Tennis taula

L’Innovallar B haurà d’esperar per la permanència

4-1 a camp de l'Igualada

Jordi 21-03-2011 12:50 Lectures 113

Arxivat a:

Jordi Cepero

Jordi Cepero

Derrota a camp de L’Igualada per 4-1 del segon equip dels vilanovins a tercera nacional. Els del Garraf encara no tenen assegurada la permanència matemàtica, quedant un partit per guanyar o una derrota de tres que falten de La Selva del Camp.
En el partit no van haver gaires opcions i tots els punts van ser força clars. Beltran guanyava a Milà 3-0 desprès d’un primer onze on dues faltes de servei seguides de Milà van revifar a al millor dels igualadins que ja no va afluixar. Francesc Conde no va tenir moltes opcions en els seus dos punts. Jordi Cepero sumaria l’únic punt dels visitants 3-1 sobre el jugador juvenil dels de l’Anoia. El dobles seria determinant per donar tranquil•litat als locals que el guanyaven per 3-1 a la parella Milà-Cepero, que van començar molt bé, van tenir opcions pels 2-1 a favor i van anar perdent confiança.

En definitiva una derrota que podia entrar en la lògica contra un equip ficat en la lluita per la fase d’ascens, els del Garraf han de seguir lluitant per la propera setmana.

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent