Per fi tornem a veure bon joc encara que no és recompensat amb la victòria

JÚNIOR MASCULÍ “A” (NIVELL C – REGULAR G04)
CB SAMÀ “A” - MVP CERVELLÓ 38-42

CB Samà: Miquel, Juan, Albert, Alex, Guillem, Josep, Gerard, Edgar
PER FI TORNEM A VEURE BON JOC ENCARA QUE NO ÉS RECOMPENSAT AMB LA VICTÒRIA.

El Samà va començar amb un quart fluix en atac però bo en defensa (2 - 9), i tot augurava que si seguíem així en defensa tindríem possibilitats de guanyar el partit. Però fins l'últim quart no vam aconseguir posar-nos per davant. Tot el partit va ser un intercanvi de cistelles on les diferències mai superaven els 4 punts.

I així arribem als minuts finals, un a baix pels samistes, un a dalt pels samistes, un a baix un altre cop i així successivament, fins que un error defensiu va provocar un 2+1 de l'equip visitant per poder posar el resultat al marcador final.

JÚNIOR MASCULÍ “B”(INTERTERRITORIAL–REGULAR G01)
CB VILADECANS - CB SAMÀ “B” 60-72

VICTORIA MOLT IMPORTANT FORA DE CASA.

Dissabte 2 d'abril a les 16.00 jugàvem a Viladecans. Desprès d'alguns partits amb falta de jugadors per lesions, vinculacions de jugadors amb el sènior A, etc., arribàvem a aquest partit amb els 13 integrants de l'equip una victòria ja moral abans de començar el match.

Com de costum, l'equip samista sortia molt fort amb una defensa individual de l'atac estàtic del Viladecans asfixiant, però gràcies als nostres regals i als contraatacs l'equip local aconseguia aguantar dins el partit. El resultat a la fi del primer quart era de 15 a 18. Destacar en aquest quart a David Fernández que amb 2 triples i dirigint l'equip molt bé en tasques de base.

Al segon quart el partit continuava amb la mateixa dinàmica gran encert en el tir exterior per part nostre, amb Marcel Pujadas amb 3 triples casi consecutius seguíem a dalt al marcador per 34-36. Però el balanç defensiu continuava penalitzant-nos molt amb cistelles fàcils per part del Viladecans.

Durant el tercer quart, moltes faltes ingènues que permetien 2+1 al equip rival o tirs lliures que no desaprofitaven i el Viladecans continuava dins el partit, encara que el domini del joc era pels samistes. 50-52 favorable.

L'últim quart decidiria el partit, i aquí va ser quan la defensa va canviar. L'equip es col·locava en zona 2-3 i aconseguia el seu objectiu, fer que el Viladecans no ataqués amb comoditat i no pogués utilitzar el recurs del contraatac. Cal destacar la figura d'Adrià Piñol que amb 11 punts en aquest quart i anotant tirs lliures decisius feien que el Samà guanyes el partit pel marcador final de 60-72..

JÚNIOR FEMENÍ (INTERTERRITORIAL – REGULAR G2)
CB SAMÀ “A” - LA SALLE REUS PLOMS 49-33

Parcials: 15-6 / 11-10 (26-16) / 17-6 (43-22) / 6-11 (49-33)

CB Samà: HELENA – JUDITH – ARIADNA J. – INGRID – IRENE - XÈNIA – LAIA – ARI – LAURA -NATALIA

EL TREBALL DE L’EQUIP ABANS DEL PARTIT HA ESTAT LA CLAU.
El passat cap de setmana les júniors del Samà van disputar dos partits d’obligada victòria si es volia seguir lluitant per les quatre places primeres. Les noies venien de dues derrotes justíssimes i seguides i havia provocat dubtes i incomoditats dins les jugadores. Un gran treball d’equip durant la setmana les va preparar per afrontar aquests dos partits vitals.

El dissabte el rival va ser el Reus Ploms que es troba en la lluita per mantenir la categoria d’Interterritorial. I per aquest motiu va plantejar una defensa zonal que incomodés l’atac de les locals.

Les samistes molt concentrades en el treball a realitzar van agafar les primeres avantatges en el marcador amb un 15 a 6 en el primer període gràcies al bon encert de la línia exterior i el rebot ofensiu.

En el segon període es va repetir la situació viscuda feia una setmana. Un Samà amb un atac fluid però sense encert i un Reus que amb tirs puntejats anotaven fins a posar-se a només 2 punts. Però les samistes van treure el caràcter i amb accions de força i encert van endossar un 8 a 0 tant de jugadores exteriors com interiors.

A partir del tercer període les vermelles van poder disputar un partit “plàcid” gràcies ala confiança i la superioritat palesa respecte al rival fins aconseguir diferències per sobre dels 20 punts.

En l’últim període el Reus va voler reaccionar però la confiança de l’equip i l’avantatge en el marcador va donar una victòria per 16 punts de diferència que va ajudar a treure’s la por de sobre.

Ara calia saber afrontar el partit del dia següent contra un AESE molt més competitiu.

CB SAMÀ “A” - AESE 46-40

Parcials: 5-6 / 5-13 (10-19) / 17-6 (27-25) / 19-15 (46-40)

CB Samà: HELENA – JUDITH – ARIADNA J. – INGRID – CERES - XÈNIA – LAIA – ARI – LAURA -NATALIA

UN COP MÉS L’EQUIP S’AIXECA DAVANT LA CAIGUDA.
Les júniors disputaven el partit contra l’AESE amb més confiança després de la victòria contra la Salle Reus però potser amb un pèl de falta de tensió tenint en compte la diferència de rival respecte el dia anterior.

En la roda d’escalfament ja s’entreveia que les samistes no estaven fines i faltava precisió. Tot i així la importància del partit va fer que les noies volguessin tirar-lo endavant.

L’inici va ser complicat. Les samistes perdien pilotes, erraven els tirs i les penetracions, i la defensa no acabava de ser del tot sòlida. Durant tot el primer quart van sortir les 10 jugadores a la pista per treure’s aquesta falta de tensió que requeria el partit.

Tot i així només es perdia d’un punt i ara calia estar més concentrades i millorar en aspectes com l’equilibri en el joc amb més pilotes interiors, carregar el rebot ofensiu i dominar millor el rebot defensiu.

Les samistes van sortir a la pista amb les idees clares però l’AESE ja havia entrat en el partit i s’havia convertit en molt perillós. La confiança de les visitants i els dubtes de les locals va trencar el partit a partir del minut 15 amb un parcial de 0 a 9 agafant una màxima avantatge de 11 punts.

A partir del tercer període la reiteració en una clara avantatge ofensiva va desencallar l’atac samista i va donar confiança a l’equip. Tot i posar-se a 4 punts l’AESE seguia jugant i va tornar a agafar 8 punts de diferència, però ara l’equip ja estava “endollat”.

Una magnífica reacció d’orgull, de punt d’honor i de bon bàsquet va donar ales a les vilanovines i va capgirar el marcador amb un vibrant i esplèndid tercer quart.

En el darrer període uns primers minuts amb intercanvis de cistelles fins al minut 4 i mig fins que una altra reacció i aquesta fulminant va mig sentenciar el partit aconseguint una avantatge de 10 punts (parcial d’11 a 0) a falta de 3 minuts per finalitzar. Però evidentment l’AESE va lluitar fins al final i amb 0 a 5 va escurçar diferències tot i que amb cap repercussió ja que les samistes van controlar el tempo d’un possible final ajustat.

S’acaba d’aconseguir el record de victòries en una temporada des de la creació de l’equip amb 19. Aquesta dada simbolitza l’alt nivell en les competicions en les que estan competint, la dificultat d’aconseguir una victòria i l’evolució que està aconseguint l’equip tot i les dificultats amb les que es troba.

La setmana vinent una altre doble sessió de partits. Divendres a la més que difícil pista del Vendrell i diumenge a les 9h a Vilanova contra el CN Terrassa.

Caldrà tenir el cap fred i només pensar en el treball de l’equip per afrontar el partit amb les màximes garanties contra un equip incòmode.

CADET MASCULÍ “A” (INTERTERRITORIAL–REGULAR G03)
CB SAMÀ “A” - CB IGUALADA 53-57

CB Samà: J.García (11), N.Murguizur (6), A.Miro (12), R.García (3), M.Canales (2), G.Birlanga (0), D.Martinez (6), M.Arroyo (8), J.Hernandez (2), J.Montesinos (3) i O.Ortí (0).

Àrbitre: Sr. Coll.

Parcials: 08-21, 8-8 (16-29), 20-12 (36-41), 17-16 (53-57)
EL CADET A DEL CB SAMÀ NO POT AMB L’IGUALADA

Un altre derrota pel cadet A del CB Samà que com demostra el resultat del primer quart necessita i es mereix una victòria urgentment per poder creure que son un equip capaç de competir amb qualsevol.

El parit va començar amb excessives imprecisions amb un rival a priori inferior, però que va mantenir la intensitat i la concentració durant tot el partit. Després dels nervis del principi, es va afegir la falta d’encert del segon quart, que tot i practicar millor bàsquet que el rival va finalitzar amb empat a vuit.

A la represa el conjunt Samista va sortir decidit a remontar el partit i així va ser, ja que en els següents 11 minuts van fer un parcial de més 17, posant-se 4 a sobre a falta de 9 minuts de partit. Van acusar l’esforç i tot i tenir tres atacs consecutius per acabar de trencar el partit, l’Igualada es va refer. El final de partit, on no hi ha manera de guanyar un partit igualat, la pressió i els nervis van poder amb el nostre equip, finalitzant, 53 a 57.

S’ha de seguir, perquè al final veurem els resultats de l’esforç i el bon treball que estem fent.

Proper partit, dissabte dia 09 d’abril a les 19:00 h contra el CB Cornellà.

CADET MASCULÍ “B” (CADET 1r ANY – REGULAR G01)
LLEIDA BÀSQUET - CB SAMÀ “A” 60-50

MAL PARTIT DEL CADET "B" A LA PISTA DEL LLEIDA BASQUETBOL ON VA CAURE DERROTAT PER 10 PUNTS DE DIFERÈNCIA.

El primer quart va marcar el partit ja que els lleidatans van sortir molt agressius i amb moltes variants ofensives i defensives. Aquest fet va fer que el samistes passessin moments complicats i finalment al resultat d'aquest quart va ser de 26 a 12 favorable al LL. B.

La resta de partit va ser un estira i arronsa per part dels dos equips, un per intentar trencar el matx i l'altre per remuntar i arribar al final amb opcions de victòria.

Finalment a manca de tres minuts els vilanovins es van col·locar a 10 punts amb possessió de pilota, però dues errades en el llançament els van abocar a la derrota.

Tot i portar 7 derrotes consecutives l'equip ha de continuar treballant encara més dur i fer una bona fase final d'aquesta temporada que senti les bases del proper any.

CADET MASCULÍ “C” (NIVELL B2 – REGULAR G05)
CB SAMÀ “C” - AESE “B” 40-54

CB Samà: J. Bustos, N. Del Santo, E. Romero, Sebastià. G, C. Vallès, Sergio. G, A. Luna, P. Garcia, M. Llorenç, A. Mingorance. Absències: R.Troche, J. Carrillo.

SAMÀ NO TÉ EL DIA. TOT I AIXÒ TÉ OPCIONS FINS ELS ÚLTIMS MINUTS.

Partit disputat dissabte al matí davant un rival directe que només tenia una victòria més que els locals. A casa seva, vam perdre a la pròrroga després d’anar guanyant de 20 punts, però que al final va estar robat per totes bandes.

El Samà va sortir adormit i l’equip rival ho va aprofitar marxant en el marcador de 6 punts. A partir d’aquí el partit va ser avorrit en tots els sentits, l’àrbitre en cada acció xiulava falta i el Samà desaprofitava els tirs lliures per apropar-se en el marcador. Això va ser el monòleg durant gaire bé els 20 minuts de la primera part.

Al tercer període el samà va sortir a trencar el partit i així ho va aconseguir, va remuntar els 6 punts en contra i es va situar dos punts per davant. Aleshores el Samà dominava i la diferència podria haver augmentat, però no va ser així. Al últim quart els nois del cadet van pagar molt car no haver sentenciat en el tercer període i l’equip contrari amb jugadors de segona fila, va saber trencar el partit. Massa tard per a la reacció Samista que al final ja va deixar anar el partit i la diferència va ser de 12 punts, que no reflexa per a res el final ajustat que es va produir.

La setmana que bé el Samà rep al cuer.

CADET FEMENÍ “A” (INTERTERRITORIAL–REGULAR G03)
BF CORNELLÀ “A” - CB SAMÀ “A” 60-68

CB Samà: Paula Toledo (4), María Usón (2), Anna Domènech (8), Marta (1), Irene (15), Paula Caballero (13), Ceres (13), Maria Mayolas (1), Mar (4), Elena (7).

Parcials: 19 - 16, 8 - 20 (27 - 36), 20 - 12, 13 - 20 (33 - 32)
UNA ALTRA PROVA SUPERADA.

Ens presentàvem a Cornellà amb 4 jugadores acabades d'aterrar de Londres i amb les molèsties al turmell de la Paula Toledo, davant d'un dels equips físicament més fort de grup.

L'inici del partit va ser molt dolent per part dels 2 equips. Al minut 4 el resultat era de 2 a 3 amb una 1 de 8 en tirs lliures per les visitants. A partir d'aquí les samistes van agafar una petita avantatge (minut 6, 4 - 11). Però la dinàmica es va tombar i amb una parcial de 10 a 0 en 2 minuts, per part de les locals, amb una forta defensa, que les samistes només van poder trencar amb 5 tirs lliures, ens va acabar el quart amb 3 punts amunt per les de Cornellà.

Al segon quart va ser una altra història. La defensa samista funcionava, l'atac també i només el poderós rebot ofensiu de les locals les mantenia al partit. A la mitja part 9 amunt Samà.

Però a la represa, la defensa vilanovina no podia parar a l'atac local, cosa que va permetre deixar el partit obert per l'últim quart. 47 - 48, 1 amunt Samà.

L'últim quart va començar amb alternances al marcador fins al minut 5. Aquí les samistes van agafar un petit avantatge (53 - 59) que van mantenir fins al final.

Si al partit anterior a l'Anna li va agradar ballar, en aquest, amb companyia de l'Elena, li va agradar rebotar. Això es va produir amb la baralla que mantenien les nostres pivots amb la pivot més gran de tot el grup. Al final marxàrem amb la victòria i 4 lesionades, la Paula encara no recuperada del turmell, la María Usón amb esquinç al dit gros del peu, la Paula Caballero amb capsulitis a un dit de la mà i l'Elena amb esquinç de turmell.

Destacar els 13 punts, 5 rebots, amb 5 de 5 en tirs lliures de la Paula Caballero, els 15 punts, 10 rebots i 5 faltes rebudes de la Irene, els 13 punts i 7 faltes rebudes de la Ceres i els 8 punts i 6 rebots de l'Anna.

La setmana vinent ens juguem la possibilitat de quedar primeres. Dissabte a les 12:30 al pavelló del Garraf contra el Joventut l'Hospitalet, 4rt classificat. A casa seva vam guanyar d'1 punt, per tant esperem un partit igualat fins al final. Vine a animar!!!

CADET FEMENÍ “B” (NIVELL A2 – REGULAR G03)
AE L’HOSPITALET - CB SAMÀ “B” 97-27

CB Samà: MERCÉ – MARTA A. – ANNA P. – MARTA E. – JÚLIA – ELIA – ANNA M. – PAULA – ANDREA G. (NO JUGUEN: ARIADNA G.).

Parcials: 14-5 / 21-4 (35-9) / 24-13 (69-22) / 28-5 ( 97-27)
L’OBJECTIU S’HA DE TENIR CLAR: APRENDRE I FORMAR L’EQUIP.
Les cadets B del Samà van rebre un càstig el passat diumenge a la pista de l’Hospitalet que va servir per reflectir la realitat de l’equip.

En els darrers partits l’equip estava guanyant ritme, agressivitat en el seu joc i sobretot aportació de totes les components de l’equip. Però en el passat partit es va evidenciar que davant d’equips tant potents, ordenats i amb molt bona progressió com l’Hospitalet, el Samà encara no està preparat com a equip per disputar el marcador dels partits.

Per tant, pas a pas i tenir clar les prioritats. El treball present ha d’ajudar a donar fruits futurs. Per tant, ara és moment de tenir paciència i de deixar el resultat de banda prioritzant la millora i l’augment de recursos per a l’equip.

Objectius:

1. L’equip ha de seguir en la línia de treballar a ritmes i velocitats més altes.

2. L’equip ha de guanyar en agressivitat esportiva tant en atac com en defensa per a poder competir en nivells alts com en el que ens trobem.

3. L’equip s’ha de convertir en un equip de bàsquet en el que tothom ataqui i tothom defensi. Tothom ha d’aportar en atac i per això s’ha de practicar, practicar i practicar. Les jugadores han de seguir experimentant situacions de joc per aprendre i d’aquesta manera omplir de recursos ofensius a l’equip. També han d’aprendre conceptes en defensa que ajudin a una millor unió en el joc col·lectiu.

S’ha d’aconseguir amb el temps i sobretot amb la confiança en el treball del dia a dia que tot i la falta de jugadores tothom podrà aportar i assumir les responsabilitats necessàries per afrontar el partits com a un equip de bàsquet.

A més a més, els equips creixen i és fan forts superant unides les adversitats. Per tant, ara toca conviure i afrontar la situació amb valentia !!!

INFANTIL MASCULÍ “A” (NIVELL A2 – REGULAR G03)
CB SAMÀ “A” - SITGES 47-44

CB Samà: Oriol, Kirian, Marc, Javi, Jan, Dani, Joan, Guillem, Jordi, Lluis, Bernat Gómez i Jaume. Descansen Àlex i Bernat Burset.

Parcials: 12 - 7 , 22 - 19 /// 33 - 29 , 47 - 44
BY IMA, EQUIP DEL CLUB BÀSQUET SAMA !!!

Partit de tornada a la fase regular, desprès d’aquell ja llunya a la pista de Pins Bens a Sitges. La grada plena i una gran sorpresa, el nostre amic Didac Pascual, gran jugador del Ribes que ens va venir a veure i ens va alegrar molt que ho fes. Quintet de sortida, Oriol, Javi, Jan, Guillem i Jaume. Molts nervis a la pista. El 0 a 0 va lluir al marcador molta estona fins que en Jan va anotar la primera cistella. El Sitges només ho feia des de la línea de tir lliure. 12 a 7 i acaba el primer quart. Divertit, molt divertit.

Va començar el segon quart amb el Kirian, Dani, Jordi, Lluís i en Bernat Gómez. El partit no anava tant fluït com el primer quart, la pilota no circulava ràpida però en aquest quart es va defensar molt bé (en Jordi va jugar els millors minuts de la temporada) i encara que el Sitges va aconseguir empatar el partit el resultat final va ser 22 a 19.

Al tercer quart van sortir en Oriol, Javi, Marc (brau Marquitos), en Joan i en Jaume. Un bon inici va fer eixamplar el partit fins al 27 a 21.Va reaccionar el Sitges però la bona feina d’aquest quart va portar fins el 33 29 final. I sort varen tenir doncs un ali-up llençat per en Joan, quasi la encistella en Marc.

Al darrer quart varen sortir en Kirian (molt nerviós), en Jan, Dani, Lluís i Bernat Gómez. El Sitges a 6 minuts va empatar el partit a 36 (gran esforç dels sitgetans). Però amb els minuts finals jugats per part del equip, per Oriol, Àlex, Kirian, Marc, Jan, Dani, Joan, Guillem, Bernat Burset, Jordi, Lluis, Bernat Gómez, Jaume, Ramon i Carlos I la grada entregada, es va aconseguir superar l’empat a 40 a manca d’un minut amb bones jugades dels germans “super López”, d’en Bernat Gómez i tirs lliures encertats del nostre gran Javi Pérez. Que dia a dia continua progressant. Que dia a dia continua creixent. I que demostra el fragment que avui he inclòs, “un minut per el record”.
Gràcies a tots als aficionats que varen venir a veure el partit i que esperem varen gaudir del partit. Un equip amb etiqueta Ramon/Carlos. Que ho van donar tot (música “motivadora” inclosa) per oferir un bon espectacle. Gràcies equip. Gràcies a tots i per la vostra bona educació. No, no juguem a Rugby. Juguem a bàsquet. I del bo.

Un minut per el record. Preinfantil Samà – Cornellà, 16 de gener de 2010

Amb el partit perdut, va ser aleshores quan l’equip va començar jugar com sap. Es va deixar d’individualitats, d’entrades sense sentit, de tirar, tirar i tirar. I jugant en equip, els cinc, es va anar remuntant, amb una cistella darrera del altra. No calien triples. Calien punts. Recordeu el que deia en Michael Jordan “el talent guanya partits, però el treball en equip i la intel·ligència guanyen campionats”. Amb en Javi Pèrez que s’havia posat l’equip a l’esquena, en Marc que desprès d’una primera part gris va donar la seva millor versió a la segona i el millor Bernat Burset de la temporada, un crack, tècnica pura tot era possible. I es va arribar a la situació que tots hem somiat de petits. Perdre d’un punt i dos tirs lliures a favor. En Javi a la línia. Va llençar el primer, va fallar. També el segon. Va acabar tocat, es normal, però com li varem recordar, “Javi, tu nos llevaste a ese final”. No importa guanyar o perdre. Varem xalar tots de valent. En Michael també va dir, “he fallat més de 9000 tirs a la meva carrera. He perdut gairebé 300 partits. 26 vegades han confiat en un tir meu per guanyar un partit i he fallat. He fallat una i una altra i altra vegada en la meva vida. I és per això que he tingut èxit”. Gran Javi!. Entrenar fort i concentrats per tenir aquestes opcions. I aprendre. Potser no us vareu adonar, però van haver molts minuts que el Cornellà amb les seves “quatre torres bessones”, va “marxar” de la pista. No estaven. I va ser gràcies a la vostra feina. I al que us ensenyen en Ramon i en Dani.

INFANTIL MASCULÍ “B” (NIVELL B1 – REGULAR G01)
CB SAMÀ “B” - CB RIBES 37-53

PREINFANTIL MASCULÍ (NIVELL B2 – REGULAR G03)
CB SAMÀ JORNADA DE DESCANS

PREINFANTIL FEMENÍ (NIVELL A – REGULAR G01)

MINI MASCULÍ “A” (NIVELL A2 – REGULAR G01)
BASQUET IGUALADA - CB SAMÀ “A” 67-53

MINI MASCULÍ “B” (NIVELL B2 – REGULAR G01)
CE GELIDA - CB SAMÀ “B” 39-75

CB Samà: Dani (4), Guillem (4), Xavi (8), Mateo (5), Pachon (4), Biel (15), Giraldos (3), Aleix (12), Masachs (4), Alex (16).
VICTORIA EN EL MILLOR PARTIT DE LA TEMPORADA.

El mini “B” del C.B. Samà guanyar a la pista del Gelida per una diferència de 36 punts, on a la primera fase havia perdut de 38 punts, fet que demostra la progressió dels nostres jugadors. Veníem de fer un bon partit contra el líder i les sensacions ens feien ser optimistes, això afegit a un canvi de chip de tot l’equip va fer que sortíssim al partit amb l’ambició, entrega i concentració que ens havia faltat en altres ocasions. Destacar que es va jugar com un equip , on tothom va aportar en atac, on tots els jugadors van defensar al seu home i fent segones i terceres ajudes, que no deixaven fer el seu joc als locals. Em de seguir treballant, millorant en aspectes com el rebot defensiu, i gaudint del bàsquet, enhorabona per la victòria.

MINI FEMENÍ (NIVELL A2 – REGULAR G02)
BASQUET LLOR - CB SAMÀ 67-69

CB Samà: Anna 11, Neus 17, Carla 12, Elena 11, Cristina 10, Vinyet 2, Adriana 2, Marina 3, Mireia 1, Gemma. Absències: Aina (lesionada).

Parcials: 6-7, 6-2, 11-6, 5-8, 6-7, 8-14, 8-16, 17-9.

EL SAMÀ DERROTA AL LÍDER.

El mini femení del CB Samà va guanyar a la pista del Bàsquet Llor, líder de la categoria (que ara ja no ho és), i suma una victòria molt treballada.

El partit va estar molt igualat i es va arribar a la mitja part amb les de Sant Boi amb cinc punts a dalt. La segona part de les samistes va ser magnífica en anotació i les vermelles van arribar a posar-se deu punts a dalt. A l’últim període i tot per decidir, el Bàsquet Llor va anotar molt fàcil, però les de Vilanova van aguantar la diferència.

La setmana vinent l’equip descansa.

MINI MIXT (C. E. GARRAF – ALEVÍ VERMELL)
CB SAMÀ - AMPA EL CIM 41-86

PREMINI MASCULÍ (C. E. GARRAF – BENJAMÍ VERMELL)
CB SAMÀ - SANT BONAVENTURA 45-32

EL PRE MINI DEL SAMÀ TORNA A GUANYAR A CASA DIVENDRES A LA TARDA.
Contratacs fàcils que els samistes no van desaprofitar i una bona defensa va ser la clau del partit. Els franciscans tenien un bon equip per alçada però el Samà tenia més velocitat i sobretot més tècnica, el partit va començar molt lent però va acabar amb contratacs molt bonics i amb jugades que des de les passades del Samà donava gust de veure.

La setmana que ve el pre-mini masculí visitarà l'escola El Cim a les 11h, un partit molt interessant ja que el Cim es l'únic equip que va poder plantar cara al Samà.

Recordar que en aquesta volta el pre mini encara no ha perdut cap partit, esperem seguir en aquesta bona ratxa.

PREMINI FEMENÍ (NIVELL C – REGULAR G02)
CB SAMÀ - VEDRUNA-GRACIA NEGRE 88-17

CB Samà: Júlia R, Martina, Gemma, Alba M., Aina, Berta C., Bruna, Berta G., Júlia B., Alba V., Abril.

Parcials: 8-0 , 14-0 , 15-0 , 17-2 , 11-4 , 8-4 , 4-7 , 11-0
VICTÒRIA SENSE PROBLEMES

El passat dissabte, les preminis jugaven l’equip de Gràcia, en un partit que ben aviat es va posar de color local. Tant per la diferència manifesta en la pista com per la pressió que les nostres jugadores van posar en pràctica, el marcador va anar obrint diferències que van ser del tot insalvables per l’equip visitant. Cal dir que les samistes van tornar a moure la pilota, buscant les passades abans de culminar qualsevol atac, tot i que davant la facilitat que donaven les jugadores visitants, es feia difícil mantenir-se concentrades en les ordres donades al llarg dels entrenaments de la setmana. Fins el 4t parcial, les jugadores del Vedruna no van aconseguir la primera cistella, davant de la satisfacció de tots els presents a la graderia.

A la 2a part del partit, la defensa a mitja pista i la baixada en la intensitat defensiva de les nostres jugadores van permetre més joc i l’anivellació del resultat del partit. Una nova estirada al darrer parcial, afegint-ne una bona defensa, va tancar el resultat final.

Vam tornar a veure el joc d’equip, es va rodar la pilota i cal dir que els llançaments sota taulell continuen sent poc encertats: caldrà posar un gps a cada taulell per dirigir els tirs?

El proper partit ens desplacem a Sant Joan Despí. Esperem que el canvi en la línia i el joc d’equip es mantinguin.

PREMINI MIXT (C. E. GARRAF – BENJAMÍ VERD)
CB SAMÀ - CB ROQUETES 2-0

L’equip de Les Roquetes es va presentar sols amb 5 jugadors, lo que va provocar que el partit no tingués validesa.

CB SAMÀ - CE SITGETÀ 36-27

CB Samà: Marta, Gisela, Alex Lillo, Alexander, Alba, Joan, Eric, Guillem, Alex Varllet.

Parcials: 11-12 / 6-6 / 14-5 / 5-4

Primer partit desprès d’unes setmanes sense jugar, cosa que ho han notat bastant els nens i nenes del Sama C. Vam començar el partit sense trobant-se massa còmodes a la pista i una mica adormits.

A mesura que anaven passant els minuts, els nois del Samà C, anaven posant més agressivitat en defensa, cosa que va permetre robar varies pilotes i acabar amb contratacs fàcils, això va provocar que marxéssim de 8 punts al final del 3er quart.

Tot i això, les noies del Sitges no van baixar els braços i l’últim quart vam tenir de lluitar fins al final per poder mantenir la distància de punts en el marcador.

Felicitats a tots pel treball i esforç que esteu fent, i a gaudir de la victòria.