HOQUEI PATINS

Demà toca remuntada

El Pavelló ha de ser el sisè jugador del Patí contra l’Oliveirense.

Llorenç Mateo 08-04-2011 8:28 Lectures 333

Arxivat a:

Demà, el Patí haurà de remuntar fins a tres gols en el partit de tonada de quarts de final de la Copa de la CERS que jugarem contra l’ Oliveirense de Portugal

No podem oblidar que davant tindrem un dels tres millors equips lusitants, el que vol dir que es una formació amb molta classe i sobre tot amb molt d’ ofici. I aquest ofici es el que faran servir per portar el partit on més el convé, es a dir a les aturades de joc, trencament del ritme, provocacions, etc..

I perquè ho creiem, ¿Perquè els portuguesos sempre, en l’hoquei, han estat especialistes en aquestes situacions, i no podem oblidar que tenen a un jugador -entrenador- T. Neves, que amb 44 anys l’esquena està assaonat en cent batalles i que sempre s’ha caracteritzat per ser un jugador de caràcter per dir-ho finament.

No cal dir que serà un partit difícil, molt difícil, que s’ha de jugar amb el cap fred, pensant que dura 50 minuts i que no s’ha de caure en les trapelleries de l’Oliveirense, que a bon segur començaran només s’inici l’encontre. Correcció del públic amb el contrari, des de el punt de vista esportiu, però ells s’han de sentir incòmodes, molt incòmodes.

I respecte al arbitres, normalment, en partits europeus, son influenciables per l’ambient. O sigui que demà el Pavelló ha de ser una caldera com les de l’infern dels Pastorets.

SOM-HI PATI .

 


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No