Bàsquet Sitges “A” 64

C.Fuentes , G.Cuso , A.Mestres 6, M.Sabaté, D.Rodriguez 11 J.Torres 11, D.Carreter 2, O.Francisco , S.Muscat, X.Sabaté 14, I.Figols 16, E.Fernandez 4.

Entrenadors : E.Piñero i R.Esteller Delegat:

Parcials: 22-18 26-13 21-16 27-17

El calendari de lliga determina que el primer desplaçament del Bàsquet Sitges d’EBA es realitzés al camp del Collblanc, que va ser l’equip que va jugar la final de Copa Catalunya amb el Sitges, la temporada passada amb el resultat de 71-62, favorable als del Garraf i que va fer-los proclamar campions de la màxima categoria de la Federació Catalana de Basquetbol. Durant la competició regular de la temporada passada aquest dos equips s’enfrontaren dues vegades. En el partit jugat a Sitges, també en la segona jornada de lliga, el Collblanc guanyà 49-64, però a Hospitalet el Sitges va guanyar 68-74. Així doncs, força igualtat. El partit del passat cap de setmana podia servir com revenja de la final de copa jugada a Sitges la temporada passada, però aquest cop a la Pista del Collblanc, en la segona jornada de la lliga EBA.

Piñero podia comptar amb tots els jugadors ja amb la incorporació de Jaume Torres i Sergi Muscat, que era convocat del Sènior B al primer equip. El cinc inicial el formaven Adrià Mestres, David Rodríguez, Daniel Carreter, Xavi Sabater i Eric Fernández, que la temporada passada jugava precisament al Collblanc.

Al inici del partit el Sitges encaixava un 5-0 que s’ampliaria fins el 21-11 a manca de dos minuts per finalitzar el quart, moment en que una bona reacció dels jugadors del Bàsquet Sitges aconseguiren un parcial de 7-0 i tancar el marcador al final dels primers 10 minuts 22-18. Al començament del segon quart els triples de Jaume Torres mantenien el Sitges dins el partit fins que el Collblanc aconseguia de nou arribar als 10 punts de diferència del minut 5 (39-29), que s’incrementarien al final del quart fins el 48-31, per la mala selecció dels llançaments i les moltes facilitats donades en defensa, per la falta de tensió i intensitat del Sitges, que tampoc tancava bé el rebot donant segones i terceres opcions als homes alts del Collblanc.

Si el Sitges tenia intenció de reaccionar en la segona part, els àrbitres aconseguiren servir d’excusa per els jugadors del Garraf per no fer-ho, amb un arbitratge molt casolà quant el Collblanc no ho necessitava, collaren el Sitges en defensa assenyalant una antiesportiva i una tècnica a Fígols, que va ser el màxim anotador del Sitges amb 16 punts i obligà a Piñero a seure’l per reservar-lo com també ho tingué que fer amb els pivots Fernández i Fuentes. Aquest últim fou eliminat per cinc personals, diferent criteri a les dues zones a similars accions, acabaren per desquiciar els jugadors del Sitges quan ja no hi havia res a fer. A final del tercer quart 69-47 i l’últim quart del partit, que ja sobrava 96-64.

Dos primeres jornades de lliga EBA i dos clares derrotes del Sitges vers el Girona FC i el AE Collblanc. En el primer partit un equip molt intens, especialment en defensa, que treballava molt bé les defenses de les línies de passades i els dos contra un, i en aquesta segona jornada front un equip més atacant que defensiu. El Sitges no ha sabut tenir la seva pròpia identitat en el joc i especialment la actitud en defensa, encaixant en dues jornades 186 punts. Aquest és un punt que cal millorar per estar en aquesta categoria; la concentració, la tensió i la intensitat sobre tot en defensa

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 18:00 hores contra Eninter – C.B. Santfeliuenc “A”

Sènior “B” – masculí – 3ª Catalana – grup 02

Bàsquet Sant Boi “B” 63
Bàsquet Sitges – Quality Methode “B” 84

T.Marcer 9, T.Caverdós, J.Domínguez 1, V.Masip 9, C.Sánchez 7, T.Ivorra 10, A.Rodríguez 8, M.Pérez 15, N.Vicente 20, S.Muscat , O.Francisco 1, N.Guillen 4, I.Peret .

Entrenadors: F. Sánchez i M.Hopper. Delegat: M.Marcer.

Parcials: 8-17 18-17 18-20 19-30

Segona victòria del Sènior “B” del Club Basquet Sitges, en aquest cas en el seu desplaçament a la difícil pista de Can Masallera de Sant Boi.

Els sitgetans no volien sorpreses i van iniciar el partit amb molta intensitat defensiva, endossant un parcial de 10-02 que hagués pogut ser molt més ampli de no ser per les continues errades en situacions molt clares de superioritat numèrica. El quart va finalitzar amb un avantatge visitant de 9 punts (08-17). En el segon quart els locals es van refer a base de triples i accions de cistella més addicional, situant-se a tant sols 4 punts (21-25, al minut 15). Els de Garraf van retornar els triples i a la mitja part es va arribar amb un resultat de 26-34.

A la represa el C.B.Sitges va sortir a per totes i, amb un parcial de 8-0, va marxar de 16 punts (26-42, al minut 23). Novament els de Sant Boi van reaccionar i amb 3 triples consecutius es van tornar a situar a 8 punts. El quart va finalitzar amb una falta molt rigorosa sobre un jugador que estava llançant des de 6,25m. El jugador local va errar 2 dels 3 tirs lliures llançats i el tercer període va finalitzar amb un resultat de 44-54 favorable als visitants.

A l’últim i definitiu quart els sitgetans no van donar cap opció als de Sant Boi que van rebre un parcial de 2-15 de sortida, amb 3 triples consecutius del capità sitgetà, que van deixar el partit dat i beneït (44-69 al minut 33). Novament els locals van retornar 3 triples però la diferencia ja no va baixar dels 20 punts.

El proper dissabte 1 d’octubre, al poliesportiu de Pins Vens a les 16:00 hores, el C.B.Sitges “B”, rebrà la visita del Can Planar - C.B.Santfeliuenc “B”, un equip de la part baixa de la taula.

Sots 21“A” – masculí – preferent – grup 01

C.B. Grup Barna 63
Bàsquet Sitges “A” 53

P.Sant 3, D.Paniagua , A.Font 4, D.Bernaus, F.Gràcia 5, A.Roca 8, C.Nogales 11, JO.Olarte, S.Roig, M.Lahoz, P.Lahoz, J.Borrell , P.Auge 12, I.Velasco 10.

Entrenador : Cristian Sánchez i Pau Castaño

Parcials: 15-12 19-13 17-12 12-16.

Cinc inicial: Nogales, Augé, Roca, Velasco i Sant.

El Sitges es va enfrontar el Diumenge a la tarda al Grup Barna a la difícil pista del parc del Clot de Barcelona. Els dos equips van començar jugant amb unes defenses molt fortes i disposats a vendre molt cara la seva pell. A partir del segon quart els de Barcelona comencen a demostrar la seva major velocitat en les transicions atac defensa, i mes força en el seu joc.

Els de Sitges, que ho van intentar tot, no van poder trancar aquest domini fins al darrer quart, l’únic favorable als seus interessos, quan ja era impossible donar la volta al marcador. Amb aquest correctiu, els de Sitges ja saben que s’hauran de posar les piles per poder mantenir un bon lloc en aquesta categoria on el joc físic i agressiu es la tònica habitual.

Dissabte vinent, a les 19:30 hores, tindrem el primer “derbi” de la categoria, amb la visita, a la pista de Pins Vens, del C.E. Vilanova i la Geltrú.

Júnior “A” – masculí - Nivell “A” – Grup 03

Palcam 78
Bàsquet Sitges “A” 47

P.Auge, I.Velasco, T.Slagen, J.López, G.Albes, H.Baig Diaz, A.Sanjose, J.Martinez, B.Aguilar, L.Pérez, MD.Sequerra, A.Lara, J.Solis.

Entrenador : Ignasi Vicente. Delegat: A. Llorens

Parcials: 23-7 18-14 18-17 19-9

Els sitgetans començaven massa confiats el segon partit de lliga. Es creien superiors a l'equip rival i es veien sorpresos per la intensitat dels locals.

Com es veu en el primer parcial, tot l'encontre ha estat dominat pels de Barcelona, que no donaven cap opció als nostres júniors.

Al tercer període es veia un canvi, però no era suficient per parar als nois del Palcam.

Esperem que el pròxim partit sigui més igualat.

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 12:00 hores contra C.B. Prat “B” – Aigües del Prat

Júnior “B” – masculí - Nivell “B” – Grup 03

Mas de Sant Llei –CB Vilanova del Vallés 73
Bàsquet Sitges “B” 67

D.Almirall, G.Aumatell, O.Barbera, N.Borrell, P.López, M.Marcet, D.Martinez, P.Martinez, R.Matas, D.Nieto, M.Tsvetkov.

Entrenador : Noel Guillem Delegat : Sra. Tsvetkov

Parcials: 12-14 21-14 19-25 21-14

El júnior “B” del Bàsquet Sitges va deixar escapar la victòria en els moments finals del partit, Un parcial final del Vilanova del Vallès de 13-0 va deixar KO als jugadors sitgetans. El partit va ser molt estrany. Moltes faltes, imprecisions per part de tots, imprevistos amb una gotera del pavelló, Un àrbitre que se li va escapar el partit de les mans. Esperem que a la tercera sigui la vençuda i dissabte que be el júnior del sitges aconsegueixi la primera victòria del any.

Tot l’ equip del júnior “B”, dona molts ànims i una gran abraçada al Oscar Barbera per que tingui una bona recuperació i estigui amb nosaltres un altre cop al 100% i amb salut.

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 10:30 hores contra C.N. Terrassa “B”

Cadet “A” – masculí – prèvia - Nivell “A” – Grup 06

Bàsquet Sitges “A”

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 10:30 hores, inici de la temporada, contra C.E. Vilanova i la Geltrú “1”

Cadet “B” – masculí – prèvia - Nivell “B” – Grup 10

Bàsquet Sitges “B”

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 12:00 hores, inici de la temporada, contra C.E.B. Pallejà “A”

Infantil “A” – masculí – prèvia - Nivell “B” – Grup 07

Proper cap de setmana D E S C A N S

Pre-Infantil “A” – masculí – prèvia - Nivell “B” – Grup 01

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 10:30 hores, inici de la temporada, contra Bàsquet Sant Boi.

Mini “A” – masculí – prèvia - Nivell “B” – Grup 20

Mini “B” – masculí – prèvia - Nivell “C” – Grup 22

Proper cap de setmana dissabte a Pins Vens a les 9:00 hores, inici de la temporada, contra Bàsquet Ribes “B”

Sènior “A” – femení – 3ª Catalana – Grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 61
Bàsquet Llor 69

Andrea, Gemma, Alba, Maria, Sandra, Marta, Irene, Carol, Sílvia, Anna, Anna, Maria.

Entrenador : Galdric Bover

Parcials : 9-16 12-23 19-18 21-12.

Mal inici el del sènior femení que no va defensar en tota la primera meitat. El control del rebot i el ritme del partit era totalment favorable a les rivals que van arribar a guanyar de vint-i-dos punts de diferència. Cal destacar també la lesió de la jugadora més alta de l'equip en els primers minuts del partit i que esperem que es recuperi aviat. Tot i aquest marcador tant desfavorable, l'equip no va abaixar els braços i va demostrar que podia defensar i jugar d'una altra manera. A falta de dos minuts i després d'un gran esforç, defensant individualment a tota la pista, les sitgetanes es van situar a només tres punts del Bàsquet Llor. Minuts que no van ser suficients per acabar de culminar la remuntada.

Júnior “A” – femení – Nivell “A” – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 57
Aigües de Ribes – Bàsquet Ribes 59

Proper cap de setmana diumenge a les 17:30 hores desplaçament a la pista del C.B. Igualada “B”

Cadet “A” – femení – prèvia - Nivell “B” – Grup 06

Proper cap de setmana diumenge a les 10:45 hores, inici de la temporada, desplaçament a la pista del C.B. Olesa “A”

Pre-Infantil “A” – femení – prèvia - Nivell “B” – Grup 02

Proper cap de setmana diumenge a les 9:00 hores, inici de la temporada, desplaçament a la pista del C.E. Joventut L’Hospitalet.

Mini “A” – femení – prèvia - Nivell “C” – Grup 13

Proper cap de setmana dissabte a les 10:00 hores, inici de la temporada, desplaçament a la pista del Bàsquet L’Arboç.

Proper cap de setmana dissabte a les 10:00 hores, inici de la temporada, desplaçament a la pista del C.B. Cornella.