Sènior “A” – masculí - Copa Catalunya – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 62

M.Perez , C.Fuentes , A.Mestres 10, M.Sabaté , D.Rodriguez 14, J.Torres 2, D.Carreter 15, N.Velasco , A.Barro 2, X.Sabaté 5, I.Figols 14, I.Vicente.
Entrenadors : E.Piñero i R.Esteller Delegat: David Nuñez

Parcials: 18-19 22-12 12-18 9-13

El Club Bàsquet Sitges, primer classificat amb 20 partits guanyats i tres perduts, visitava el passat diumenge la pista del C.B. Prat que era el penúltim classificat amb tan sols set partits guanyats i per tant ocupant places de descens directe. Així doncs segons la classificació i els darrers desplaçaments del Sitges semblava que el partit seria fàcil, però tal i com indica el resultat final 61-62, de fàcil no hi ha cap equip en aquesta, la màxima categoria de la Federació Catalana de Basquetbol. Fins i tot l’últim, com la setmana passada el Terrassa o el penúltim com aquesta setmana el C.B. Prat, poden a final de competició posar-te les coses més difícils que alguns del equips capdavanters o millors classificats que no s’hi juguen tant com els darrers.

Piñero segueix sense poder comptar encara aquesta setmana amb el Ignasi Vicente i torna a convocar a Nacho Velasco base del Junior. El cinc inicial el formaren Marc Sabater, David Rodríguez, Dani Carreter, Xavi Sabater i Isaac Figols. El partit començà amb dos triples del jugador Nº 7 del Prat Fernández, cosa que donà una mica de idea de la intensitat de la defensa del Sitges, que inicià el partit molt relaxat pensant que jugaven contra el penúltim classificat. Tímida reacció del Sitges que al minut set empatava a 11, al final del primer quart 18-19. Desastrós inici del segon quart on el Sitges encaixava quatre triples pràcticament consecutius i un parcial de 19-6 que deixaven un marcador global 38-25, en els darrers minuts abans del descans es retallaríem les diferències fins el 40-31 de la mitja part.

“Reflexió i acte de constricció” en el vestidor per sortir en el tercer quart amb una bona actitud defensiva i aconseguir un parcial de 2-12 en el global 42-41. El Sitges tornava a entrar al partit a mig tercer quart a 45, d’aquí fins el final del quart intercanvi de cistelles per finalitzar 52-49, a manca dels últims 10 minuts. El Sitges iniciava el darrer i decisiu quart amb un parcial de 0-7 i es posava per davant en el marcador per primera vegada des del final del primer quart, 52-56. Dos triples consecutius del jugador local López, tornaven a donar avantatge al Prat 58-56 minut tres, minut nou empat a 60, dos punts de Torres 60-62 i tirs lliures per Adrià que falla tots dos, atac del Prat i llançament els darrers segons amb personal de Mestres sobre Vázquez, del Prat, que anota el primer 61-62 i llança el segon per forçar la pròrroga i falla amb el que el Sitges guanya el partit per la mínima davant el penúltim classificat.

El Sitges continua una setmana més liderant la classificació en solitari amb dos partits d’avantatge sobre el segon classificat a manca de sis jornades, el C. B. Sitges té que seguir fidel al seu estil de joc i no pot canviar de mentalitat depenent on es trobí a la classificació el adversari d’aquella setmana. El Sitges té que seguir jugant amb la mateixa concentració, intensitat i actitud per no patir ensurts com el d’aquesta setmana i seguir tenint el respecte de tots els equips i que segueixin pensant que el partit contra el Sitges és un partit perdut perquè el Sitges és d’una altra lliga.

Aquesta setmana visita la Pista de Pins Vens a les 18:00 hores el C.N. Tàrrega “A” que es el dotze classificat en zona de promoció de descens.

Sènior “B” – masculí – 2ª Catalana – Grup 02

C.E. Gelida 77

Bàsquet Sitges – Quality Methode “B” 68

P.Lahoz, J.Dominguez 4, T.Caverdos 14, C.Sanchez 3, A.Sant 14, N.Guillen 7, M.Lahoz , M.Perez 9, T.Marcer 18, P.Lopez , M.Hopper , J.Borrell 2, N.Velasco.
Entrenadors : J.López i F.Dominguez

Parcials: 20-22 17-20 20-11 20-15

Una setmana més el Sènior “B” del C.B. Sitges tenia un complicat desplaçament i això és el que té anar al final de la classificació i és que quasi tots els desplaçaments són contra equips que tenen millors resultats. Aquesta setmana es visitava la pista del quart classificat el C. B. Gelida amb opcions d’ascens i al igual que altres setmanes que s’han visitat pistes com la de l’Almeda o el Casal de Vilafranca el Sènior B del Sitges ha tingut opcions fins els darrers minuts de partit.
Aquesta setmana amb un cinc inicial format per Toni Mercer, Jordi Domínguez, Mauro Pérez, Julià Borrel i Aniol Sant el Sitges sorprenia el Gelida amb un 0-6 el minut tres, que al final del quart seria un 20-22. En el segon quart la bona defensa i l’encert en els triples d’Aniol, Caverdós i Noel feien que el Sitges arribés a la mitja part dominant en el marcador 37-42.

En el tercer quart el percentatge d’encert del Sitges baixà i es trobaren a faltar els triples anotats en la primera part, amb tan sols 11 punts en el tercer quart per els 20 que encistellà el Gelida i s’arribà a la fi del quart amb el marcador 57-53. Al inici del últim quart el Gelida marxava en el marcador amb un parcial de 7-0 (64-53), però el Sitges retallaria les diferències fins el 69-66 del minut nou, en els darrers dos minuts el Sitges tan sols anotaria dos punts des del tir lliure en tant que el Gelida en faria 8, resultat final 77-68.

Per la part baixa de la classificació les coses s’estrenyen una mica més en guanyar el Cubelles aquesta setmana i per tant els dos darrers classificats Gavà i Cubelles, perseguidors del Sitges, es troben amb un sol partit guanyat menys. Recordem que les dues darreres places són de descens directe en tant que de l’onzena a la catorzena, posició del C.B. Sitges actual, obliga a jugar la promoció de permanència.

Aquesta setmana el Quality Methode C.B. Sitges rep a les 16:00 hores de dissabte a Pins Vens, el Servifuster - Castelldefels, que és el sisè classificat amb setze partits guanyats, deu més que el Sènior “B” del C.B. Sitges

Júnior “A” – masculí - Nivell “A” – Grup 06

Basket Almeda “2” 52

Bàsquet Sitges “A” – Cal Noi 61

C.Nogales, D.Bernaus, F.Gracia, D.Navarro, D.Paniagua, A.Roca, A.Font, O.Olearte, P.Sant, I.Velasco, S.Roig, A.Piquè.

Entrenador: Cristian Sánchez Delegat: Àngel Paniagua

Parcials: 13-21 15-9 14-10 10-21

Aquesta setmana el Sitges es troba amb un equip rival directe, l’inici del partit comença molt be amb un resultat còmode de 8 punts de diferencia obligant a l’equip rival a defensar amb zona, aquesta diferencia de punts durant l’inici va ser gràcies a la dura defensa i la concentració apretant el base tota la pista i treballant la línia de pase del jugadors exteriors. A falta de tres minuts per arribar a la mitja part en el marcador hi havia una diferencia de 12 punts que van escorçar a 2 per precipitació en atac i una defensa més relaxada.

En l’inici del tercer període ens fiquem per darrera del marcador baixant el percentatges en la línia de tir lliure i creant conflictes dintre de pista per culpa de l’equip local a l'escopir a un jugador del Sitges. Desprès de demanar un temps mort tornant a entrar dins del partit i recuperant el partit amb un marcador de 45-45 , la tònica del partit es la mateixa fins a falta de 3 minuts que amb un defensa en zona, trenquem el seu joc i fem un parcial de 0-4 que provoca una actitud molt positiva ens el jugadors del Sitges per seguir defensant, l’Almeda no sap com atac i es decanta per fer joc brut i buscar les faltes, fent que els jugadors dels Sitges tinguessin oportunitat de sentenciar el partit en la línia de tirs lliures.

El proper cap de setmana, dissabte a Pins Vens a les 12:00 hores contra C.B. Castelldefels 2

Cadet “A” – masculí – regular - Nivell “A2” – Grup 06

Basquet Molins “A” 43

Bàsquet Sitges “A” 47

M.Sequerra, A.Sanjose, J.Lopez, G.Albes, J.Solis, E.Retamero, N.Borrell, L.Perez, B.Aguilar, D.Nieto, T.Velasco.

Entrenadors : G.Bover i M.Lahoz Delegat : Roman Perez

Parcials: 10-10 8-13 13-9 12-15

Després d'un partit no gaire vistos del Bàsquet Sitges, aquest a aconseguit una victòria molt ajustada. El joc ha estat irregular en tot moment i no s'ha vist una bona compaginació entre els jugadors a la pista.
El proper cap de setmana, dissabte a Pins Vens a les 12:00 hores contra C.B. Martorell – Solvin “A”

Cadet “B” – masculí – regular - Nivell “C1” – Grup 01

Basquet Molins “B” 70

Bàsquet Sitges “B” 64

H.Baig, R.Matas, D.Martinez, J.Martinez, M.Marcet, M.Tsvetkov, X.Matas, D.Almirall, P.Lopez, S.Gonzalez, P.Martinez, F.Olivella, J.Martinez.

Entrenadors : J.Lopez i C.Lopez
El proper cap de setmana, dissabte a Pins Vens a les 10:30 hores contra C.B. Roquetes

Cadet “C” – masculí – regular - Nivell “C2” – Grup 04

Climasol – Roser “E” 78

Bàsquet Sitges “C” 27

M.Sella, E.Navarro, O.Alcocer, A.Campillo, B.Arnaudas, D.Lazaro, G.Pique, L.Itarte, D.Alvarez, O.Porras, A.Almirall.

Entrenadors : N.Guillen Delegat : Santi Navarro

Parcials: 20-3 18-4 20-12 20-8

Dolorosa derrota

El cadet C del Bàsquet Sitges no va tenir cap possibilitat de victòria al camp del Roser que amb aquesta victòria guanya l’averaig amb els sitgetans i la segona plaça.

El proper cap de setmana, dissabte a Pins Vens a les 9:00 hores contra C.E. Thau

Infantil “A” – masculí – regular - Nivell “A2” – Grup 03

Bàsquet Sitges “A”

M.Rodrigo, A.Canovas, I.Morales, S.Otaduy, I.Royo, J.Quintana, E.Hernandez, B.Melo.

Entrenadors : A.Sant

Jornada de D E S C A N S

El proper cap de setmana, dissabte a Pins Vens a les 10:30 hores contra C.B. Prat “A”

Infantil “B” – masculí – regular - Nivell “D” – Grup 02

Bàsquet Sitges “B”

A.Galindo, D.Mezo, S.Pares, X.Carbonell, Y.Choquet, V.Llonch, S.Perez, Y.Nuñez.
Entrenadors : P.Castaño i F.Gracia

El proper cap de setmana, dissabte a Pins Vens a les 12:00 hores contra C.B. Abrera

Pre-Infantil “A” – masculí – regular - Nivell “B2” – Grup 03

C.B. Prat 47

Bàsquet Sitges “A” 51

V.Maso, D.Selma, N.Bernad, D.Alcazar, L.Jose, D.Marti, A.Marti, X.Uria, D.Sanjose, O.Camprubi, H.Goya, J.Sella.

Entrenadors : P.Lahoz i A.Lara Delegat : Antoni Uria

Parcials: 5-10 7-9 4-8 7-8 5-7 19-9

El sitges ha fet una primera part molt forta i ho ha deixat tot a la pista, això ha ajudat a prendre gran avantatge sobre el prat, han fet uns contraatacs molt ràpids i amb precisió, i una defensa molt dura que ha dut al prat a tirar de fora la botella.

En la segona part el equip del Prat a fet una apretada que el Sitges ha agut de parar en un primer moment però que s'ha vits superat en l’últim període per un superior Prat que a remuntat fins a quedar-se a 4 punts al final del partit.

El proper cap de setmana, dissabte a Pins Vens a les 9:00 hores contra Vedruna - Gracia

Mini “A” – masculí – regular - Nivell “B2” – Grup 01

C.B. Olesa “B” 74

Bàsquet Sitges “A” 38

J.Planas, M.Puig, X.Mila, O.Capdevila, A.Ripoll, A.Ibañez, I.Grau, F.Albadalejo, V.Alemany, J.Vila.
Entrenadors : P.Sant Delegat : Marta Schuster

Parcials: 3-5 6-7 16-2 4-2 20-3 5-3 13-8 7-4

Bon començament del Sitges, aguantant en defensa i amb un bon atac durant els primers dos quarts. A partir del tercer, els sitgetans es van relaxar i van deixar passar l’oportunitat de guanyar un partit important.

Mini “B” – masculí – regular - Nivell “C1” – Grup 04

Campus 2011 EBCB Cornella 60

Bàsquet Sitges “B” 63

P.Arnau, M.Aumatell, P.Rodrigo, F.Alcocer, O.Royo, D.Villellas, C.Izquierdo, B.Magdalena, A.Llopis, R.Garcia, A.Casterad, M.Zitan, A.Sole.

Entrenadors : A.Llorens Delegat : Isabel Moreno

Parcials: 2-11 7-4 10-4 5-15 14-4 7-14 6-5 9-6

Victòria important aquest cap de setmana, seguirem treballant per poder completar aquesta

segona volta amb millors resultats i molt més treball. Enhorabona nois.

El proper cap de setmana, dissabte a Pins Vens a les 9:00 hores contra Bàsquet Ribes “B”

Comarcal – Benjamí “A” – masculí – Grup “Blau”

C.B. Cubelles – Vora del Mar

Joseph Roman, Bruno Andres, Pau Masana, Pau Chacon, Marçal Gonsalvez, Nacho Davila, Nil Bellmonte, Ramon Matas, Marc Marcet, Daniel Yañez, Alex Hereu, Gonzalo Morales, Marti Mila.
Entrenadors : N. Velasco i M. Olivier
El proper cap de setmana, divendres a l’Escola Miquel Utrillo a les 18:00 hores contra la Escola Llebetx
Sènior “A” – femení – 3ª Catalana – Grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 34

S.A. Suria 72
Andrea Ll. , Gemma V. , Alba L. , Maria M. , Rosa Mª A. , Judit N. , Lorena M., Carol I. , Laia R. , Vinyet B. , Carme Ll., Maria M. , Raquel , Olga .
Entrenadors : I.Vicente Delegat: David Nuñez

Parcials: 15-13 4-22 10-15 5-22

Només el primer període les locals aconseguien plantar cara, la resta del partit dominava el Súria gracies a les facilitats que donaven les nostres jugadores. L'equip visitant es jugava seguir dalt en la classificació, però les sitgetanes podrien haver fet un molt millor paper.

Esperem que l'actitud canvi properament per defensar els colors del club.
El proper cap de setmana, dissabte a Pins Vens a les 19:30 hores contra Himesa Sallent Asfe

Cadet “A” – femení – regular - Nivell “A2” – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 73

FCIA. Torreblanca – Santfeliuenc 34

Andrea L, Andrea M, Andrea A, Andrea P, Olga R, Patricia G, Judit L, Olga, Silvia F, Raquel G, Carla A.

Entrenadors : G.Bover i M.Munne Delegat: Enrique Romero

Parcials: 29-15 16-7 10-9 18-3

Partit molt seriós. Les cadets, tot i obtenir un bon avantatge a la mitja part, no van parar de treballar en atac i en defensa fins a l'últim minut per endur-se el partit.

Proper cap de setmana, dissabte a les 10:45 hores desplaçament a la pista del Bàsquet Sama “B”

Cadet “B” – femení – regular - Nivell “C2” – Grup 02

Bàsquet Sitges “B” 37

AE L’Esquitx 45

Noelia G, Núria P, Clara M, Mireia C, Anna R, Maria M, Vinyet C, Eva V, Rebeca C, Clàudia A, Núria S, Mar R, Clara G.

Entrenadors : I.Vicente, M.Munne i C.Ivorra

Parcials: 7-10 13-12 7-10 10-13

El passat dissabte es va jugar el partit ajornat contra AE l'Esquitx. Tot i el bon ambient a la grada i la motivació que això comporta, les sitgetanes no van saber atacar la defensa zonal de l'equip visitant. Així, l'enorme dificultat en atac i força badades en defensa van fer que les nostres noies perdessin l'encontre. Volem animar a les noies i donar les gràcies a l'afició.

Proper cap de setmana, dissabte a les 16:30 hores desplaçament a la pista del C.B. Olesa

Infantil “A” – femení – regular - Nivell “B2” – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 40

S.E. Sant Joan de Mata 50
Alba O, Ares C, Aroa A, Nerea A, Cristina R, Ariana R, Nicole V, Anna E, Randy R, Maica F.

Entrenadors : A.Lopez i L.Ripoll

Proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores desplaçament a la pista del SMP Xamba

Pre-Infantil “A” – femení – regular - Nivell “C” – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 26

AEC Collblanc – Torrassa 62

Sofia V, Aina N, Margaux D, Marta V, Claudia A, Marina S,Valaya M, Andrea B, Marta D, Dhara P, Tiare T.

Entrenadors : C.Sanchez

Poca cosa a fer contra les primeres. Partit marcat per un mal inici, a la segona part es va resistir una mica mes.

Proper cap de setmana, dissabte a les 9:30 hores desplaçament a la pista del Casino del Centre

Mini “A” – femení – regular - Nivell “C” – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 43

Escola Joviat “B” 28

Ona A, Nuria G, Emma S, Claudia B, Marina H, Paula L, Carolina F, Maria H, Julia B, Jaya, Kelly, Camila.

Entrenadors : I.Fernandez i V.Bosch Delegats : V.Gil i J.Serrano

Parcials: 2-0 8-6 8-1 8-6 2-0 5-2 6-3 4-10

Bona defensa des de l'inici del partit, aconseguint atacs fàcils.

Proper cap de setmana, dissabte a les 9:30 hores desplaçament a la pista del A.E.S.E.

Mini “B” – femení – regular - Nivell “D” – Grup 03

Bàsquet Sitges “B” 25

C.B. Vilatorrada 80
Anna A, Berta A, Judit G, Alba T, Elisenda C, Jana L, Jana H, Beatriz G, Viney M, Paola C, Marina P, Nina M.
Entrenadors J.Nuñez i E.Trujillo

Parcials: 4-6 4-6 4-12 2-10 2-12 7-2 0-9 2-23

Bon inici de les sitgetanes, però aquest mateix inici va fer que es relaxessin i va baixar la intensitat en la defensa.

Proper cap de setmana, dissabte a les 9:15 hores desplaçament a la pista del SMP Xamba “2”

Comarcal – Benjamí “A” – femení – Grup “Verd”

Ampa el Cim “B”

Martina G, Belen F, Maria M, Laura N, Dori G, Alba M, Abril R, Maika H, Ona G, Ona R, Aina J, Sandra C, Judit H.

Entrenadors : C. Nogales i C. Piquer
El proper cap de setmana, divendres a l’Escola Miquel Utrillo a les 18:00 hores contra C.B. Ribes “C”