara faltava un gol més per estar mes tranquils. En el minut 62 Cristian ha tingut el 0 a 2 després de fer una paret amb Carlitos que li ha tornat centrant cap al punt de penal i el remat de cap de Cristian ha fet que Nogués s'hagués de lluir enviant l'esfèric a córner. El Balaguer no creava massa perill i sort tenia del seu porter Nogués, que avui ha tingut el seu gran dia sota pals ja que de moment amb totes les aturades de mèrit, estava evitant la golejada del seu equip. En el minut 73 Sergi Diaz ha fet una passada bombejada cap a Cristian, que davant la sortida del porter ha volgut provar una vaselina, però un defensa l'ha desviat.

El Balaguer estava bolcat a l'atac, per buscar el gol que els dongués l'empat. En el minut 76 Genis s'ha fet una autopassada a la frontal de l'àrea on davant la sortida de Mario, ha enviat l'esfèric dintre de la xarxa per fer pujar el 1 a 1 el marcador. El Balaguer amb el gol ha vist com la gent que hi havia al camp animava de nou, però no aconseguien arribar fins l'àrea rival. En el minut 89 Gascon ha tingut el 1 a 2 després de rematar de cap l'esfèric a centrada de Cristian, que ha sortit fregant el pal dret de la porteria. Ja en temps de descompte Figueras ha centrat a l'àrea on Padrones ha pentinat enrere i l'esfèric s'ha passejat per davant de la porteria de Mario.

C.F.BALAGUER: Nogués, Pons, Giribet, Egea, Gonzalez, Tenorio, Esteve (56’ Figueras), Ciruela, Benet, Figuerola (67’ Padrones) i Ribera (49’ Genis)

C.F.VILANOVA: Mario, Valldosera, Mañosa, Marcos (82’ Einard), Carlitos (74’ Gascon), Pitu, Cristian, Kiki, Sergi Diaz, Sergi Perez i Acosta (88’ Fede)

ÀRBITRE: Jordi Jose Barrera

AUXILIARS: Robas Bondia i Melus Fierro

ASSISTENCIA: 200 Espectadors