Tennis taula

L’Innovallar B haurà d’esperar per la permanència

4-1 a camp de l'Igualada

Jordi 21-03-2011 12:50 Lectures 131

Arxivat a:

Jordi Cepero

Jordi Cepero

Derrota a camp de L’Igualada per 4-1 del segon equip dels vilanovins a tercera nacional. Els del Garraf encara no tenen assegurada la permanència matemàtica, quedant un partit per guanyar o una derrota de tres que falten de La Selva del Camp.
En el partit no van haver gaires opcions i tots els punts van ser força clars. Beltran guanyava a Milà 3-0 desprès d’un primer onze on dues faltes de servei seguides de Milà van revifar a al millor dels igualadins que ja no va afluixar. Francesc Conde no va tenir moltes opcions en els seus dos punts. Jordi Cepero sumaria l’únic punt dels visitants 3-1 sobre el jugador juvenil dels de l’Anoia. El dobles seria determinant per donar tranquil•litat als locals que el guanyaven per 3-1 a la parella Milà-Cepero, que van començar molt bé, van tenir opcions pels 2-1 a favor i van anar perdent confiança.

En definitiva una derrota que podia entrar en la lògica contra un equip ficat en la lluita per la fase d’ascens, els del Garraf han de seguir lluitant per la propera setmana.

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No